- Konu Sahibi portakal_suyu
-
ayşe çok sevindim canım
huhu darısı başımıza kızlarbayanssulusmile
franchising bir işletmede çalışıyorum canım.
Ama evde olmayı çok isterdim şimdi :)) Oh al sigaranı kahveni,geç tv nin başına
doktoru hep yanındaymış sanırım hep gözetim altındaydı ama resimleri beni etkiledi mezar resmini görünce koptum zatenn allah yaşatmasın bizlereBeterin beteri var tabiki ama bence herşeyden bir hayır çıkartmak lazım bence..
En azından hamile kalabiliyor istediği zaman o arkadaş.1 yılda 5 hamilelik yani ne diyebilirim her düşük sonrası hamile kalmış.Çok acı birşey kaybetmesi ama bununla ilgili hiç mi bişey yapmamış doktorlar?
Allah korusun ya
nasılsın a&s dünden beri ne gelişmeler oldu hayatındakaydirigubbakcemile2amin cnm çok sağol
darsı tüm isteyenlere inş
günaydın kızlar günaydın porticim
evdede ev işleri var maleseff yap yap bitmiyolar popomu bi kaldırabilsem oturduğum yerden toz alıcam ama pc yi bırakamıyorum
doktoru hep yanındaymış sanırım hep gözetim altındaydı ama resimleri beni etkiledi mezar resmini görünce koptum zatenn allah yaşatmasın bizlere
evet cnm yazdıklarının biraz daha altında bebişlerin mezarı gözüküyo iyiki görmemişsin sabah sabah moralin 0 olurduHadi ya ben bakamayacağım hiç o topiğe şimdi zaten çok hassas bir dönemdeyim.bunu duyunca bile içime kor düşer gibi oldu Allah hepimizi korusun.
nasılsın a&s dünden beri ne gelişmeler oldu hayatındakaydirigubbakcemile2
canım ne olsun kandada çıkınca aradım müjde verdim burdaki komşularım filan tebrik ettiler
hayatımın en güzel günlerindendi dün
inş sizlerede nasip olur
Selam kızlar, ben geldim.Doktora gittim bugün.Kahverengi akıntım devam ediyo dedim, düşük tehdidi var dedi.Bu 1 ayı atlatmam gerekiyo.Atlatır gibi gözüküyo dedi.Ultrasonla pek bakmıyoruz ama sana bakiim dedi.Baktı baktı, kalp atışını sonradan gördü.Eşimde ordaydı, bende gördüm dedi.Ben ilk başta baktım da ,geç görünce korktum bakmadım.İnşallah allah'ın izniyle atlatıcaz 1 ayı. :Saruboceq:
Hoşgeldin cnm.
Atlatacaksın tabiki Allahın izniyle
Seni bağlayan bir işin yok tatlım yat bütün gün kalkma dinlen dikkat et hiç ağır bişey de kaldırma.Bebeğin için dünya yansa umrunda olmasın.
Dualarım seninle kuzum.
Çevremde de senin gibi hamilelere tanık oldum.doktor hep yatmalarını söylemiş,1 sürahi suyu bile kaldırmazlardı.Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın tatlım
selam kıslarrr berrakcım canım dikkat et kendine allahın izniyle hiç bi sorun olmaz inşlhhhhh
porticim naber tatlım nasılsın doktora akşam gidecekmişsin inşlhh yumoşcuklar büyümüştür tatlım
bende cuma günü başka bi doktora gidicem bakalım bilmiyorumkismile
şekerler ben geldiiim
varmı guzel haberler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?