Benimde ilk gebeliğimde kalp atışı duyamadık, kan pıhtılaşması çıktı, kürtajdan alınan parça tahlile gidiyor o testte çıkıyor pıhtılaşma, test yaptırın, geçmiş olsunMerhaba 8 haftalık hamileydim ani bi kanama ile doktora gittik , bakıldığında bebeğin 6 haftada kaldığını öğrendik gelişmemiş yani ve kürtaj olmak zorunda kaldım..beni mahvetti fiziken iyi ruhen çökmüş durumdayım ölüp ölüp diriliyorum sanki..kafamda bin türlü sorular oluyor neden oldu yine olacakmı nasıl bi kaç ay sabredicem bi ton sıkıntı..
Böyle bişey başına gelen varmı ikinci gebeliğinz sağlıklı geçtimi hemen oldumu bebek lütfen bana yardımcı olun.. veya nedn böyle olduğunu biliyormusnz..
Şimdiden teşekkür ederim..
Benim kendiliğnden ilk denemede oldu kendimi avutabildiğim tek konu bu teşekkür ederim iyi geldinizkuzummm yaşadıklarını birebir aynı yaşadım( senin gibi kürtaj oldum gelişmediği için. ama şimdi üçüzlere hamileyim. sakın ama sakın pes etme nolur.
sakın aynı şeyleri yaşarım diye düşünme. gerçi düşüneceksin ne dersem diyim. ama anlatiyim yaşadıklarımı. 2018 mayısta çift embriyo koydurduk neyse hamile olduğumu öğrendim tek bebek olmuştu diğeri tutmamış ve doktorum en iyi embriyoları koydum demişti. neyse 2 günde bir gitmeye başladık kalp atışını duymak için,çok geç duyduk. ama sonradan bebeğin kalbi teklemeye başladı,kendimi kaptırmamaya çalıştım doktor herşeye hazırlıklı olun dedi diye. bekledik bi hafta kadar ama sallıyorum saniyede 2 atması gerekirken 3 saniyede 1 kere atıyordu. kontrole gittiğimiz bi gün doktor almamız lazım dedi ve aldı yani kürtaj oldum. Allah yukarda kendimi çok hırpalamadım kürtaj oldum diye sonucta ileride bi sorun olsa daha kötü bi durum vazgecmek daha zor. doktor 3 ay sonra gelin başlayalım dedi ben 6 ay sonra gittim kafamı dinledim bebek düşünmemeye çalıştım. dondurulmuşlarım vardı 6 tane doktor elimizde cok iyi yok dedi biri iyi biri kötü embriyo koydu. ve sonuc üçüzler oldu. Allah bi yandan alıp bi yandan veriyor. hayatımız bi sınav.
Kaç haftalıksınız ? Ve ölçümde bebek kaç haftalık çıktı ?Merhaba.lutfen sorumu cevaplayin cok endiseliyim bugün kese boyu 13mm bebek boyu 3,5mm göründü ama kalp atışı alınmadı bu durum normal mi.bebegin boyuna göre kalbi atması gerekmiyor muydu yoksa vajinal ölçüldüğü için mi böyle büyük çıktı
Sat a göre 5+1 muhtemelen erken döllenme oldu adet olmam gereken gün beta 2790 diKaç haftalıksınız ? Ve ölçümde bebek kaç haftalık çıktı ?
Sata göre 5+1 se kalp atışı duymaman çok normal .Sat a göre 5+1 muhtemelen erken döllenme oldu adet olmam gereken gün beta 2790 di
Boyun bu aşamalarada hiçbir anlamı yok .Çok teşekkür ederim ben ben bebeğin boyuna takıldım aslında kalbi attığında sukadar olmalı diye bişey var mı acaba
Canım aynı şey Ağustos ayında benim başıma geldi. Bebeğim geç gelişiyordu fakat arayı tam kapatıp 8 haftaya geldiğimizden birden kalbi durdu. Tüp bebek yaptırmıştık doktorum ilk gebelikte çok normal dedi. Ama neler çektiğimi bir yaşayan anlar. Çok zor bir süreç. Şimdi yine tüp bebek ile hamileyim 8 haftadayım Salı günü kontrole gidicez her gün rüyalarıma giriyor.Merhaba 8 haftalık hamileydim ani bi kanama ile doktora gittik , bakıldığında bebeğin 6 haftada kaldığını öğrendik gelişmemiş yani ve kürtaj olmak zorunda kaldım..beni mahvetti fiziken iyi ruhen çökmüş durumdayım ölüp ölüp diriliyorum sanki..kafamda bin türlü sorular oluyor neden oldu yine olacakmı nasıl bi kaç ay sabredicem bi ton sıkıntı..
Böyle bişey başına gelen varmı ikinci gebeliğinz sağlıklı geçtimi hemen oldumu bebek lütfen bana yardımcı olun.. veya nedn böyle olduğunu biliyormusnz..
Şimdiden teşekkür ederim..
Bak bir kağıtta crl 6+0 yazıyor .Ekledim
Büyük ihtimalle 1 hafta sonraya yine çağırmıştır doktorun .Vajinal
Kürtajdan sonra ne zaman adet oldunuz acaba ?Çok geçmiş olsun .
Bende aynılaırnı 6-7 ay önce yaşadıım .
8 haftalık kürtaj oldum 13 kasımda .
Kürtajdan sonra 2. Reglimde yine hamile kaldım .
Şuan 16+2 haftalığız elhamdüllillah herşey yolunda giidyor .
İnşallah sende hemen hamile kalırsın . Ve evladını sağlıkla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?