• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

sağol berrakada, uzmantv de de regl günü geçmeden test yapılmaması gerektiği söyleniyor... e nasıl olsa hamileliği belirleyici en temel unsur regl gecikmesi. insan sabredemiyor bazen işte, test de 3 tl, eczane de karşındaysa içine şeytan kaçıyor böylekafamçokkarıştı...
hem şimdi testte çıksa bile regl günü gelmediği için itimat edilemez, kimyasal gebeliği var bilmem nesi var var da var...
insan böyle hele kürtaj olmak zorunda kalınca kafasından tilkileri bir türlü kovamıyor, ALLAH daha kötülerinden korusun ne diyelim, sen de sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşaallah, maşaallah diyeyim cnm, darısı başımıza...teşekkür ederim tekraropuyorumnanaktan

sağol berrakada, uzmantv de de regl günü geçmeden test yapılmaması gerektiği söyleniyor... e nasıl olsa hamileliği belirleyici en temel unsur regl gecikmesi. insan sabredemiyor bazen işte, test de 3 tl, eczane de karşındaysa içine şeytan kaçıyor böylekafamçokkarıştı...
hem şimdi testte çıksa bile regl günü gelmediği için itimat edilemez, kimyasal gebeliği var bilmem nesi var var da var...
insan böyle hele kürtaj olmak zorunda kalınca kafasından tilkileri bir türlü kovamıyor, ALLAH daha kötülerinden korusun ne diyelim, sen de sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşaallah, maşaallah diyeyim cnm, darısı başımıza...teşekkür ederim tekraropuyorumnanaktan
daha demin başka bir topicte senin yazdığın konuya değinmişler cnm testlerde kesin sonuş ilk 5 dakka içinde çıkandırr 5 dakkadan sonra çıkan yanlış oluyo senin gibi başka topicteki bayanda test yapmışş tek çizgi yarım saat sonra ikinci çizgi belirmiş doktora gitmiş hamişeyim diye ama maleseff yanıldı hamile değil

Amin canım. opuyorumnanaktan

Evde şuan 10 tane yeni dvd film var.avatarı izlemek istiyordum aslında ama şimdi 3 saat o koltuklara çakılıp kalcak halde değilim.izin gününde sanki daha çok yorulacakmışım gibi geliyor.Burada da yağmur var.En iyisi ben önce kuaföre gideyim.Sonrasına bakarız :))

canim benimkide vakumla alindi.rahim de tamameen temizlenmisti ama yaklasik 2 aydan fazla hamilelik hormonu vücüdümdan gitmedi hep kan testiyle kontrol edildim.o hormonun 0 olmasi gerekiyomus tekrar saglikli bir hamilelik icin bilmeni istedim sadece.
cnm ben 6 aralıkta vukumla kürtaj oldum kanamam 6 gün sürdü 3 ocakta adet oldum 9 ocaktada adetim bitti doktor vakumla aldığım için rahminde bi sorun yok 1 adet ol ondan sonra korunmana gerek yok rahmin temiz dedi

daha demin başka bir topicte senin yazdığın konuya değinmişler cnm testlerde kesin sonuş ilk 5 dakka içinde çıkandırr 5 dakkadan sonra çıkan yanlış oluyo senin gibi başka topicteki bayanda test yapmışş tek çizgi yarım saat sonra ikinci çizgi belirmiş doktora gitmiş hamişeyim diye ama maleseff yanıldı hamile değil

sağol canım, öyle maalesef

öncelikle aramiza hosgeldin.canim benim bildigim kadariyla yapilan testte 5 dk icinde belirirse pozitif cizgisi gecerli.5 dk dan sonra gercek sonucu göstermiyo.ve zaten senin daha adetine 6 gün varmis hassas olmayan bir testte cikma sansi yok gibi birsey moralini bozmak istemem ama .insallah en yakin zamanda bebisin sana gelir.:emir_bebek:
selam kızlar, öncelilkle ALLAH isteyen herkese sağlıkla ve hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin diyorum...
sizlere bilenlerinizin olması umuduyla bir sorum olacak,
idrar testini yaptıktan birkaç saat sonra beliren gölge gibi ikinci çizgi ne anlama gelir ve dikkate alınmalı mıdır?
hergün evinin karsısında bulunan eczaneye gidip test almamak için neredeyse kendini bağlatmayı düşünen, regline şuan itibarıyle 6 gün varken son bir hafta içinde 3 test yapan ve son yaptığı testte saatler sonra gölge gibi çizgi görünce havalara uçan, kafayı yediğini düşünen ve kendini devamlı dinleyen şu kadıncağıza bir yardım edin sevabına
ALLAH hepimizi bebişlerine kavuştursun hayırlısıyla...

öncelikle aramiza hosgeldin.canim benim bildigim kadariyla yapilan testte 5 dk icinde belirirse pozitif cizgisi gecerli.5 dk dan sonra gercek sonucu göstermiyo.ve zaten senin daha adetine 6 gün varmis hassas olmayan bir testte cikma sansi yok gibi birsey moralini bozmak istemem ama .insallah en yakin zamanda bebisin sana gelir.:emir_bebek:

sağol canım, 4 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum,ilk gebeliğimdi...
bu kafamdaki sorular, bu kendi kendimi dinleme hali ne zaman geçer bilemiyorum, hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Back