Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar haklısnız ki.. Ben konu sahibinin durumunu bilmiyordum.

Ne yazık ki onun gibi bir çok kadın var. Fakat arada burada sil baştan yapmak isteyenlerin ve bununla ilgili fikir alışverişinde bulunanlarının konularına denk geliyoruz ve onları yüreklendiriyoruz.

Hayat bu insanın başına bir çok şey gelebilir. Bi anda tepetaklak olabilirsiniz. Ama bu kadın berbat hayatına bir masumu da dahil etmek istediğinde kusura bakmayın ama en ağır tepkileri hakediyor demektir.

Kendi bataklığında boğulmak ona cazip geliyor olabilir ama küçücük masum bir yavruyu buna çekmeye hakkı yok!

Ve evet, aramızda muazzam bir algı farkı var. Siz yardım çığlığı bile olmayan birinin yaptığı bu saçma hareketin mazur görülmesini istiyor, hasbelkader bu konuya denk gelecek, "gerçekten" çaresiz birini bu mesajlarınızla yüreklendiriyorsunuz.

Geleneği bozmayıp, bu cevabımla da şok edebilmişimdir umarım.

İndiana jones filmleri vardı. Adam ormanda tuzağa yakalanır, şşak diye ayağından asılı bulur kendini.. Onun gibi bişey. Konu sahibi de ne olduğunu bile anlayamadım diyor

Ah neler var mune...Çocukken duymuştum,kadının birine demişlerki şunları şunları yapacaksın,sonra oradaki taşı kaldırıp altında gördüğün ilk böceği yiyeceksin.Kadın kendi anlatmış,demişki kabuklu(kınkanatlı sanırım)iri mi iri,siyah bir böcek çıktı,ben yutmaya çalışıyorum,o yukarı tırmanıyor,ayaklarıyla hep boğazımı tırmaladı diye...Sonra artık ümidi kesmiş,tıp tedavisini de,bu işleride bırakmış.Bir kaç yıl sonra 2 çocuğu oldu.Şimdi torunları var sanırım...Allah aratıpta böyle saçmalıklar yaptırmasın.Bizim için delilik,ama bir yerde mantık duruyor demekki...

Bu ne ben anlamadim. Vallahi cok ciddi soruyorum. Ebe ne demek ki? Hani dogumhanede calisan hemsire gibi yetkililer degil mi? Doguma gittigimde arada bir gelip alttan aciklik kontrolu yapanlar hani... yani benim bildigim onlar doktor degil ama tibbi egitimleri olan kisiler. Bunlari niye yaptilar nerde yaptilar? Siz niye doktoru degil cellat benzeri bu kisileri tercih ettiniz.

Cok ciddi soruyorum. Soktayim.

Yani kısaca ama sağlık konularında ama gelecek kaygılarıyla ilgili gülünen, mantığa, bilime aykırı şeyler yapılıyor, nişan kurdelesi de yutuluyor, göbeğim düştü şifacıya gideyim göbeğimi yerine oturtsun, bebeğe sarı giydireyim sarılık olmasın, aman kocamı eve bağlatayım diyende çıkıyor.
Şurada kim neler yapmış anket yapsak ohooo neler çıkar.

Sonuçta kadın genç burada bu kadar tiye alınıp amanın sözlüğe de düştü, birazda biz geyik yapalım demenin manası yoktu, yapılanın yanlış olduğunu anlatıp doğru olana yönlendirmek vardı.

O konuda sizlerle hemfikirim, böyle insanlar umut tacirliği yapmamalı, üstelik sağlık söz konusu.
Tepkimin olduğu kısım 21 yaşındaki birinin tiye alınması, sözlüğe düşmesiyle ilgili bile dalga geçilmesi, şaka gibi deniyor ama günümüzde kimbilir böyle kaç yönteme başvuruluyor bilmiyoruz, konu dalga geçilecek bir konu değil, ciddiye alınılıp üzülünecek bir konu aslında, böyle geniş okuyucu ve üye kitlesi olan platformlarda bizlerin misyonu öğretmek, yanlıştan döndürmek olmalı, dalga geçmek değil.

Bu kadar genç bir insanın bunlara inanması şaşırtıcı gelmiştir, fakat önemli olan onu kimler önüne katıp sürüklüyor.
Benim örnek verdiğim kadında kendi ailesinin ve eş tarafının elinde oraya buraya savruluyordu.Annem bir kaç yıl sonra balkonunda ki ipte bebek çamaşırlarının asılı olduğunu görünce gözleri dolarak bunları anlatmıştı.O böcek olayını duyunca dua etmiş içinden,Allah en kısa zamanda evlat versinde bu saçmalıklardan kurtulsun diye...

çok ilkel bir yöntemle yapıyor olabilirler ama şu damar yamukluğu meselesi doğru olabilir profesyonel değil ama masaja biraz yatkınlığım var kocama anneme masaj yaparım neresi ağrıyor deseler damarlar toplanmış bir sert oluyo masaj yaparak onları açıyorum annemde siyatik var kupa çekiyorum acayip rahatlıyo sertlik azalıyo ağrı yerlerinde damarlar düzeliyo ağrı gidiyo. tabi orda fahiş fiyatlar alıp sağlık bozuyorlarsa savunmuyorum dün kocamın 87 yaşındaki babanesine ağrılarından dolayı kupa çektim masaj yaptım doktor bugün görmüş iyi olmuş rahatlamışsındır demiş artık doktorlarda alternatif tıbba sıcak bakıyor.

Buna sasirdim da bende sarillik olmustum 1 ay karantinada yattim dusmuyordu artik ölmek uzere falandim gidimde evde oleyim diye imza verip ciktim.bi hoca var sariligi kesiyor dediler ben ki tip yakini yan ana dal okumus birisi gittim hoca 2 kesik attigi kulagima anlima 1 haftaya degerlerim düştü : ))))
Pek tabi alakasi yok bu durumla lutfen 1 jinekologa gidin yasiniz cok ufak 5 aylik evlisiniz cocuk zaten dusunmeyinde 1 kadin olarak zaten rutin bir drunuz olsun 6 ayda hadi yilda 1 kontrollerinizi yaptirin.
Hali gibi kendini silkeletmek nedir

Mune Bu konunun eksiye kadar tasinmasi, orda da gayet sert elestiride bulunulmasi ve dalga gecilmesi bi konuyu kapatmak icin yeterli degil mi?

Ayip yani ya. Bende elestirdim fakay bu kadarinada pes. Gecilen dalgalara bakin. Kimse dogru bulmuyor. Ama burdaki kadinda bi umuda tutunmus. Yazik bunu meze yapanlarin haline.

Doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama kupa çektiren Olimpiyat yüzücülerini gördük yakın zamanda. Ama bu durum kupa çektirme benzeri bir durum değil bildiğin makarayla kadını işkence çektirir gibi ters asıp sallamışlar, ondan öncesinde de vücudunu, kasıklarını falan ellemişler. Aynı şey değil, bu alternatif tıp falan da değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…