bebek için güneş kremi ??

tugbayberk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
72
2
6
Manisa
merhaba arkadaşlar 5 aylık bebeğim var. sizce havuza gittiğimizde güneş koruyucu kullanmam gerekirmi kimi kullan kimi kullanma diyo sizce ne yapmalıyım ve hangi markayı önerirsiniz ?

Son düzenleme:
Kesinlikle kullanmalısınız ve bence 5 aylık bebeği havuza sokmayın. Yani benimki 1,5 yasında ilk defa bu yaz tatşlköyünün havuzuna soktum gözü mikrop kaptı hemen. Geçen yazbizim doktorizin vermediği içşn sokmamıştık. Bu yazdasadece çok emin oldugumsite havuzuna soktum. Ama herkesin girdiği tatilköyü havuzunda mikrop kaptı maalesef. Gunes kremini gunduzleri de kullanın derim. Yanar hemen açıkta kalan yerleri..marka olarak da sebamed. Ben tüplüsünü almıştım ama bu yaz bir arkadasta gordum spreyi de varmış. Spreylerin uygulanması daha kolay oluyor.

doktorumuz bize Coppertone baby diye bir marka önerdi,biraz araştırma yaptım sonrasında,bebekler için çocuk doktorunun yazdığı güneş losyonunu almayı öneriyorlar,arkadaşımın doktoru farklı bir losyon önermiş mesela,adı BEE mi ne öyle bi şey,o da eczanelerde satılıyor sadece,piyasadaki Nivea vs gibi ürünlerin kids olan versiyonları 4 yaştan sonra uygunmuş,onlar daha çok kozmetik içerikliymiş,bebek cildi daha farklı bi yapıdaymış,içinde belli maddelerin özellikle paraben in olmadığı losyonları tercih etmek gerekiyomuş,eczacılar ve farklı doktorlardan görüş aldım,coppertone markasını da bir kaç farklı doktordan duydum,hatta kendileri de bunu kullandıklarını söylediler,biz de kendimize yetişkin versiyonunu oğlumuza DA baby versiyonunu aldık coppertone markasının,çok da memnun kaldık,kampanyası vardı güneş losyonu +güneş sonrasını 65 tl ye aldık,tabi bi Nivea ya da garnie den biraz daha pahalı ve eczanelerden alınabiliyor,mağazalarda yok ama parfümlü değil bi kere ve yapışmıyo cilde.siz de çocuk doktorunuza sorabilisniz,eminim öneride bulunacaktır

ben t-shirt ve şapka ile soktum havuza hep,ara ara şapkayı çıkartsa da t-shirt hep vardı,açıkta kalan yerlerine de losyon sürdüm.Ama siz havuza sokmazsanız iyi olur tabi,daha küçük,onun yerine denize sokun bol bol,şişme havuz alıp içine deniz suyu d koyabilirsiniz.oğlum ilk kez bu sene gitti tatile ve denizden korktu maalesef,bi türlü sokamadık denize,bebek havuzunda vakit geçirdik biz ama 15 aylık olduğu için sıkıntı olmadı,mikrop kapmadan geldik şükür ama 5 aylık çok küçük daha

Son düzenleme:
ben bebeğimi doçente götürüyorum.6aylık olduk.6.5 aydan önce denize sokmayın dedi havuzun suları çok temiz olmadığından sadece denize sokun dedi.güneş kremi olarak cappertone yada mustela alın dedi bende mustela güneş kremi ve güneş sonrası losyon aldım.:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar 5 aylık bebeğim var. sizce havuza gittiğimizde güneş koruyucu kullanmam gerekirmi kimi kullan kimi kullanma diyo sizce ne yapmalıyım ve hangi markayı önerirsiniz ?

havuz bireysel havuzlara girmeye izin veriyor doktor sadece ve biz babe kullanıyoruz 35 faktör oğlum çok beyaz ve doktor bunu önermişti bize

ben bebeğimi doçente götürüyorum.6aylık olduk.6.5 aydan önce denize sokmayın dedi havuzun suları çok temiz olmadığından sadece denize sokun dedi.güneş kremi olarak cappertone yada mustela alın dedi bende mustela güneş kremi ve güneş sonrası losyon aldım.:emir_bebek:

yukarıdaki cümlede 6.5 aydan önce "havuza" sokmayın demek istediniz sanırıım değil mi?yoksa doktorlar denizi öneriyorlar

havuz tehlikeli :) ben kızım için sebamed 50+ faktör kullanıyorum. çok açık tenli kızım ama hiç yanmıyor bile tatilde bembeyaz dönüyoruz eve :)

Back