• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek hareketleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de hissettim pıt pıt vuruyodu bagırsak hareketi olduguna inanmıyorum çünkü daha önce hiç olmamıştı ayrıca bagırsak hareketlerini anlayabiliriz bunlar bebişimizin hareketleri kızlar menzilgülü ne sporu tatlım dikkat et

Canim ben tempolu yuruyus yapiyorum. Ayrica kol ve bacak kaslarimi calistiriyorum. Ayrica bende onceden hissetmedigim sekilde kiprasma hissediyorum aradabir olsa anlarim ama hep ayni yerde otururken hissediyorum. Gaz filanda degil, bariz hissediyorum yani. 16. haftadan once hissedilmez diye birsey kimse diyemez cunku hissedenler var.

Son düzenleme:
bende hisediyorum henüz 13 haftalık ama hissediyorum pıt pıt küçük hareketler gözle göremem ama hissediyorum ben gaz değil bu kesin belli bebişim :CüvCüv:

slm kızlar;
dün işyerimden biarkadaşım elini göbeğime koydu sabırla bekledi ve sonunda o da hissetti.
biz ne kadar hareket edersek; oturup dinlendiğimiz ve ya durduğumuz zaman hareketlerini hissedebiliyoruz. ben bu durumdan çok memnunum....

ben de bu aralar eskiye oranla daha net hissediyorum.çok güzel bir duygu bu..

haziran anneleri!!!!

bebeklerini hssedenler varmı aranızda??? ben 15+6 yım henüz hissetmiyorum ...sizde durumlar nedir?

ara ara hissediyorum bende tatlım çzellik sabah saatlerinde hissediyorum

ya kızlar ben aslında mayıs annesiyim ve bişey hisetmiyorum daha doğrusu bebek hareketi nasıl oluyo onu bilmiyorum ne tarz bi şeyler hehh bu bebek hareketi dedirtiyor sizlere??kelebek kanat çırpması vb yazıyolar yok anlamıyorum ve olmuyo bezen karnımın içinde acı oluyo oda rahim büyümesinden diye düşünüyorum bu bebek hareketimi yoksa bana bi anlatırmısınız yaşadıgınız tecrübeleri??

ya kızlar ben aslında mayıs annesiyim ve bişey hisetmiyorum daha doğrusu bebek hareketi nasıl oluyo onu bilmiyorum ne tarz bi şeyler hehh bu bebek hareketi dedirtiyor sizlere??kelebek kanat çırpması vb yazıyolar yok anlamıyorum ve olmuyo bezen karnımın içinde acı oluyo oda rahim büyümesinden diye düşünüyorum bu bebek hareketimi yoksa bana bi anlatırmısınız yaşadıgınız tecrübeleri??

canım ben kalp atısına benzer pıt pıt vuruslar hissediyorum senin bebiş büyümüş baya sabahları yatarken özellikle dikkat edersen belki hissedersin askım

canım ben kalp atısına benzer pıt pıt vuruslar hissediyorum senin bebiş büyümüş baya sabahları yatarken özellikle dikkat edersen belki hissedersin askım

ya elimi koyuyorum hadi oğlum diyorum bi tepki ver de biliyim iyi oldugunu yok anam tık yok önemli değil ama iyimi diye merak ediyorum bide ilk bebegim acaba benmi anlamıyom diyorum birde sen biliyomusun bebegin başı örnegin hep soldamı ayaklar ağdamı yada tam tersi biliyormusun yoksa değişkenmi?:kahve:

canım bilmiyorum onu ama bası yukarıda ayaklarının asagıda olması gerekiyo galiba ama senin dediğin gibi tepki vermesi tekmelemesinin ancak 20. haftada hissedersin canım galiba

bi kaç gündür hissetmeye başlamıştım ama bugün bariz bariz hissettim resmen 4 kere hafif hafif pıt pıt vurdu bebeişimmm bi kaç sefer

bu arada erkek bebek annelerii daha geç hisseder diyolar doğruluğu var mı bilemiyorumm

artık bende bebeğimin hareketlerini hissedıyorum karnıma vuruyor 2 3 gündür sankı lastık top oynuyor oğlusum:) güzel bıduygu.17 haftalık ama önden gidiyor benımkıde 18 falan görünüyor ultrasonda.hayırlısı olsunda..

bende hissetmeye başlayalı 2 hafta oldu.. ama şü iki gündür maşh var canımın daha kuvvetli hissediyorum yavrumu..:))

ya ben hiç bişey hisedemiyorum,merakla bekliyorum

bi kaç gündür hissetmeye başlamıştım ama bugün bariz bariz hissettim resmen 4 kere hafif hafif pıt pıt vurdu bebeişimmm bi kaç sefer

bu arada erkek bebek annelerii daha geç hisseder diyolar doğruluğu var mı bilemiyorumm

Bence dogru degil bu cunku ben 17+1 den beridir cok net hissediyorum.

en doğrusu bebekten bebeğe değişiyor bencee menzil gülüü

en doğrusu bebekten bebeğe değişiyor bencee menzil gülüü

Aslinda anneden anneye degisiyor. Bir yerde sunu okumustum. Anne eger kilolu ise, vucuttaki yag bebegi gec hissetmesine sebep oluyormus, zayif ise daha cabuk hissediliyormus. Ben hamile kaldigimda bayagi bir zayiftim, birkac ay icinde 6 kilo aldim ama sismanlamadim, vucut kendini topladi, beni gorenler saglikli gorunuyorsun simdi diyorlar yani dicegim o ki, okudugum seyin dogru oldugunu anladim.

bende bebeğin özelliğine göre değişio diye biliyorumm öyle okudumm
kimi bebeklerr hareketsiz kimilerii hareketlii buda etkiliyor doğal olarakk

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de şuan 17+4 haftalık hamileyim. Kısmet olursa Haziranda bir oğlum olacak. Dün karnımın üst kısmında belirgin hareketler hissettim. O an nasıl duygulandığımı tarif edemem. Hareketler bir süre devam etti. Ancak dünden bugüne bebişimin en ufak bir hareketini hissedemiyorum. Dün gece sabaha kadar uymumadım desem yeridir. Sürekli hareket etsin istiyorum:) Sanırım dolu dolu hissetmek için biraz daha zaman var. Bu arada düzenli egzersiz yapan arkadaşlar var mı? Ben daha başlamadım da..

ya sizin yazdıklarınızı okuyunca iyice sabırsızlanıyorum,ben hissedemiyorum...tembel benim bebiş herhalde...........

Back
X