Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ilk defa kar gördüğünü tahmin etmiştim şaşkınlıkla bakıyo kuzum
kardan adam felan yapsaydın minnoşa alışsın bünyesi kara

slm canlar nasıl keyifler herkez iyidir umarım buara misafirler bastırdı akaşam yine misafir var giremedim bi türlü hepinizi öpt

berrakçım kızına maşallah cnm büyümüş abla olmuş artık minnoş

iyi akşamlar kızlar,nasılsınız?
bugün hiç keyfim yok,canım hiçbir şey yapmak istemiyor,kendimi kötü hissediyorum.Bahar gelsin artık şu kasvetli havalardan kurtulalım belki iyi gelir ruhumuza da.

hepinizi öpüyorum

Bazı tarihleri tahmini olarak yazdım,doğru olmayabilir yazarsanız düzeltirim canlar.

Son düzenleme:
selam şekerler nasılsınız bizi sorarsanız iyiyiz çok şükür düzeldik inşallah sonra gene cozutmayız maşallah maşallah bugün hava yagmurluydu ama soguk degildi babamıza hediye almaya atta gittik usl durduk ama üzmedi beni ogluşum ilk defa trene bindik bagırdı çagırdı herkese sırıttık hediyemizi alıp geldik çok şükür hamiş haberleri yokmu bu aralar ya

kizlar bugün kontrolümüz vardi.benim minno$ 2.900 kilo ve 47 cm. olmus36+6. haftamizdayiz.doktorum gelisimini,suyunu,bebegin e$ini herseyi iyi buldu..artik istedigi zaman gelebilir yatmam gerekmiyo artik.bu haftaya kadar hayirlisiyla tasidik..gerci bence hala gelicek gibi görünmüyor ama belli olmaz hepinizi öpüyorumm

slm yavrularrrrr naısl keyifler benim yine erkenden damlıcak sanırım karnım ağrıyo şimdiden

skorpioncum cnm hadi riskli dönem geçti demek sağlıkla gelsin inşallah cnm kızın

aysencan napıon koş koş koş

portakalım sen napıon kuzum ya nasıl keyifler özledim denk gelemiyoruz öpt çok

hepinizi öpt canlar yine misafir yine misafir yine misafri buara hep böyle hayırlısı bakalım

selam canım,iyileşmenize sevindim.
Malesef bu aralar haber alamaz olduk,gene kaldık demirbaşlar beklemeye

maşallah büyümüş baya en az 3.200 le girersin doğuma.
boyu da çok maşallah oda 50cm olur :))
yinede dikkatli ol ayaklandım diye kendini çok yorma,öpüyorum

selam canım valla görüşemiyoruz uzun zaman oldu özledim.
bu ne ya misafir misafir accuk rahat bıraksınlar seni,bize fırsat kalmıyor :))
keyfin yerinde mi kuşum?

berrakcım aysencim siz nasılsınız canlar?

Günaydın kızlar,portim beni hamişler listesine ekleyebilirsin,rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip eder inşallah,hepiniz dualarımdasınız arkadaşlar inşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz,sağlıkla,uzun ömürlüce..

günaydınlar iyi hafta sonları
nasılsınız kızlar
skorcum artık her an doğurdum yazabilirisn bize desene :81::81:
sağlıkla gelsin kuzun inşlh

zorum anam ne misaifrdi bu böyle gelen giden bitmedi özledim bacım

porti senlede denk gelemez olduk msn de felan bi gün belirleyelimde girerlim hep beraber
öpüyorum

berrak napıyon canım

made tebrikler
sağlıkla al kuzunu bu sefer inşlh rabbim tamamnıa erdirsin

hadi hayırlısı canım,rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin tek nefesle kurtulursun inşallah.

amaaaaaaaaan,tebrikler canım .....allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla canım,d,kkat et kendine...

kızlar herkese slm.herkes iyidir inşallah.pc me kavıstım cuma günü cok şükür.ama iki gndür gündüz gezmelerdeydim.aksamlarıda erkenden uykumuz geliyor uyuykalıyoruz koltukta,giremedim.hepinizi cok özledim.herkese öpücüler sevgiler

Çok sevindim canım,tebrik ederim.Allah bu defa hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Herşey sorunsuz ve güzel olsun.
Hep iyi haberlerle gel inşallah bebeeem

buluşalım anacım valla denk gelemiyoruz akşamları 11den sonra açıyorum aslında hep ama siz olmuyorsunuz en fazla yarım saat kalıp çıkıyorum. aklında olsun 11

selam canım hoşgeldin.şükür kavuşmuşsun bilgisayarına inaşllah bundan sonra sık sık gelirsin.
olmuyor böyle özletiyorsunuz kendinizi
minnişin nasıl,uykucu mu oldunuz :))

Allah tamamina erdirsin insallah canim..tebrik ederim hayirlisiyla sagliklica kucagina almak nasip olsun..

selam canım hoşgeldin.şükür kavuşmuşsun bilgisayarına inaşllah bundan sonra sık sık gelirsin.
olmuyor böyle özletiyorsunuz kendinizi
minnişin nasıl,uykucu mu oldunuz :))[/QUOTE]

hoşbulduk canım,evet sonunda kavuştum ve sık sık sizlerleyim artık..bebiş te iyi canım,beraber tam bir uykucu olduk
sen nasılsın neler yapıyorsun?

bu ara bende gündüzleri takılıyorum anacım eşim 12 12 çalışıyo bi kaç güne normale dönerde iki lafın belini kırarız inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…