Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek için neleri iyi ki almışım dedim?

Ekim annesi olacağım Alışveriş yeni bitti sayılır ve yazdığınız şeyleri almışım hep birkaç parça dışında aklın yolu bir demek ki ben de aldığım her şeyi çok sorup araştırarak aldım

Wee baby aspiratör cok guzel otri sureklılık halinde pahalı ve guçlu değil

Gece lambası maddesine takıldı kafam...
Melatonın için bayagı bıldıgın ısık bile süzmesin denir
Yani ben on onbes doktor gezdim belki
Bı turlu memnun kalamıyorum uyusamıyorum doktor degısıyoruz veya arkadasların doktorları ne demıs onu ogrenıyorum
Melatonın ıcın karanlık yap
Bebekte gece gunduz ayırsın zTen gibi gibi söylemler var
Gece lambası hıc kullanmadık

Netira goz damlasıbebek tırnagıyla veya oyuncagıyla gozunu cızdıgınde ( sureklı sulanma olacak anlayıp hemen bu damlayı damlatırsınız basınıza gelirse. Ki zaten elinde besli besli kalmıstır) sonra Hooop hastaneye

Kız bebeklerde pudraya neden sakinn dedın

Kaydedeyim belki bir gün gebe kalirsam lazim olur

Odayı çok aydınlatmayacak şekilde bizimki var yok arası. Böyle ışıl ışıl değil tabiiki. Hafif yolumuzu görelim. Bebek dönmüş mü ne halde ona bakalım. Amacımız bu

Kesinlikle sormak gerekiyor yoksa internet koca bir para kazanı. İnsan emin olamıyor hiç.

Bendeki park beşik iki katlı bebek büyüdüğünde alt kata geçiyor. 2 yaşa kadar çoğu arkadaşım kullandı. Alttan çıkma fermuarı bile var. Bebek oradan çıkıyor.

Vallahi ben suda haşır huşur yıkadım hiç dökülmedi. Hemen link atayım.
Tarak linki

Park yatakların ara katı çıktığında alt katı 25 kg taşıyor ve aşağıda olduğu için bebeğin tırmanma şansı olmuyor zaten park yatakların yanında fermuarli kapı gibi yeri var oradan girip çıkabiliyor. Aksine bebeklerin düşme ihtimali maalesef normal beşikler de daha fazla oluyor korkuluklarin aralarına tutunup kalkıyorlar ve aşağı sarkiyorlar

Arkadaş sonradan açıklamış. Yan beşikle karıştırmış.

Gece lambası daimi yanması için değilde misal bebis uyandi o esnada odayı aydinlatip bakmak için. Hafif loş ışık. Ben hiç kullanamam zifiri karanlık isterim uyku için fakat gebeliği öğrendiğim o ilk haftalardan beri ufak aydınlatma almayı kesinlikle düşünüyorum. Baş ucu lambası vs varsa oda is görür. Gece gündüz ayrımı çok çok önemli. Ben yeğenime baktım ilk 6 ay. Emzirme dışında hersey bendeydi ve Gece zerre uyumazdi sabah aydinlanirken uyurdu beni mahfetmisti aylarca. O yüzden çok çok önemli karanlığın olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…