- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.501
Teşekkür ederim kızlar, Allah hepinizin gönlüne göre versinnnnnn.
Tancredicim resimleri kaldırmadım, duruyolar, belki bilgisayarında engelli programlar varsa ondan açılmıyo olabilir. :))))
Aysencim bu arada camdan bakan resimde kar yağıyodu, ilk defa kar gördü kızım , ben de hemen izlettim ona ve resmini çektim
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
BEBEKLERİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ
ekobero(E)
hayat_77 (E)
dmtumt84 (E)
berrakada(K)
sleepy80(E)
a&s (E)
pembehera (K)
justing76 (K)
eliftanerbektas
demetnur
kelebek_1974
tuba373(K)
bafo (K)
eren sezen(E)
derindenizzz
hayal1403
dilemma(K-E)
kardelen_cicegi
has_bahce
gonca85gonca
HAMİLELERİMİZ
skorpion (K)
yakamozzz33
ayseece (E)
sedahayri27
sevtap41
cadaloss
Tancredi
:92: MART-NİSAN LİSTEMİZ
trknysmn________11 Mart
Princess of Rain___15 Mart
zorxx____________25 Mart
aysen_34_________29 Mart
madeofhonor_____17 mart
d_kupcu_________ 5 Nisan
portakal_suyu_____?
anka1297_________ ?
sevecen86_________?
flan______________?
minne59__________?
NOT: Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?
selam şekerler nasılsınız bizi sorarsanız iyiyiz çok şükür düzeldikinşallah sonra gene cozutmayız maşallah maşallah bugün hava yagmurluydu ama soguk degildi babamıza hediye almaya atta gittik usl durduk ama üzmedi beni ogluşum ilk defa trene bindik bagırdı çagırdı herkese sırıttık hediyemizi alıp geldik çok şükür hamiş haberleri yokmu bu aralar ya
kizlar bugün kontrolümüz vardi.benim minno$ 2.900 kilo ve 47 cm. olmus36+6. haftamizdayiz.doktorum gelisimini,suyunu,bebegin e$ini herseyi iyi buldu.. artik istedigi zaman gelebilir yatmam gerekmiyo artik.bu haftaya kadar hayirlisiyla tasidik..gerci bence hala gelicek gibi görünmüyor ama belli olmaz hepinizi öpüyorumm
slm yavrularrrrr naısl keyifler benim yine erkenden damlıcak sanırım karnım ağrıyo şimdiden
skorpioncum cnm hadi riskli dönem geçti demek sağlıkla gelsin inşallah cnm kızın
aysencan napıon koş koş koş
portakalım sen napıon kuzum ya nasıl keyifler özledim denk gelemiyoruz öpt çok
hepinizi öpt canlar yine misafir yine misafir yine misafri buara hep böyle hayırlısı bakalım
kizlar bugün kontrolümüz vardi.benim minno$ 2.900 kilo ve 47 cm. olmus36+6. haftamizdayiz.doktorum gelisimini,suyunu,bebegin e$ini herseyi iyi buldu.. artik istedigi zaman gelebilir yatmam gerekmiyo artik.bu haftaya kadar hayirlisiyla tasidik..gerci bence hala gelicek gibi görünmüyor ama belli olmaz hepinizi öpüyorumm
tekrar deniyim o zaman sen burdaysannnnnnnnnn :)))))
Günaydın kızlar,portim beni hamişler listesine ekleyebilirsin,rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip eder inşallah,hepiniz dualarımdasınız arkadaşlar inşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz,sağlıkla,uzun ömürlüce..
Günaydın kızlar,portim beni hamişler listesine ekleyebilirsin,rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip eder inşallah,hepiniz dualarımdasınız arkadaşlar inşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz,sağlıkla,uzun ömürlüce..
günaydınlar iyi hafta sonları
nasılsınız kızlar
skorcum artık her an doğurdum yazabilirisn bize desene :81::81:
sağlıkla gelsin kuzun inşlh
zorum anam ne misaifrdi bu böyle gelen giden bitmedi özledim bacım
porti senlede denk gelemez olduk msn de felan bi gün belirleyelimde girerlim hep beraber
öpüyorum
berrak napıyon canım
made tebrikler
sağlıkla al kuzunu bu sefer inşlh rabbim tamamnıa erdirsin
kızlar herkese slm.herkes iyidir inşallah.pc me kavıstım cuma günü cok şükür.ama iki gndür gündüz gezmelerdeydim.aksamlarıda erkenden uykumuz geliyor uyuykalıyoruz koltukta,giremedim.hepinizi cok özledim.herkese öpücülersevgiler
Çok sevindim canım,tebrik ederim.Allah bu defa hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Herşey sorunsuz ve güzel olsun.
Hep iyi haberlerle gel inşallah bebeeem
buluşalım anacım valla denk gelemiyoruz akşamları 11den sonra açıyorum aslında hep ama siz olmuyorsunuz en fazla yarım saat kalıp çıkıyorum. aklında olsun 11
selam canım hoşgeldin.şükür kavuşmuşsun bilgisayarına inaşllah bundan sonra sık sık gelirsin.
olmuyor böyle özletiyorsunuz kendinizi
minnişin nasıl,uykucu mu oldunuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?