Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleme:
:KK70:

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 130
Yazık gerçekten genceciksiniz nasıl kanıyorsunuz böyle şeylere canınızamı susadınız ,Müeccenmiymiş Ebe hanım tavana asarak damar tıkanıklığını tespit edebiliyor,bu ilim ,bilimmden yoksun uygulamasi icin kim bilir ne kadar ücret ödediniz.....Kontrol amacli tekrardanda

Daha 5 aylık evlisiniz, yaşınız 20 ve evliliğiniz rayına oturmamışken acele acele çocuk telaşı niye? Hadi onu da geçtim, daha adam akıllı bir kadın doğum uzmanına dahi gitmeden saçma sapan bir şeye izin vermişsiniz. Ya o şekilde tavanda asılı dururken Allah korusun daha kötü şeyler olsaydı ve sakatlıklara yol açılsaydı vücudunuzda?? O ebe denilen kadın onun da çaresini bulurdu gerçi!

Böyle bişey varmış ya birileri banada dedi ama kendimi tavanda sallanıyor düşünemedim :işsiz:
Birde sorunumun ne oldugunu bildigim için Anca beynim sulanırdı heralde :KK48:
Yok öyle bir şey ya. Tavana asılıp sallanarak damar mı düzelir?

Yazık gerçekten genceciksiniz nasıl kanıyorsunuz böyle şeylere canınızamı susadınız ,Müeccenmiymiş Ebe hanım tavana asarak damar tıkanıklığını tespit edebiliyor,bu ilim ,bilimmden yoksun uygulamasi icin kim bilir ne kadar ücret ödediniz.....Kontrol amacli tekrardanda cagirmis,Komik ve ürkütücü....

Yok öyle bir şey ya. Tavana asılıp sallanarak damar mı düzelir?
Canım ne için yapıldıgını bilmiyorum sadece duydum.
Eskiden çocugu olmayanlara yapıyorlarmış şimdi tabiki doktorlar var kimsenin öyle şeylerle işi yok.
Bana zaten şaka olarak söylemişlerdi o kadar kafayı yemedik şükür :)

Böyle bişey varmış ya birileri banada dedi ama kendimi tavanda sallanıyor düşünemedim :işsiz:
Birde sorunumun ne oldugunu bildigim için Anca beynim sulanırdı heralde :KK48:
Olur mu öyle şey ya sallanarak hamile kalınır mı? :KK53:Olduysa da plasebo etkisidir o ancak, psikoloji de önemli diyorlar ya gebelik için.

Kızlar hayırlı akşamlar bugün başıma gelmeyen kalmadı bebek düşünmeye başladık ve esim yengem ben kv dördümüz ebe ye gittik yere minder serip üzerine uzan dediler uzandim yüzüstü uzandim kadın kasiklarima masaj gibi birşey yaptı karnimi salladı çektirdi senin damarlarin cok yamuk duzelmeyince nereye gidersen hangi doktora gidersen git çocuğun olmazlar damarlarin cok yamuk aaa diyip duruyor arkani don dedi döndüm sirt üstü uzandim belime baktı döl yatagin iyi durumda dedi senin damarların egri ve bunu duzeltmemiz lazım seni ayağından tavana asip cirpmamiz lazım dedi şaka yapiyyapıyorlar sandım tavanda bildiğin elektronik makara korkudan elim ayağıma dolaştı kabul etmedim kalk o zaman bir buraya niye geldin dedi kalktım gidiyordum kv ve yengem sakın korkacak birşey yok bir dene dedi ayaklarıma birşey sarıp ipi bağladılar bir yandan ağlayıp korkup bir yandan makara dönüyor ister istemez bağırmışım o korkuyla kendimi sıkmışım kendini sıkma dedilersede ne kadar sıkmadim bilemiyorum beni havada sirkelediler bu ebe eskiden hemsireymis o kadar çok kişi hamile kalmış ki kadın resmen nam salmış denebilir ama öyle cok korktum ki ebe 3 yarinda gel düzelecek mi bir daha bakalım dedi çok korkuyorum

Iyi misiniz? Yani carsambadan pazara ne degisti de tum sulale boyle bir yere gidiyosun? Ne cabuk duzeldi aranizda cocuk yapmaya karar verdin? Ben soyleyim sana hamileyken bosanmak istiyeceksin. Once sorunlari duzelt sonra cocuk yap lutfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X