Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

doktoru hep yanındaymış sanırım hep gözetim altındaydı ama resimleri beni etkiledi mezar resmini görünce koptum zatenn allah yaşatmasın bizlere

evdede ev işleri var maleseff yap yap bitmiyolar popomu bi kaldırabilsem oturduğum yerden toz alıcam ama pc yi bırakamıyorum

Seviyorum ben evde olmayı ya,ev işi yaparken de vakit geçiyor,deşarj oluyor insan bi yerde..Bir de her zaman her yer pırıl pırıl olsun istiyorum.Her gün her an misafir gelecekmiş gibi hazırlıklı oluyorsun o zaman.Çalışınca haftadan haftaya genel temizlik oluyor.Mesala ellerimi yıkamak için lavaboya gidiyorum hemen bi el atıp orayı yıkıyorum.Üzerimden çıkanları banyoya kirliye atayım diye gidiyorum oraya el atıyorum kurnaları parlatıyorum.Balkona çöp bırakacağım diyelim bi bakıyorum toz olmuş hemen 2 dk orayı yıkıyorum..yani bir işi yaparken diğerlerinin yanından boş geçmiyorum. :)) Evde görsen bi oraya bi buraya hiç durmuyorum.

hoşgeldiniz kızlar
a.s.

doktoru hep yanındaymış sanırım hep gözetim altındaydı ama resimleri beni etkiledi mezar resmini görünce koptum zatenn allah yaşatmasın bizlere

Hadi ya ben bakamayacağım hiç o topiğe şimdi zaten çok hassas bir dönemdeyim.bunu duyunca bile içime kor düşer gibi oldu Allah hepimizi korusun.

Hadi ya ben bakamayacağım hiç o topiğe şimdi zaten çok hassas bir dönemdeyim.bunu duyunca bile içime kor düşer gibi oldu Allah hepimizi korusun.
evet cnm yazdıklarının biraz daha altında bebişlerin mezarı gözüküyo iyiki görmemişsin sabah sabah moralin 0 olurdu

nasılsın a&s dünden beri ne gelişmeler oldu hayatındakaydirigubbakcemile2

canım ne olsun kandada çıkınca aradım müjde verdim burdaki komşularım filan tebrik ettiler
hayatımın en güzel günlerindendi dün
inş sizlerede nasip olur

inşş.cnm hayırlısıyla al bebişini kucağına ayağınıda sürt arkandan gelelim hepimizz

canım ne olsun kandada çıkınca aradım müjde verdim burdaki komşularım filan tebrik ettiler
hayatımın en güzel günlerindendi dün
inş sizlerede nasip olur

Dün eşime bile söyledim ya aysecim senin hamile olduğunu.
Akşam internette konuştuğum arkadaş vardı ya dedim
kulubünden mi dedi hemen :))

Duyunca yüzünde gülümseme oluştu.ne güzel dedi

Selam kızlar, ben geldim.Doktora gittim bugün.Kahverengi akıntım devam ediyo dedim, düşük tehdidi var dedi.Bu 1 ayı atlatmam gerekiyo.Atlatır gibi gözüküyo dedi.Ultrasonla pek bakmıyoruz ama sana bakiim dedi.Baktı baktı, kalp atışını sonradan gördü.Eşimde ordaydı, bende gördüm dedi.Ben ilk başta baktım da ,geç görünce korktum bakmadım.İnşallah allah'ın izniyle atlatıcaz 1 ayı. :Saruboceq:

Hoşgeldin cnm.
Atlatacaksın tabiki Allahın izniyle
Seni bağlayan bir işin yok tatlım yat bütün gün kalkma dinlen dikkat et hiç ağır bişey de kaldırma.Bebeğin için dünya yansa umrunda olmasın.
Dualarım seninle kuzum.

Teşekkür ederim canım . :1hug:

Çevremde de senin gibi hamilelere tanık oldum.doktor hep yatmalarını söylemiş,1 sürahi suyu bile kaldırmazlardı.Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın tatlım

selam kıslarrr berrakcım canım dikkat et kendine allahın izniyle hiç bi sorun olmaz inşlhhhhh

porticim naber tatlım nasılsın doktora akşam gidecekmişsin inşlhh yumoşcuklar büyümüştür tatlım
bende cuma günü başka bi doktora gidicem bakalım bilmiyorumkismile

Çevremde de senin gibi hamilelere tanık oldum.doktor hep yatmalarını söylemiş,1 sürahi suyu bile kaldırmazlardı.Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın tatlım

Amin canım ,inşallah.Ama ben pozitif düşünüyorum.Allah büyük.1 ayı atlattık mı sorun kalmaz herhalde, doktorda atlatır gözüküyo dedi.O yüzden kötü şeyler düşünmüyorum. :1hug:

İnşallah canım. :1hug: sen nasılsın ?

bende ii saıylırım canım reglm bi gelsede çalışmalar başlask diyorum ada çayı içiyom şimcik
eşim diyo yarın gidelim doktora felan ama ben nedense pek gitmek istemiyorum kararsız kaldım yaa ne bilim açıkcası muayne olmakdan bıktım galiba mafoldumben
porticim inşlh ii haberler duyarız tatlım sendende benim açık olmasa bile yaz msn ye sen olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…