Bebek güneş gözlüğü desteği

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.840
1.464
63
Merhaba arkadaşlar,
Bebeğim 10 aylık malum yaz geliyor güneş ışığından rahatsız oluyor fazlaca. Bizim güneş gözlüklerimize de çok ilgili bende ona güneş gözlüğü almayı düşündüm.
Mayısta yaşına girecek.
Sizler çocuklarınıza kaç aylıkken gözlük taktırmaya başladınız hangi marka alabilirim nelere dikkat etmem gerekir?
Araştırmış kullanmış olanlar destek olursa sevinirim iyi akşamlar 🩷

Merhaba arkadaşlar,
Bebeğim 10 aylık malum yaz geliyor güneş ışığından rahatsız oluyor fazlaca. Bizim güneş gözlüklerimize de çok ilgili bende ona güneş gözlüğü almayı düşündüm.
Mayısta yaşına girecek.
Sizler çocuklarınıza kaç aylıkken gözlük taktırmaya başladınız hangi marka alabilirim nelere dikkat etmem gerekir?
Merhaba bence kullanma zamanı gelmiş, uv korumalı ve yumuşak esnek yapıda olması iyi olur ben soleda markasından memnunum

Merhaba bence kullanma zamanı gelmiş, uv korumalı ve yumuşak esnek yapıda olması iyi olur ben soleda markasından memnunum
Dün deneme yaparken dikkatimi çekti çocuğun kulakları kepçe gibi oluyor o biraz tedirgin etti öyle bir şey dikkkatinizi çekti mi sizinde?

Merhaba arkadaşlar,
Mayısta yaşına girecek.
Babiators marka kullandık biz. Bebekken pek sevip takmadı ama 4 yaşa yaklaşırken daha hevesli. Camların kaliteli olmasına ve gözlüğün esnek olmasına dikkat ettim.

Back
X