- Konu Sahibi portakal_suyu
- #1.041
ee boş duranı allah sevmez:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
portakal suyu nasılsın cnm
Merhaba Kızlar;
Bugün doktora gittim.
Doktorum bu ay geç yumurtlama olduğu söyledi.
Diğer aylarda da böyle olup olmadığı belli değil bazen değişebiliyormuş.
Bazı aylarda yumurtlama olmadan da adet olabiliyormuşuz bunu yeni öğrendim.
Yumurtam öncekine göre biraz daha büyümüş.(15mm).
Cuma tekar gideceğim takip için.Doktor o günde olgunluğuna bakacağını ve çatlatma iğnesi yapacağını söyledi..
Hafta sonuda bol bol çalışma dedi..
Burada okuduklarımdan yola çıkarak,yumurtanın çatlaması için 20 mm mi olması gerekiyor diye sordum
Doktorum o kişye göre değişiyor dedi.
Bu ay hamile kalmam için ümit olduğunu,hamile kalamazsam diğer aya ilaça başlayarak takip yapacağını da ekledi.
Bu arada bugün 19. günümdü.Cuma 21.gün olacak.Her ay düzenli olarak 28-29 günde adet oluyorum.
Belki okuyan arkadaşlara da yardımcı olur bu bilgi.
Eğer hep bu şekilde oluyorsa ben 19.-20. günde çalışmalara son veriyordum zaten.
Bilmeyenler için söylemek istiyorum,eşimde de bende de bir problem olmadı halde 11 aydır bebek sahibi olamıyoruz... mafoldumben
Sevindim senin adına.İnşallah güzel sonuçlanır.Böyle giderse çok beklemezsin zaten.Bu şekilde kafan da rahatlamış oldu.
Ben de gideceğim doktora ama adet olmadım daha.2 gün önce test negatifi gösterdi zaten.Umarım fazla gecikmez.
Merhaba Kızlar;
Bugün doktora gittim.
Doktorum bu ay geç yumurtlama olduğunu söyledi.
Diğer aylarda da böyle olup olmadığı belli değil bazen değişebiliyormuş.
Bazı aylarda yumurtlama olmadan da adet olabiliyormuşuz bunu yeni öğrendim.
Yumurtam öncekine göre biraz daha büyümüş.(15mm).
Cuma tekar gideceğim takip için.Doktor o günde olgunluğuna bakacağını ve çatlatma iğnesi yapacağını söyledi..
Hafta sonuda bol bol çalışma dedi..
Burada okuduklarımdan yola çıkarak,yumurtanın çatlaması için 20 mm mi olması gerekiyor diye sordum
Doktorum o kişye göre değişiyor dedi.
Bu ay hamile kalmam için ümit olduğunu,hamile kalamazsam diğer aya ilaca başlayarak takip yapacağını da ekledi.
Bu arada bugün 19. günümdü.Cuma 21.gün olacak.Her ay düzenli olarak 28-29 günde adet oluyorum.
Belki okuyan arkadaşlara da yardımcı olur bu bilgi.
Eğer hep bu şekilde oluyorsa ben 19.-20. günde çalışmalara son veriyordum zaten.
Bilmeyenler için söylemek istiyorum,eşimde de bende de bir problem olmadı halde 11 aydır bebek sahibi olamıyoruz... mafoldumben
ee boş duranı allah sevmez:)
çok sorun yokmuş o zaman ama inşş çok beklemezsinizz bende geçen ay düşük yaptım bu ay ilk ayım bakalım olucakmı
cnm ben 6 aralıkta vukumla kürtaj oldum kanamam 6 gün sürdü 3 ocakta adet oldum 9 ocaktada adetim bitti doktor vakumla aldığım için rahminde bi sorun yok 1 adet ol ondan sonra korunmana gerek yok rahmin temiz dedicanim sen düsükten sonra adet gördün mü hic??benim doktorum kürtajdan sonra en az 1 kez adet görüp ondan sonraki ay calismalara baslayabilirsin ama yinede en az 2 ay beklesen daha iyi olur demisti.
günaydın cnm
selam kızlar, öncelilkle ALLAH isteyen herkese sağlıkla ve hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin diyorum...
sizlere bilenlerinizin olması umuduyla bir sorum olacak,
idrar testini yaptıktan birkaç saat sonra beliren gölge gibi ikinci çizgi ne anlama gelir ve dikkate alınmalı mıdır?
hergün evinin karsısında bulunan eczaneye gidip test almamak için neredeyse kendini bağlatmayı düşünen, regline şuan itibarıyle 6 gün varken son bir hafta içinde 3 test yapan ve son yaptığı testte saatler sonra gölge gibi çizgi görünce havalara uçan, kafayı yediğini düşünen ve kendini devamlı dinleyen şu kadıncağıza bir yardım edin sevabına
ALLAH hepimizi bebişlerine kavuştursun hayırlısıyla...