• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kızlar nasılsınız bakim
ben kan testimi tekrarladım
değerim katlanmış çok şükür
2 gün önce 207
bugün 576 :nazar:

kızlar nasılsınız bakim
ben kan testimi tekrarladım
değerim katlanmış çok şükür
2 gün önce 207
bugün 576 :nazar:

insallah en kisa sürede yine kalirsin en azindan 1 kez hamile kalabildin.kafaya takmamaya calis daha cabuk gelir sana ama biliyorum ki uygulamak cok zor kafadan atmayi
sağol canım, 4 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum,ilk gebeliğimdi...
bu kafamdaki sorular, bu kendi kendimi dinleme hali ne zaman geçer bilemiyorum, hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

selam kıslarr pek giremiyom şu sıra yarında yokum bugün itibariyle ben merak edecek olan portime haber edem dedimm olumunekankayizsmile

ayşecim sağlıkla gelsin inşlhh herşey hep böle güzel gider inşlhhhhhhh :Saruboceq:
(gerçi bebiş geldi bizi unuttun ama hadi nese )

herkesi öpüyorum çokkk opuyorumnanaktan

küstüm kizz biz merak etmiyoz mu tek ona haber ediyonalsanaalsanasmile
selam kıslarr pek giremiyom şu sıra yarında yokum bugün itibariyle ben merak edecek olan portime haber edem dedimm olumunekankayizsmile

ayşecim sağlıkla gelsin inşlhh herşey hep böle güzel gider inşlhhhhhhh :Saruboceq:
(gerçi bebiş geldi bizi unuttun ama hadi nese )

herkesi öpüyorum çokkk opuyorumnanaktan

slm kızlaaaarr aysen ordamısın kıs ben yemeğimi yaptım bilee. made belli olmaz cnm off adette yaklaşınca insan garip oluyo ya hemen test yapası gelioo.

portakalım izinlimişin cnm oh gez toz bugün dinlen yumurtlama takibi şart demekki mutlaka hepimizn yapması gerekio demek ama çatlatma iğnesi diosun ben senden umutluyum cnmm benim olucak gelicek bebişin .

Back