- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- Konu Sahibi atlasirmak
Ekşi de demiş ki biri "doğru şeye asılsaymış hamile kalacak kişi"
Selam ekşici tayfa. Renk kattınız gecemize
Selam ekşici tayfa. Renk kattınız gecemize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi yarın saat 3'te kendini tavana astıracak, işi var. Anca ondan sonraBence polise gitmelisiniz
Konu sahibi yarın saat 3'te kendini tavana astıracak, işi var. Anca ondan sonra
Konu sahibi yarın saat 3'te kendini tavana astıracak, işi var. Anca ondan sonra
Allah beni affetsin ama konuyu okuduğumdan beri gülüyorum. Onların oğullarında bir şey yok teşhis tamam işte döl yatağı iyi ama sorun damarlarda... Aşırı derecede yamuk o kadar yamuk ki çıplak gözle bile görülüyorPuhahahaha, ya kıza üzülüyorum resmen işkence ediyorlar, adamların oğullarından şüphe duyduğu yok valla, varsa bir problem gelince, ya damarı yamuk ya "döl yolu":)))
Hayır geleni geçeni iyi makaraya almak için :)):) gülüyorum ama sadece espirinize
Bu durum çok tehlikeli bence kadının başına orada bir şey gelebilir
Neden makara gibi bir alet hazırda var orda her gelenin mi damarları şey olmuş
Konu tam bir fenomen bunu es geçemeyeceğim :):) gülüyorum ama sadece espirinize
Bu durum çok tehlikeli bence kadının başına orada bir şey gelebilir
Neden makara gibi bir alet hazırda var orda her gelenin mi damarları şey olmuş
Hayır geleni geçeni iyi makaraya almak için :))
Allah beni affetsin ama konuyu okuduğumdan beri gülüyorum. Onların oğullarında bir şey yok teşhis tamam işte döl yatağı iyi ama sorun damarlarda... Aşırı derecede yamuk o kadar yamuk ki çıplak gözle bile görülüyor
Aynen ben daha önce de okumuştum yıllar önce kayınvalidem çocuğum olsun diye zorla tavana astırttı diye. Var yani gerçekten bunu yapan yaptıran.Konu tam bir fenomen bunu es geçemeyeceğim :)
Sizin gibi düşünüyorum kesinlikle ama zihniyetle alakalı. Eminim ilk giden konu sahibi değil sonda olmayacak. Nasıl dur denecek bilemiyorum ki, her yerdeler :/
Zaten o detaylar beni benden aldı, inşallah kendine gelir konu sahibi ya. Tamam bizde biraz şey yaptık ama tutamıyorum kendimi :)Ya ben de gülüyorum:))) kız samimiyetle yazmış ve detaylı olarak, korkusu ve başına gelen hissediliyor kelimelerinde. Ama aynı zaman da komik yani. Daha yeni ergenlikten çıkmış hatta daha çıkmamış küçük bir çocuk aslında ve başına gelene bak
@Atabetul al canım etikete basıncs görünür yap çıkar.Ya kizlar konu sahibinin onceki mesajlarina bakayim derken yanlislikla gozardi et kismina bastim.simdi konu sahibini ve konuyu goremiyorum.gozardi eti nasil geri alicam?hayir bu konuyu gozardi edemem ya.hele bana bir yol yordam gosterin. Ebeye git demeyin lutfen ciddiyim
İsminin üzerine tıklayın avatarın altında sağ köşede görünür yapı tıklayınYa kizlar konu sahibinin onceki mesajlarina bakayim derken yanlislikla gozardi et kismina bastim.simdi konu sahibini ve konuyu goremiyorum.gozardi eti nasil geri alicam?hayir bu konuyu gozardi edemem ya.hele bana bir yol yordam gosterin. Ebeye git demeyin lutfen ciddiyim
Bacım derdin çaresini bilmiyorum ama bunu göz ardı edemezsin gerekirse an be an özel mesajla bildiririmYa kizlar konu sahibinin onceki mesajlarina bakayim derken yanlislikla gozardi et kismina bastim.simdi konu sahibini ve konuyu goremiyorum.gozardi eti nasil geri alicam?hayir bu konuyu gozardi edemem ya.hele bana bir yol yordam gosterin. Ebeye git demeyin lutfen ciddiyim