Bebek Hediyesi

karalahana06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
898
519
53
Merhaba Hanımlar. Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum ama burada daha çok cevap geliyor diye açtım. Eltim Ağustos ayında doğum yapacak Allah nasip ederse 👨‍👩‍👧Kızçesi olacak ❤️biz doğum zamanı yanında olamayacağız. Ben de bu nedenle öncesinde güzel bir bebek seti hazırlayıp kargo ile göndereyim diyorum...Soğuı bir ilde yaşıyorlar bu nedenle ben bir kış tulumu, nevresim takımı ve bebek sepeti (emzik biberon zıbın vs) alıp güzel bir paket ile göndereyim diyorum. Sizin başka öneriniz var mı... Bildiğim kadarıyla büyük eşyalarını aldılar işte yatak puset oto koltuğu vs. Onlar alındı hep.

Görümceye eşinle beraber verdiğin değere bağlı bence , çeyrek tarzı bişeyler takacakmısınız bunların yanında .

Bebek agiz mendili muslin ortu hirka yagmurluk gibi bsy pamuk sampuan pisik kremi islak mendil farkli aylardan zibin corap onluk olabilir..

ben yeğenim için hazırlamıştım.
ismine özel pike takımı.
3 takım herşeyi ile kıyafet (iç body, çorap, saç tokası/bantı, ayakkabısı yada patiği)
1 hırka
1 battaniye
2 müslin battaniye
şampuan, pişik kremi, ıslak mendili, 1 paket bez, tırnak makası, tarak seti
2 tane amigurumi oyuncak
gibi bir şeyler vardı.
ben yaptığımda henüz hiç bir şeyi alınmamıştı.
o yüzden kafama göre takıldım.

Merhaba Hanımlar. Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum ama burada daha çok cevap geliyor diye açtım. Eltim Ağustos ayında doğum yapacak Allah nasip ederse 👨‍👩‍👧Kızçesi olacak ❤biz doğum zamanı yanında olamayacağız. Ben de bu nedenle öncesinde güzel bir bebek seti hazırlayıp kargo ile göndereyim diyorum...Soğuı bir ilde yaşıyorlar bu nedenle ben bir kış tulumu, nevresim takımı ve bebek sepeti (emzik biberon zıbın vs) alıp güzel bir paket ile göndereyim diyorum. Sizin başka öneriniz var mı... Bildiğim kadarıyla büyük eşyalarını aldılar işte yatak puset oto koltuğu vs. Onlar alındı hep.
Uzun zamandır iyi anlaşan elti konusu okumamıştık😄
Bence de altın yeter. Ama çok istiyorsanız bebek arabası alabilirsiniz.

Ben olsam kişisel bakım ürünlerinden almazdım (şampuan, bez vb.) Hangi markayı kullanmak istediğini bilemezsiniz ki :anneadayı: bende hamileyim şu an bol bol zıbın müslin battaniye ağız bezi elbise gelse daha makbule geçerdi🙈

Merhaba Hanımlar. Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum ama burada daha çok cevap geliyor diye açtım. Eltim Ağustos ayında doğum yapacak Allah nasip ederse 👨‍👩‍👧Kızçesi olacak ❤️biz doğum zamanı yanında olamayacağız. Ben de bu nedenle öncesinde güzel bir bebek seti hazırlayıp kargo ile göndereyim diyorum...Soğuı bir ilde yaşıyorlar bu nedenle ben bir kış tulumu, nevresim takımı ve bebek sepeti (emzik biberon zıbın vs) alıp güzel bir paket ile göndereyim diyorum. Sizin başka öneriniz var mı... Bildiğim kadarıyla büyük eşyalarını aldılar işte yatak puset oto koltuğu vs. Onlar alındı hep.
Benimde dayi kizim bana boyle bir sepet hazirlamisti sagolsun 🌸
İcinde orta boy pelus bir ayicik
1 paket 10 lu bebek bezi
1 paket islak mendil
1 bebek yagi
1 adet bebek sampuani
1 biberon
1paket bebek icin kulak temizleme cubugu
1tane emzik
Ve bana da 1 tane parfum koymustu sagolsun.bebegim kiz olacagi icin sepet ve etrafina sardigi tül de pembeydi.cook hosuma gitmisti.urunlerin hepsini de kullandim hepsi kaliteliydi😊urunler bitincede sepeti besigin bas ucuna koyup icine bebek bezi doldurdum.cok pratik kullaniliyordu cunki.yani sizde eltinizi boyle mutlu edebilirsiniz😊👍

Küçük alıan şeyler göze görünmüyor. Ivır zıvır alındı gibi düşünülebiliyor. Altın alacakmışsiniz zaten onun yanında büyük olanlar alınmış demişsiniz ama illaki kalanlar vardir. Mesela 0 9 kilo arası bebek salıncağı titreşimli müzikli olanları var. Veya normal ev tipi salıncak. Veya ev tipi anakucagi artı reflu yatağı. Daha orta halli ise ilk adım arabası artı oyun çıtı veya oyun halısı. Ya siz öneri isteyin büyük hediye bulmak kolay :) Mama sandalyesi de olabilir bu arada

Biz eltimin bebeğine her gittiğimizde bir iki bir şey götürecek şekilde bir kaç takım kıyafet, bir kaç çorap yani bir sürü bir şey aldık. Bebeklik şeyleri çok olabilir, kışlık almanız epey rahatlatacaklardır

Biz eltimin bebeğine her gittiğimizde bir iki bir şey götürecek şekilde bir kaç takım kıyafet, bir kaç çorap yani bir sürü bir şey aldık. Bebeklik şeyleri çok olabilir, kışlık almanız epey rahatlatacaklardır
Değil mi? Ağustos ortalarında doğumu olacak Allah nasip ederse. Yaşadıkları bölgede Kasım ayında Kış başlıyor ben de 3 aylıktan sonraki bebek kıyafetleri alayım diyorum. Misal 6-9 aylık gibi

Merhaba Hanımlar. Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum ama burada daha çok cevap geliyor diye açtım. Eltim Ağustos ayında doğum yapacak Allah nasip ederse 👨‍👩‍👧Kızçesi olacak ❤biz doğum zamanı yanında olamayacağız. Ben de bu nedenle öncesinde güzel bir bebek seti hazırlayıp kargo ile göndereyim diyorum...Soğuı bir ilde yaşıyorlar bu nedenle ben bir kış tulumu, nevresim takımı ve bebek sepeti (emzik biberon zıbın vs) alıp güzel bir paket ile göndereyim diyorum. Sizin başka öneriniz var mı... Bildiğim kadarıyla büyük eşyalarını aldılar işte yatak puset oto koltuğu vs. Onlar alındı hep.
Eltiye bak 😊👏 20 güne doğuracm bırak eltiyi kaynanam görümcem dahil bı tane çorap almadılar kizceme ne kadar ince düşünmüşsnz eminim eltinz çok sevinecktr onu ve bebeğini düşünüp böyle bişey yaptignz için yeterli diye düşünüyorum ben.

Eltiye bak 😊👏 20 güne doğuracm bırak eltiyi kaynanam görümcem dahil bı tane çorap almadılar kizceme ne kadar ince düşünmüşsnz eminim eltinz çok sevinecktr onu ve bebeğini düşünüp böyle bişey yaptignz için yeterli diye düşünüyorum ben.
Yaaaa... Ben bir de eltime Anne Baba yazılı Fincanlardan yaptırmayı düşünüyorum. 🤗 Bir şey itiraf edeyim mi ama... Kendisinden tek çöp görmüşlüğüm yok. Yine de yeğen başka bir şey... Eşimin hiç bir şey alası yok...

Yaaaa... Ben bir de eltime Anne Baba yazılı Fincanlardan yaptırmayı düşünüyorum. 🤗 Bir şey itiraf edeyim mi ama... Kendisinden tek çöp görmüşlüğüm yok. Yine de yeğen başka bir şey... Eşimin hiç bir şey alası bile yok...Çok dedikoducu bir köyleri var. Laf etmesinler diye biraz da üstüne düşüyoruz açıkçası... Tepki gösteren olacaktır eminim ama bazı şeyleri yaşamadan bilemezsiniz... Böyle olması gerekiyor....

Back
X