• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek isim önerileri (herkeste olmayanlardan )

Herkeste olmaması neden bu kadar önemli ki? O saydığınız isimleri Kızılay dağıtmış gibi konmasını ben de sevmiyorum ama farklı olmaya çalışmak yerine ismin ahengine, soyisimle uyumuna, anlamına falan odaklansanız sanki daha iyi gibi.

Herkeste olmaması neden bu kadar önemli ki? O saydığınız isimleri Kızılay dağıtmış gibi konmasını ben de sevmiyorum ama farklı olmaya çalışmak yerine ismin ahengine, soyisimle uyumuna, anlamına falan odaklansanız sanki daha iyi gibi.
kesinlikle baktığım şeyler dedikleriniz herkeste olmasın derken demek istediğim bir isim moda oluyor ve o yıl doğan çocukların hepsi o isimde herkesin kendi kararı ben herkeste olan çok popüler bir isim koymak istemiyorum çocuğuma .

Yakın bir zamanda görümcem kızına Zeren ismini koydu bizim çok hoşumuza gitti hem anlamı güzel hem de çok kullanılmıyor🌹

Merhaba canlarım benim adımı rahmetli dedemden koymuşlar💗 bence ismin nadir olmasından çok maneviyatı önemlii🥰🤣 ablanızdan size bi tüyo 🤣🤣🤣🌸💗
Hanife hanım selamlarr❤️❤️❤️ Benimde adım Kezban ama bana kezboşşş derler🌸🌸 Konuya gelincede bence ismini bebekgül koyun

Back