Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"saf cehalet örneği. yalnız kadınlar kulübü üyeleri verdikleri tepkilerle beni oldukça şaşırttı. eskiden olsa adres ve telefon isterlerdi.
....
göbüşlerinize bebiş dolsun. iyi günler."

Eksiden kopyaladim eskifen olda telefon istermisiz bunu gobus bebis diyen biri yaziyor oooo :KK53:

Simdi editler dalga gectim diye :)

Evlaaat içerde misin?

"saf cehalet örneği. yalnız kadınlar kulübü üyeleri verdikleri tepkilerle beni oldukça şaşırttı. eskiden olsa adres ve telefon isterlerdi.
....

Eksiden kopyaladim eskifen olda telefon istermisiz bunu gobus bebis diyen biri yaziyor oooo :KK53:

Bir de normal karşılayan yazarlar olmuş sonra buradaki tepkilere şaşırıyorlar. Devir değişti herhalde.

....

Saçmalamiş ciddi ciddi.

Şimdi şaş kaza hamile kalırsanız bu ebeye müşteri de yağdırırsınız tam olur , doktora bile git demiyeceğim çünkü doktorlar bir sene bekleme taraftarı , o kv ve yandaşlarını şutlayın ki batıl inançlar perde indirmesin her defasın da gözünüze .
Bir de mutlaka o ebe'yi deşifre edin ki , parmaklıklar ardında , silkelesinler tepe taklak edip de anlasın damarlara faydasını ...

Ya bugün erken uyuyacağım diye kendime söz vermiştim :-( başka konulara bile bakmadım arkadaş.

Üstelik yarın babama "hayırlı bir iş" konusu açılacak heyecan dorukta. Yeminle derdimi unuttum. Bir an üzülüyorum konu sahibine sonra bir gülme tutuyor :-) offf.

Ya bugün erken uyuyacağım diye kendime söz vermiştim :-( başka konulara bile bakmadım arkadaş.

Üstelik yarın babama "hayırlı bir iş" konusu açılacak heyecan dorukta. Yeminle derdimi unuttum. Bir an üzülüyorum konu sahibine sonra bir gülme tutuyor :-) offf.
Al benden de o kadar bacım. Bacağım yandı bugün cayır cayır ona çare arıyorum forumlarda, konuyu gördüğümden beri ne uyku var ne acı. Kendi konumu unuttum. Kendimi durduramıyorum inşallah fake dir :olamaz::KK53:

Al benden de o kadar bacım. Bacağım yandı bugün cayır cayır ona çare arıyorum forumlarda, konuyu gördüğümden beri ne uyku var ne acı. Kendi konumu unuttum. Kendimi durduramıyorum inşallah fake dir :olamaz::KK53:
:KK76: çok banlar yanacak. Sayfadan ayrılamadım :-)

Geçmiş olsun ya bakıyorum konuya ben de. Ebenin adresini alacağım senin için :-)

Dogru sole ebe hanimin adresini isticeksin demi hazir babana acilacakken :)
Anladim o yuzden heycan yaptin. Saka bir yana hayirli olsun

Dogru sole ebe hanimin adresini isticeksin demi hazir babana acilacakken :)
Anladim o yuzden heycan yaptin. Saka bir yana hayirli olsun
Evet ebe hanımla tanışmam şart, belim çok ağrıyor da beni de bir sallandırıversin :-) ya da babamı sallandırsın kan beynine sıçrasın o sıra söyleyelim :-)

Sağ ol bu arada :-)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X