- Konu Sahibi mercan_dilara
-
bnm oğlum bugün tam dört ay altı günlük yere koyduğumda rahatlıkla sırtüstü pozisyondan yüzüstüne dönebiliyor,emekleme pozisyonu alıp kafayı iyice kaldırıp etrafı seyrediyor önüne oyuncak koyduğumda ona yetişebilsin diye kendini sürüklemeye çabalıyor bazen başarıyorda:)) oyuncak uzattığımda eline alıp inceliyor ve çoğunlukla ağzına götürüyor:))biberonunu kendi tutup içebiliyor..yatarken ellerinden tuttuğumda hemen ayağa kalkıp dimdik basabiliyor..şu anda kilosu 6800 boyuda 62 cm.uykusu geldimi yüzüme bakarak ınnneee diye ağlıyor yada acıktığında mammmmm diye arka arkaya tekrarlıyor ama bilinçlimi yapıyor bilemiyorum tabi daha küçük:)))kendi yatağıma yatırdığımda emekleme pozisyonuna geçip ilerliyor bir uçtan diğerine gidebiliyor örümceğe koydum geçen gün ve dimdik durabildi ama doktor henüz erken olduğunu sööledi ve bende hemen kaldırdım bir süreliğine yoksa onu gördükçe gözünü ayırmıyor binmek istiyor çok sevdi:)))babasının sesini duyduğunda uykuda bile olsa hemen gözlerini açıp gülmeye başlıyor çevresindekileri tanımaya başladı yabancı biri gelince onu baya bi inceliyor sonradan tepki vermeye başlıyor ama genelde olumlu tepki veriyor pek yabancı seçmeyecek sanırım:)))bebişimin bu özelliklerine bakarak gelişiminin nasıl olduğunu yazabilirmisiniz kuzenim bebeğimin yavaş geliştiğini sööledi bi doktora göster bence dedi sizcede bebeğim yavaşmı gelişiyor bana hiç ööle gelmioda acaba annesiyim diyemi birde siz fikrinizi yazın bakalım kızlar:))
cnm bence gayet iyi.kuzenin niye öyle demiş anlamadım.sen google a 5 ay gelişmi yaz incele istersen.bnm oğlum bugün tam dört ay altı günlük yere koyduğumda rahatlıkla sırtüstü pozisyondan yüzüstüne dönebiliyor,emekleme pozisyonu alıp kafayı iyice kaldırıp etrafı seyrediyor önüne oyuncak koyduğumda ona yetişebilsin diye kendini sürüklemeye çabalıyor bazen başarıyorda:)) oyuncak uzattığımda eline alıp inceliyor ve çoğunlukla ağzına götürüyor:))biberonunu kendi tutup içebiliyor..yatarken ellerinden tuttuğumda hemen ayağa kalkıp dimdik basabiliyor..şu anda kilosu 6800 boyuda 62 cm.uykusu geldimi yüzüme bakarak ınnneee diye ağlıyor yada acıktığında mammmmm diye arka arkaya tekrarlıyor ama bilinçlimi yapıyor bilemiyorum tabi daha küçük:)))kendi yatağıma yatırdığımda emekleme pozisyonuna geçip ilerliyor bir uçtan diğerine gidebiliyor örümceğe koydum geçen gün ve dimdik durabildi ama doktor henüz erken olduğunu sööledi ve bende hemen kaldırdım bir süreliğine yoksa onu gördükçe gözünü ayırmıyor binmek istiyor çok sevdi:)))babasının sesini duyduğunda uykuda bile olsa hemen gözlerini açıp gülmeye başlıyor çevresindekileri tanımaya başladı yabancı biri gelince onu baya bi inceliyor sonradan tepki vermeye başlıyor ama genelde olumlu tepki veriyor pek yabancı seçmeyecek sanırım:)))bebişimin bu özelliklerine bakarak gelişiminin nasıl olduğunu yazabilirmisiniz kuzenim bebeğimin yavaş geliştiğini sööledi bi doktora göster bence dedi sizcede bebeğim yavaşmı gelişiyor bana hiç ööle gelmioda acaba annesiyim diyemi birde siz fikrinizi yazın bakalım kızlar:))
kızım 6 aylık ağlıyor :)en iyi yaptığı şey bu bide çok iyi tekme atıp gülüyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?