Bebek için ebeye gittim tavana asildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben obeziteyim yasim 21 kilom 85 boyun 156 falan

Nerden tutsam elimde kalır

21 yaşındasın ne çocuğu ne evliliği , gezmek tozmak varken kv ile eve tıkılmak yazık değil mi sana

Çocuğu en az 5-6 yıl ertele sana tavsiyem, evliliğin hiç parlak değil çünkü kucağında çocukla baba evine dönme.

Çocuktan önce kendi sağlığını düşün. Bu kiloyla hamile kalma zaten sana da çocuğa da yazık olur. İyi bir doktora görün tüm tahlillerini yaptır sonra da diyetisyene.

Neee Allahim daha neler duycaz.
Daha tavana asilmayi hazmedememisken ceviz cikti birde.o nasil oluyomus.
Bu konu cidden beni benden aldi.hicbi konuya bu kadar gulmemistim kk da :KK70::KK70::KK70:

Cevizi ezip bir şeyin içine koyup vajinadan sokuyorlardı. Bir süre sonra geri çıkarıyorlarmış. Yaa en azından o kadının yıllarca çocuğu olmuyordu ,her yolu denemişti çaresizdi.

Neee Allahim daha neler duycaz.
Daha tavana asilmayi hazmedememisken ceviz cikti birde.o nasil oluyomus.
Bu konu cidden beni benden aldi.hicbi konuya bu kadar gulmemistim kk da :KK70::KK70::KK70:

Cevizi ezip bir şeyin içine koyup vajinadan sokuyorlardı. Bir süre sonra geri çıkarıyorlarmış. Yaa en azından o kadının yıllarca çocuğu olmuyordu ,her yolu denemişti çaresizdi.

Aklima zamanında oğlan çocuğu olmadığı için gidip bir türbenin yanindaki cemaat evinde uyumasi bir gece kalmasi gerektiğini düşünen komşularımız geldi
normalde karısının saçını dışarı çıkarmayan adam karısını hiç bilmediği bir eve yatiya gönderdiydi oglan çocuğu olmasi için sonra oğlu olunca kurban kestiydi
Allah bilir kimin çocuğuna babalık yaptı tövbe yarabbim ya zorla söyletiyorlar adamı daha yeni bandan çıktım

Hemen bu tekniği kadın doğumdaki hocalarıma anlattım. Bilim dünyası çok şaşkın şu anda. İnfertiliteden muzdarip hastalar birbirini sirkeliyor. Tüp bebek, aşılama bölümünü filan kapattılar. Herkes makara alıp tavanlara asmaya başladı.
Ay sinirlerim bozuldu 4 sayfa yorum okuyabildim :KK70: gulmemi durduramiyorum.

Konu sahibi, yarın gidince bi sorar misin beni. 19 haftalik hamileyim aşırının aşırısı güldüm, bebeğime bir şey olur mu?

Ay sinirlerim bozuldu 4 sayfa yorum okuyabildim :KK70: gulmemi durduramiyorum.

Konu sahibi, yarın gidince bi sorar misin beni. 19 haftalik hamileyim aşırının aşırısı güldüm, bebeğime bir şey olur mu?
Hazirlasinlar tavani bi tane daha geliyor cok guldugun icin damarlarin yamulmus olabilir :KK70:

Ayy bide daha doktora gitmemiş. Şimdi bir şey diyeceğim KK beni taşa tutacak.

20 yaşında, hiç doktora gitmemiş ebeye gidiyor. Bu yüzden çocuklar evlenmemeli.

Ebeye de gitmiyor. Kendine ebe diyen bi kocakarıya gitmiş. Tavanda ayakta sallanma isini fitikcilar yapıyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X