Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek için neleri iyi ki almışım dedim?

22+5 den merhabalar, ne kadar faydalı şeyler yazmışsınız emeğinize sağlık çok teşekkürler Gece 3 e kadar her onerdiginiz ürünü girip favorileyip yazıya devam ettim. Çocuk gelişimi zekası vs için kullandığınız ya da kullanacağınız farklı şeyler olursa lütfen aydınlatın hiç bilmiyordum zeka kartlarini vs. Çok iyi oldu hametani günlük olarak mi kullaniyorsunuz ? Yoksa sadece pişik vs olduğunda mi acaba ? Biberon kısmıda netleşmedi bende inşallah bir sorun olmazsa emzirmek istiyorum bu konuda bir sorun yaşamayacagimi düşünerek hareket etmek istiyorum. Ama yine de bir biberon almam gerekir mi ? İleride su biberonu için hangi biberonu tavsiye edersiniz ? Aylık aylık değişiyor mu yoksa bir aldığını uzun süre kullababiliyor musunuz? Birde ana kucağı olarak mammaya benzer pier Cardin veya bir iki başka marka gördüm pier Cardin düşünüyorum sizin kendinizinkiyle bir karsilastirma fırsatınız oldu mu aynı midir fiyatı daha uygun olduğu için tercih ederim diye düşündüm.
Son olarak uyku tulumu hangisini kullanıyorsunuz varsa link atabilir misiniz ?

Hametanı her şeyde kullnıyorum. Mesela sıcaktan boynu isilik oldu. Ona sürdüm geçirdi. Günlük sabahnakşam poposuna sürüyorum. Bazen umuttuğum bile oluyor. Su biberonu daha almadım. Bence biberon acil bir ihtiyaç değil. Eğer mama desteklemen gerekirse o zaman kaşık biberon alabilirsin eczaneden. Pier cardin güzel değil. Demirleri aşırı ince. Uyku tulumunu evimiz kışın sıcak oluyor diye 1 tog aldık ebebekten. Şimdiden 9 aylık zıbınları giyiyoruz boyu 60 cm kilosu da 6. Zıbınlar ufak gelince altınanek aldım trendyoldan o şekilde küçükleri kullanıyorum. E bebkte winfun marka piyano matı bulduk. 560 lira ama kasada 450 oldu. Harika bir şey. Biz oynuyoruz o da dinliyor. Emeklemeye başladığında üstüne bastırmayı düşünüyorum. Yazıya eklemem gereken şeyler varmış. Şimdi yazarken farkettim.

Bir tane yenidoğan modeli var arkada tutma yeri yok gibi değişik bir şey o mu air mi arada kaldım.
Emzikte ucuzdan pahalıya gitmenizi tavsiye ederim. Bizimki wee baby sevdi. Dışarıda falan yere düşünce direk çöpe atıyorum çünkü emzikler sabunlu suyla yıkanmıyor. İçine su çektiği için sadece kaynar suda dezenfekte oluyor. Ablam elindeki philips aventi vermişti. Arkadan parmak girecek boşluğu olandan. Ağzına aldığı gibi bi kase dolusu kusmuştu. Eğer wee baby falan istemezse ultra air tavsiye ederim.

Oğlum wee tutmuştu aşırı kullanmasak da.
Sabah diğer modeli sipariş vermiş bulundum artık kısmet.

Mamma ana kucağı yorumlarınız ürüne yükselmemi sağladı.
Oğlumda elektrikli kendisinden sallayan salıncak vs aldım ama pek kullanmadık. Çoğu şeyi pek kullanmamışız aslında.

Ben de kurtarıcım gibi olan bir şey ekleyeyim;
Appstore veya Googleplay'den indirilebilen "Rain Rain" uygulaması.
İçinde yağmur sesinden tutun da, Beyaz Gürültü, Pembe Gürültü, elektrikli süpürge uğultusu, ne ararsanız var. Benim bebek kişisi doğduğundan 6 yaşına kadar kullandım, yavruyu aklınıza gelebilecek her yerde bununla uyuttum.
Sihirli değnek gibi bişey.

Bak burda başlık var çokta faydalı

Çok teşekkür ederiz resmen anne olmanın kullanma kılavuzu gibi olmuş dinleyeceğiz sizi

Bence bebekler üşümez diye genelleme yapmamak lazım benim kızım Adana nın nisan ayında doğdu herkesin dediği gibi ince zıbın vs giydirdik bebek ağla ağla uyumuyor ne olabilir dedik sonra büyükler dedi bunlar ince biraz kalın giydirin sonra 2 uzun kollu altına 2 uzun bacak pijama üstüne çorap ve örtü örterek uyutmaya başladık mışıl mışıl uyumaya başladı meğer üşüyormuş şuan 18 aylık gece 23 derecede uzun kollu kıyafetler üstüne battaniye örtmezsem soğuktan saat başı uyanıp ağlıyor kan ve vitamin değerleri de normal bu arada yani genelleme yapmamak lazım bebekler de insan sonuçta üşüyebilir

Oyyy kiyamaaam

Yazın 23 derecesi ile sonbahar kışın 23 derecesi asla aynı olmaz zaten. Şuanda evin içi 24 derece ama soğuktan dolayı evin duvarları buz gibi. Gündüz de sıcak hava yok. Yine eve soğuk giriyor. O yüzden ben de uzun kollu giydiriyorum 24 derecede. Nisan da gayet serin bir dönem. Mayısta doğum yaptığımda kombiyi bayaa arttırmıştım yani. Her çocuğun da vücut direnci vs aynı olmuyor. Ben her doktorun dediği genellemeyi yaptım ama dediğiniz gibi çocuğumuzun asıl doktoru biz olmalıyız. Deneme yanılmayla öğreniliyor bunlar. Önemli olan bilmeyen arkadaşların kafasında bu konuyu somutlaştırabilmek benim için sırtı göğsü ve burnu soğuk değilse üşümüyor demektir. kısacası öyle diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…