Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben obeziteyim yasim 21 kilom 85 boyun 156 falan

Once sagligin icim zayifla canim. Siki bir diyet yap. Sonra esinle evliligini rayina oturt. Sana kim ne deese desin sen daha cok gencsin. Cocuk sahibi olmak icin yasin gecmedi. Bekle. Insanlar sana bebek konusunj sordugunda hayirlisi de ve gec. Kimseyi takma. Once kendin mutlu ol sonra bor bebek dunyaya getir. Anlik mutluluktan bahsetmiyorum. Gercekten mutlu ol. Iyiki esimle evlenmisim demelisin. Canim cicimlere kanma. Sana kisirsin deseler bile takma. Insanlar bosbogaz ve seni hep kiyaslarlar. Ayrica kendini gelistir bu donemde. Bol bol kitap oku. Sevmedigjn seyleri korkmadan sevmiyorm istemiyorum diyebilmelisin. Sen guclu olmadan cocuk yaparsan cocugunda senin gibi olur. Ezilir. Yapma. Daha yasin cokcok genc emin ol. Evlilik cocuk yapmak degildir. Bunu ogrenmen gerek. Evlilik hayati ortak paylasmak demektir. Once sende esinde esinin aileside bunu ogrenmeli. Amacin onlara cocuk torun vermek olmamali.

Bu ne saçma bir tedavi ya !!!

Hayır hiç doktora gitmedik
Kaç yıllık evlisiniz? Önce bir doktora gidin. Kan tahlili yaptırin. Hormonlar vs. düzgün çalışıyor mu? Kendinizi niye tavana astirip silkeletiyorsunuz? Hem o ebe şarlatan mi değil mi nereden bileceksiniz? Sağlıkçı olan önce bir tahlil , ultrason vs. birşeyler ister. Boşuna para kaptiriyorsunuz..

çocuk sahibi olma ehliyeti çıkmalı
Ayni seyi hep dusunmusumdur biliyomusunuz cocuk sahibi olmak icin ehliyet gibi bi kac asamali test yapmalilar herkes anne baba olamamali simdi bu kizin cocugu olsa cocuk hastalansa atesi ciksa o cocuga nasil bi tedavi uygulayacaklar Allah korusun yazik gunah bu cocuklara

Henüz 5 aylık evliymiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…