Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yada bak aklima ne geldi?? Sen bosuna bu ebe hanima para verme direk bu yazdigini babana okutalim zaten o zaman baban seni sallandirir:)
Ahahahahha :-) hiç gülcem yoktu dicem ama sabah beri gülüyorum.
Bu gidişle adminler iyi gülecek :-)

Ay babam okursa beni elektronik makarayla da sallandırmaz :-) eski usul makara bulur özellikle valla :-)

Hay ebenizi diyecek konu sahibi birazdan yalniz.tam uzuluyorum sonra bir gulme geliyor
Ay ben senin mesajlarına çok Güldüm :-) bir de göz ardı etmişsin düzelince ALLAH razı olsun diyorsun ya :-) bayıldım.
Gülme olayına gelince bugün ağlamaya çalıştım yarın güleyim diye ama okumaz olaydım bu konu yüzüne kaç saattir gülüyorum. Hem üzülüyorum hem gülüyorum :-)

Demi oyle valla dedim ya 10 yildir benimde olmuyo diye ebe ruyama girip beni sallandirip ustumde de tepincek :)
Hahahahaha konu resmen fenomen ya, tamam diyorum gülmeyeceğim yazık kıza diyorum, çıkıcam konudan diyorum yok duramıyorum. Ban ban atıyor kalbim :) Bu arada rabbim sana hayırlı minnoş minnoş bebişler nasip etsin canım :)))

Hahahahaha konu resmen fenomen ya, tamam diyorum gülmeyeceğim yazık kıza diyorum, çıkıcam konudan diyorum yok duramıyorum. Ban ban atıyor kalbim :) Bu arada rabbim sana hayırlı minnoş minnoş bebişler nasip etsin canım :)))
Aminn canim cok tesekkur ederim. Bu arada bende cok guluyorum esim uyancak diye korkuyorum:)

Şimdiden hakkınızı helal edin yarın görüşemeyeceğiz. Uzaktan takip edeceğim sizleri.
Burada olmadığım süre boyunca iyi davranın kendinize. Adminler beni sallandıracaklar. Sitenin girişinde asılı kalacağım :-)

Ay ben senin mesajlarına çok Güldüm :-) bir de göz ardı etmişsin düzelince ALLAH razı olsun diyorsun ya :-) bayıldım.
Gülme olayına gelince bugün ağlamaya çalıştım yarın güleyim diye ama okumaz olaydım bu konu yüzüne kaç saattir gülüyorum. Hem üzülüyorum hem gülüyorum :-)
Insallah gulersin canim yarin.simdiden hayirli olsun hakkinda.ama gulunmeyecek gibi degilki konu.uzulne kismini cok uzun tutamiyorum ister istemez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X