Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek için neleri iyi ki almışım dedim?

Ben oturup aglamıstım ne guzel guluyo dıye cennette mıyım diye
Hahahah dün arkadaşlar gelmişti. Bizimki de uykuya direniyor ağlanıyor falan annecim niye ağlıyosun burdayım dedim. Herkes şok içinde izliyor. Sonra gülüp cıvıldamaya başladı. Başladım ağlamaya. Noluyo diye daha da şok oldular. Bi dehşet ifadesi vardı. Dedim ki annelik delilik. Bütün ruh değişimlerinin aynı anda yaşanabildiği tek vasıf. Panik korku bıkkınlık mutluluk. Ağlamadan gülmeye geçmesi belki 4 5 saniyeydi ama o hafif korku havası iyi panikletiyor.

Cok tesekkur ederız kaydettım yazdıklarınızı

Sadece başlığı okudum ve ona göre cevap vereceğim.
En iyi ki aldım dediğim ürün Ergobaby omni 360 kanguru. Çoook uzun yürüyüşler yaptım hiç zorlanmadan, ağırlık hissetmeden. Hatta alışveriş yapıyordum, iki kolum dolu, bebeğim kucağımda çok rahat oluyordu. Uyku problemi olan bebekleri uyutmak için de çok faydalı. 2. defa anne olmaya karar verirsem yeni bir tane daha alırım. Okadar memnun kaldım. Parasını sonuna kadar hakediyor. Şu anki fiyatını bilmiyorum ama 3 yıl önce aldım.
Emekleme döneminde emekleme dizliği. Çok rahat etti bebeğim. Dizleri hiç tahriş olmadı, rahat rahat emekledi her yerde. 2-3 tane aldık eskittik.
Daha var tabii ama bu iki ürün benim elim kolum gibi olmuştu.

Allah ızın verırse bebegımın dogumu 12 ocak gorunuyor ama, ıcınde faydalı olabılcek cok bılgıler buldum, tecrubesız bı anne adayı olarak ısıme yarar dıye dusunuyorum
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah güzel doğumunuz güzel de doğum sonrası süreciniz olur inşallah

Merhaba acaba küveti ayaklı mı öneriyorsunuz yoksa ayaksız mı eğilip yıkamak zor oldu mu
Benimki ayaksız yere oturup yıkıyoruz iki dakkada yıkanıyor. Ayaklı hiç görmedim ilk kez duydum. Eğer çok yer kaplamıyorsa ayaklı da olabilir. Bir bakayım ayaklılara

Merhaba acaba küveti ayaklı mı öneriyorsunuz yoksa ayaksız mı eğilip yıkamak zor oldu mu
Ayaklılara şimdi baktım da 1200 falan diyor. Normal küvet 160 lira. Boşuna o kadar para vermeyin bence. Küvete fileyi takıyorsunuz çok rahat oluyor. Ayaklı küvet evde de yer kaplar.

Ayaklılara şimdi baktım da 1200 falan diyor. Normal küvet 160 lira. Boşuna o kadar para vermeyin bence. Küvete fileyi takıyorsunuz çok rahat oluyor. Ayaklı küvet evde de yer kaplar.
Ayaklı ayaksız ne nasıl oluyor bilmiyorum ama ben şu katlanan tarzda olandan almayı dusunuyordum. Onlar nasıl hem az yer kaplar gibi geliyor. Ama iç haznesi de küçük mü ondan emin olamadım. (Suan araştırma evresindeyim de )

Ben katlananı görmüştüm sanki bir yerde. Çok da küçük değildi. Katlanan aslında çok çok iyi yer açısından ama fileyi takınca çocuğun ağırlığıyla yamulur gibi geliyor. Belki küvetten ziyade kovası ve maşrapasını katlanan alabilirsiniz.

Aslinda set alacaktım ama sadece küvet alicam zaten var kova masrapa kullanmıyoruz ona kullanırım. Eve kalabalik etmeme dusuncesindeyim. File takmazsam sorun olmaz o zaman. Fileye hic ısınamadım ya. Elimde kolumda yatırıp yikardim yegenlerimi.

S Sentinus17 çok iyi bilgiler tesekkurler günlük olarak yaz takip edelim valla benim de insallah ağustos sonu dogum çoğunu hallettik ama aklıma takılanlar var yine de. Mesela yenidoganlar hep uzun kollu ve 6 7 takım var.ama yaz sıcağında mugla gibi bir yerde cocugum pişer o aylarda diye düşünüyorum. Ama yenidogan olduğu için direkt sıfır kol zibinla durdurulur mu ondan emin olamadım? Kaç gunlukken kisa kol tercih edilebilir mesela.
Bir de ana kucagi aldiniz mi? Ailelerin yanında yapabiliriz doğumu o yuzden park yatagi yanımızda taşımak yerine sonra evde de kullanım açısından ana kucagi alsam mı diye dsusundum ama bebek onda uyuyabilir mi?

bendeki ana kucağı bu mamma marka. Üstünde uyuyor ama sürekli 7 24 uyuyamaz. Elektrikli ana kucağı vermişti ablam joie marka. Hiç rahat değildi bebeğim. 3. Gün sarılık oldu annem sardığı için. Doktor sardık diye çok kızdı. 4. Günden itibaren evde sadece zıbınla durdu. Dışarı çıkardığımda uzun kollu tulum giydiriyordum çünkü mayıs ayıydı ve çok soğuktu. Hala kalorifer yanıyordu. Sakın muğla gibi bir yerde uzun kollu giydirme. Çocuğu mahvedersin. Mümkünse gün içinde ara ara bebeğin poposunu yıka ya da göbeği düştükten sonra yıka. Yıkayınca kısakollu şırtlu tulum ya da zıbın giydir. Bugün arkadaşımın evinw geldik burası çok sıcaktı. Yıkayıp zıbınla koydum salona. Çok bunaldı çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…