Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Puhahahaha, ya kıza üzülüyorum resmen işkence ediyorlar, adamların oğullarından şüphe duyduğu yok valla, varsa bir problem gelince, ya damarı yamuk ya "döl yolu":)))
Allah beni affetsin ama konuyu okuduğumdan beri gülüyorum. Onların oğullarında bir şey yok teşhis tamam işte döl yatağı iyi ama sorun damarlarda... Aşırı derecede yamuk o kadar yamuk ki çıplak gözle bile görülüyor

Konu sahibi inşallah ebe haklıdır da hamile kalamazsin.
Kocan ve kv ultra cahil insanlar.
Kocan şiddet de uyguluyor sana sanırım annene filan gondermiyordu hatta umarım bu adamın genleri dünyaya yayilmaz.
Ha bu saçma evlilikten kurtulup düzgün bi insan bulup o vakit hamile kalirsin inşallah.

:) gülüyorum ama sadece espirinize
Bu durum çok tehlikeli bence kadının başına orada bir şey gelebilir
Neden makara gibi bir alet hazırda var orda her gelenin mi damarları şey olmuş
Konu tam bir fenomen bunu es geçemeyeceğim :)
Sizin gibi düşünüyorum kesinlikle ama zihniyetle alakalı. Eminim ilk giden konu sahibi değil sonda olmayacak. Nasıl dur denecek bilemiyorum ki, her yerdeler :/

Bu iş giderek ciddileşiyor suç duyurusu özelliği kazanıyor
Konu sahibinin başı belaya girmese bari

Eh be yavrum bende sandim ki yillarca ugrastin olmadi canina tak etti boyle cahillik ettin.10 yildir cocugum olmuyor lakin beni kimse boyle bir yere goturemez hadi goturduler ebe beni degil ben ebeyi asardim.Hem ne munasebet k.validen yengen vs senin ozel hayatina karisir.
Hem 20 yasinda evlenmek nedir? 20 yasindasin ya elinde internet var az arastirin simdi 60 yasindaki insanlar bile arastiriyor.Allah'im sen sabir ver

Allah beni affetsin ama konuyu okuduğumdan beri gülüyorum. Onların oğullarında bir şey yok teşhis tamam işte döl yatağı iyi ama sorun damarlarda... Aşırı derecede yamuk o kadar yamuk ki çıplak gözle bile görülüyor

Ya ben de gülüyorum:))) kız samimiyetle yazmış ve detaylı olarak, korkusu ve başına gelen hissediliyor kelimelerinde. Ama aynı zaman da komik yani. Daha yeni ergenlikten çıkmış hatta daha çıkmamış küçük bir çocuk aslında ve başına gelene bak

Konu tam bir fenomen bunu es geçemeyeceğim :)
Sizin gibi düşünüyorum kesinlikle ama zihniyetle alakalı. Eminim ilk giden konu sahibi değil sonda olmayacak. Nasıl dur denecek bilemiyorum ki, her yerdeler :/
Aynen ben daha önce de okumuştum yıllar önce kayınvalidem çocuğum olsun diye zorla tavana astırttı diye. Var yani gerçekten bunu yapan yaptıran.

"saf cehalet örneği. yalnız kadınlar kulübü üyeleri verdikleri tepkilerle beni oldukça şaşırttı. eskiden olsa adres ve telefon isterlerdi.
....
göbüşlerinize bebiş dolsun. iyi günler."

Eksiden kopyaladim eskifen olda telefon istermisiz bunu gobus bebis diyen biri yaziyor oooo :KK53:

Simdi editler dalga gectim diye :)

Ya kizlar konu sahibinin onceki mesajlarina bakayim derken yanlislikla gozardi et kismina bastim.simdi konu sahibini ve konuyu goremiyorum.gozardi eti nasil geri alicam?hayir bu konuyu gozardi edemem ya.hele bana bir yol yordam gosterin. Ebeye git demeyin lutfen ciddiyim

Ya ben de gülüyorum:))) kız samimiyetle yazmış ve detaylı olarak, korkusu ve başına gelen hissediliyor kelimelerinde. Ama aynı zaman da komik yani. Daha yeni ergenlikten çıkmış hatta daha çıkmamış küçük bir çocuk aslında ve başına gelene bak
Zaten o detaylar beni benden aldı, inşallah kendine gelir konu sahibi ya. Tamam bizde biraz şey yaptık ama tutamıyorum kendimi :)

Ya kizlar konu sahibinin onceki mesajlarina bakayim derken yanlislikla gozardi et kismina bastim.simdi konu sahibini ve konuyu goremiyorum.gozardi eti nasil geri alicam?hayir bu konuyu gozardi edemem ya.hele bana bir yol yordam gosterin. Ebeye git demeyin lutfen ciddiyim
@Atabetul al canım etikete basıncs görünür yap çıkar.

Zamanın da benim annemi de böyle bi kadına götürmüşler ara ebesi denirmiş adına o da anneme 3 gun sıcak zift buharına oturtmuş sonra gaz lambası camıyla vajinasini açıp şiş ve pamuk gibi biseyle iltihap toplamış , annem 6 yıl hamile kalamamıs gitmediği doktor kalmamış artık kim ne derse yapar hale gelmiş bi de bunu deneyeyim demiş, 43 yıl önce oluyor bu.
5 aylık evlilikte bu kadar düşmemeliydiniz.

İsminin üzerine tıklayın avatarın altında sağ köşede görünür yapı tıklayın

Bacım derdin çaresini bilmiyorum ama bunu göz ardı edemezsin gerekirse an be an özel mesajla bildiririm

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X