- 23 Temmuz 2018
- 311
- 291
- 23
- Konu Sahibi tasmeclisi
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siizn cocugunuz var mi? warsa size ne takildi?
Çeyrek yeter yav, altın uçtu zaten eskisi gibi değil ki artık.
Bnm de eltimin cocugu oldu biz de ceyrek alacagz zaten altin kac para yarim nedir ya, hele de birikmisten
Kocam kendi yeğenine altınını kendisi alsın. Biriktirdiğim paradan vermezdim çeyrekte almam.
O size ne takmıştı aynısını takın . Valla bı zamanda çeyrek olmuş 380 lira bence gayet yeterli..
Ahh kızlar biz 2,5 yıllık evliyiz onlarda 10 ay önce evlendiler ben çocuk hazırlığı yaparken eltim evlendiği gece hamile kaldı, düğünlerinde elimde avucumda ne varsa verdim eşimle yine kavgalar gürültüler durumları yokmuş çocuk nasıl yapıcak ış eşim okumuş kardeşi okuyamamış. Eltim hamile kalındica eşimde nasıl geçinecekler zaten düğünden yeni çıktılar sıkıntısı başladı, yok ben amcayım yok elimden geleni yapıcam filan bu arabida benim çocuk isteğime daha evliliğimiz oturmadı diyip reddetti. O arada hamile kaldım kazayla ve bebeğimin kalbi durdu alındı ama eşim hala bebek sahibi olmak istemiyor. Zate bebek arabası aldı şimdi tutturmuş yarım altın diye, bunun için zaten sallantıda olan evliliğim daha sarpa sarsı. Bende kendime hakim olamıyorum çünkü bebeğimiz olsun istemezken hep o tarafa çalışması beni fesatlığa ve kıskançlığa sürüklüyor.Normal şartlar altında kardeş bebeğine çeyrek altın az gelir ama sizin maddi durumunuz, geçmişiniz vs. de önemli.
en dogal hakkin istemek. kiskanclk degil bu kim olsa senin dusundugunu dusunur. Allah nasip etsin insallah saglikla hamile kalip dogurmaniAhh kızlar biz 2,5 yıllık evliyiz onlarda 10 ay önce evlendiler ben çocuk hazırlığı yaparken eltim evlendiği gece hamile kaldı, düğünlerinde elimde avucumda ne varsa verdim eşimle yine kavgalar gürültüler durumları yokmuş çocuk nasıl yapıcak ış eşim okumuş kardeşi okuyamamış. Eltim hamile kalındica eşimde nasıl geçinecekler zaten düğünden yeni çıktılar sıkıntısı başladı, yok ben amcayım yok elimden geleni yapıcam filan bu arabida benim çocuk isteğime daha evliliğimiz oturmadı diyip reddetti. O arada hamile kaldım kazayla ve bebeğimin kalbi durdu alındı ama eşim hala bebek sahibi olmak istemiyor. Zate bebek arabası aldı şimdi tutturmuş yarım altın diye, bunun için zaten sallantıda olan evliliğim daha sarpa sarsı. Bende kendime hakim olamıyorum çünkü bebeğimiz olsun istemezken hep o tarafa çalışması beni fesatlığa ve kıskançlığa sürüklüyor.
Ahh kızlar biz 2,5 yıllık evliyiz onlarda 10 ay önce evlendiler ben çocuk hazırlığı yaparken eltim evlendiği gece hamile kaldı, düğünlerinde elimde avucumda ne varsa verdim eşimle yine kavgalar gürültüler durumları yokmuş çocuk nasıl yapıcak ış eşim okumuş kardeşi okuyamamış. Eltim hamile kalındica eşimde nasıl geçinecekler zaten düğünden yeni çıktılar sıkıntısı başladı, yok ben amcayım yok elimden geleni yapıcam filan bu arabida benim çocuk isteğime daha evliliğimiz oturmadı diyip reddetti. O arada hamile kaldım kazayla ve bebeğimin kalbi durdu alındı ama eşim hala bebek sahibi olmak istemiyor. Zate bebek arabası aldı şimdi tutturmuş yarım altın diye, bunun için zaten sallantıda olan evliliğim daha sarpa sarsı. Bende kendime hakim olamıyorum çünkü bebeğimiz olsun istemezken hep o tarafa çalışması beni fesatlığa ve kıskançlığa sürüklüyor.
Hem onlar yüzünden kavga ediyorum biriktirdiğim üç kurulu düğünüydü çocuğuydu arabasıydı veriyorum, hemde bu sebepten sen asabisin çocuk sahibi olmaya hazır değilsin diyen bi eşim var.bu arada aylardır ne acelen var diyen adam bugün hazır değilsin Asabisin dedi. Kendimi enayi gibi hissediyorum onlar hayatlarına bakarken biz onlar yüzünden birbirimizi yiyoruz.Kıskançlık değil ki, hangi kadın ister böyle bir şeyi? Haklısınız gayet de.
Evlendiğimde kimseden bi yardım görmedim ama onlar evlenirken elimde avucumda ne varsa verdim, ben çalışıyorum eltim hem evde oturuyor hemde hemen çocuk yaptı, durumu olmayan insan önce kendini garanti altına alırsı. Tahammülüm yokki artık eşim çöp verse gözüme batıyor.Eltinizin degil esinizin kardesinin cocugu oldu esinizin yegeni oldu ve ben olsam bende yarim altin takmak isterim esimde hayir ceyrek dese yada paramizdan vermek istemese uzulurum bizim aramizda para mevzusu yok kim ne isterse onu yapmak ister ve bence yegen icin ceyrek az uygun olan yarim altin
Evlendiğimde kimseden bi yardım görmedim ama onlar evlenirken elimde avucumda ne varsa verdim, ben çalışıyorum eltim hem evde oturuyor hemde hemen çocuk yaptı, durumu olmayan insan önce kendini garanti altına alırsı. Tahammülüm yokki artık eşim çöp verse gözüme batıyor.