bebek hareketlerine göre cinsiyet tahmini

gocuksuzzeskimoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
127
0
kızlar 14. haftamın içerisindeyim. Bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum. Bir oğlum var gönül ister ki buda kız olsun.

Ananem 8 tane çocuk doğurmuş. Tabii o zamanlar ultrason yok. Cinsiyetini kendisi tahmin ediyormuş ve doğru çıkıyormuş. En erken hareketlerini 2-2,5 aylıkken hissederse erkek, 4 aydan sonra hissederse kız oluyormuş. Erkek bebek daha erken canlanır pıt pıt atar dedi.

Bu arada ben şimdiye kadar hiç bir hareket hissetmedim.

Hadi doğruluk payı var mı beraber test edelim. Yorumlarınızı bekliyorum...

ben de duymuştum öle bişeyi ama benim ilk kız ve 11 haftalıkken hissettim tekmelerini 14 haftalık iken dışarıdan bakıldığında belli oluyordu.

aynı tecrübeleri bende yaşadım.bi kızım bide oğlum var.oğlum 2,5 aylıkken tekmelemeye başladı.kızım 4,5 -5 aylık olana kadar oynamadı.tekmelere direk gezinerek başladı.kızlar tekmelemez içerde gezinirlermiş.göbeğim dalga dalga olurdu.doğuma kadar tekme atmadı.hep sert hareketlerle gezindi.

kesinlikle katılıyorum, erkek bebeğin çok erken hareketleri hissediliyor , hatta ben 8 haftalıkken hissetmeye başlamıştım ama doktorum ve kimse inanamadı bana:))

etrafımdada test edip onayladım erkekler erken kızlar geç hissediliyor:))

ben daha 19.haftada yenihissettim hareketlerini, ve erkek, ama benim kadar geç hissedende yok galiba, bi hissizlik var bende galiba

kızımı 5. aydan itibaren hissettim.
annem ve teyzemde demişlerdi bana kelebek uçar gibi hareket ederse 2.5-3.aylarda erkektir die.

19. haftada hissettim tam olarak kızımın hareketlerini sölediğinin doğruluk payı olabilir arkadaşımın oğlu olacak 12. haftada hissetmişti

2 2,5 aylıkken ken bebeği nasıl hissetmiş yaa. oynamazki sadece kalp atışı başlar..benim 1,5 başladı ama 2 aylık şuan hiç bişey yok...

tekmelemeden kastım patır kütür değil heralde.kasığınızda uzandığınız zaman böyle kelebek çırpınışı gibi his oluyo.

katılmıyorum canım benim bebeğim de erkek olacak inşallah ama ben 4.aydan sonra hissettim inanmıyorum bu tür şeylere tamamen tesadüf bence anne göbekli bir anneyse ister erkek ister kız olsun geç hissediyor zayıf anneler daha erken hissediyor ben de göbeği olan bir bayandım bana herkes kız dedi ben erkek içime öyle doğuyor dedim ben haklı çıktım :)

ben şuanda 7 aylık hamileyim ve erkek ilk hareketini 3.5 aylıkken hissettim ama doktorlar daha erken hareketlerini hissetmeniz mümkün değil diyor bağırsak hareketlerini bebek zannetmiş olabilirsiniz diyorlar :44:

doktorlar bu kadar erken hissetmenin mümkün olmadığını söylüyorlar ama? yani 18.haftadan önce hissedilenin gaz yada bağırsak hareketi olduğu söyleniyor

ben kızlarımı 15 haftadan sonra hissetmeye başladım çok kötü tekme atıyorlardı ama şimdi 2 oğlum olacak en sol taraftaki yavaş yavaş tekme atmaya başladı bu 2 gündür sağdakinde tık yok 19 haftalık olmama rağmen oynamıyorlar sadece erkeklerde ilk aylarda göbeğin etrafında seğermeler oluyor

bende böyle seylere inanmıyorum..etrafımdaki herkes bebegimin hareketlerini hissetmediğim için kız diyorlardı ama bebegim erkek cocugu...ve suan 20. haftamdayım halen ara ara hissediyorum..

bende bebeğin cinsiyetini öğrendim cumartesi günü oğlum olacak hatta dedimki doktora bebeğin hareketlerini hissediyorum demiştim. bu arada o gün 14+0 haftadaydım ama doktorum asla hissedemeyeceğimi 20.hafta gibi hareketlerini hissedebileceğimi söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…