- Konu Sahibi portakal_suyu
- #1.001
ben burdayım cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın adet günün durumlar nasıl belirti varmı?eyvahedigeldismileben geldim kimse yokmu kızlar ya
yarın adet günün durumlar nasıl belirti varmı?eyvahedigeldismile
afiyet olsun cnm:))
afiyet olsun yarasın bebişe:)Sana da afiyet olsun. yoğurt yedim geldim.Kocam sağolsun süpürdü herşeyi.Bana bi tek yoğurt kaldı . :roflol: cokacimcoook
Adasım ayse senİde tebrİk ederİm. Darısı basımıza.
var erencim ya duşa girdim çıktım belim ağrımaya başladı göğüslerimde ağrıyo gelecek sanırım kırmızlar![]()
afiyet olsun yarasın bebişe:)
akşam akşam hiç gülüceğim yoktu ayy süper ya kocişine söyle bundan sonra o 1 sen 2 kişilik yiyceksin:roflol:Sana da afiyet olsun. yoğurt yedim geldim.Kocam sağolsun süpürdü herşeyi.Bana bi tek yoğurt kaldı . :roflol: cokacimcoook
anaaaaaaaaam süper bacım memelerin zonkluyodu zaten:)ay hadi darısı başımıza olsun harikaaaaa valla çok sevindimzemuszemusadaşım çok sağol inş en kısa zamanda darısı başına
cnm ya sen beni tebrik etmedin
ben hamileyimmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv:
inşş. bu ağrılar bu sefer hamilelik belirtisi olur cnm yaa yarın seviniriz hepberaber:ecrin_bebek:var erencim ya duşa girdim çıktım belim ağrımaya başladı göğüslerimde ağrıyo gelecek sanırım kırmızlar![]()
Sen nasılsın canım? :1hug:
anaaaaaaaaam süper bacım memelerin zonkluyodu zaten:)ay hadi darısı başımıza olsun harikaaaaa valla çok sevindimzemuszemus
almadım cumayıda beklemeyi planlıyorum cumada gelmezse cumartesi saban işerim kızlar:)
amin inşallah erencim yaaaaaa midemin bulanmasını hiç bu kadar istememiştim:)
canım çok sağol evt benim memeler erkenden verdi haberi zaten bana
darısı sizlere inş
ben regle 1 gün kala yaptım hemen çıktı
varsa çıkıyor yani