- Konu Sahibi atlasirmak
Amaaaaaaaaan ben de oturup tavsiye veriyorum. Boşa yormuşum ellerimi..Henüz 5 aylık evliymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaaaaaaaaan ben de oturup tavsiye veriyorum. Boşa yormuşum ellerimi..Henüz 5 aylık evliymiş
Ben obeziteyim yasim 21 kilom 85 boyun 156 falan
Sesli güldüm tamdir tam cocuk tam olsun saglikli olsun diye tam koymuslardir yarimda sakat falan olur Allah korusun yarim cocuk olurKırılmış mı yoksa tam mı o da önemli
Neee Allahim daha neler duycaz.
Daha tavana asilmayi hazmedememisken ceviz cikti birde.o nasil oluyomus.
Bu konu cidden beni benden aldi.hicbi konuya bu kadar gulmemistim kk da
Sonuç?Tam hatırlayamıyorum. Cevizi ezip bir şeyin içine koyup yerleştirmişler. Sonra geri çıkarmışlar
Amaaaaaaaaan ben de oturup tavsiye veriyorum. Boşa yormuşum ellerimi..
Belkide çeyrektir? Altın misaliSesli güldüm tamdir tam cocuk tam olsun saglikli olsun diye tam koymuslardir yarimda sakat falan olur Allah korusun yarim cocuk olur
Neee Allahim daha neler duycaz.
Daha tavana asilmayi hazmedememisken ceviz cikti birde.o nasil oluyomus.
Bu konu cidden beni benden aldi.hicbi konuya bu kadar gulmemistim kk da
Sesli güldüm tamdir tam cocuk tam olsun saglikli olsun diye tam koymuslardir yarimda sakat falan olur Allah korusun yarim cocuk olur
Sesli güldüm tamdir tam cocuk tam olsun saglikli olsun diye tam koymuslardir yarimda sakat falan olur Allah korusun yarim cocuk olur
Sonuç?
Ebenin parmaklari Doppler usg imis megerse5 yıllık tıp hayatımda böyle salakça bir kavram duymadım. WTF is "damarların çok yamuk"? Nasıl bir tanı bu?
Ay sinirlerim bozuldu 4 sayfa yorum okuyabildim gulmemi durduramiyorum.Hemen bu tekniği kadın doğumdaki hocalarıma anlattım. Bilim dünyası çok şaşkın şu anda. İnfertiliteden muzdarip hastalar birbirini sirkeliyor. Tüp bebek, aşılama bölümünü filan kapattılar. Herkes makara alıp tavanlara asmaya başladı.
Hazirlasinlar tavani bi tane daha geliyor cok guldugun icin damarlarin yamulmus olabilirAy sinirlerim bozuldu 4 sayfa yorum okuyabildim gulmemi durduramiyorum.
Konu sahibi, yarın gidince bi sorar misin beni. 19 haftalik hamileyim aşırının aşırısı güldüm, bebeğime bir şey olur mu?
Ayy bide daha doktora gitmemiş. Şimdi bir şey diyeceğim KK beni taşa tutacak.
20 yaşında, hiç doktora gitmemiş ebeye gidiyor. Bu yüzden çocuklar evlenmemeli.