• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam kızlar.Ben regl olmadım ama dün sabah test yaptım negatif. Ama olurum gibi geliyor.Haber vericem olunca.

selam kızlar,ay çok sevindim ayşede hamileymişş....ya süper haber valla yakında dolucak burası çok inanıyorum...

canıım çok sağol tamda tedaviye karar verdik bu ctesi doktora gidecekti eşim spermiyogram için ama meleğim geldi

ay geçmişe bakıp öyle geleyim dedim ayşe hamilemiş ya çok sevindim ayşecim hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağına al inşallah cnm darısı bize inşallah dua et bizede demekki 10 dk yatsan bile olcağı varsa oluyo zamanı gelince ay çok sevindim yaaaa

evt cnm olcağı varsa oluyor üstelik sadece 3kere birlikte olduk eşimle
Allahım sanada versin inş en kısa zamnada

Bu arada eski topikten A&S arkadışımı tebrik ederim.Çok sevindim onun adınaa.s.

canım çok sağol
Rabbim isteyen herkese versin inş

ayşe çok sevindim canım
huhu darısı başımıza kızlarbayanssulusmile

günaydın hanmlar ilk msj benden bol bebek haberli güzel bir gün diliyorumm uyanınnnnnnnnnnnnn hadii

dün akşam senden sonra biz biraz daha takıldık çıktık sonra doktora gittinmi? bugün

bende iyi olma sınırlarımı zorlayacağım bugün sanırım.

ınsanlar o kadar arssızlaşmış anlam vermek zor...

Doktora akşam saatlerinde gideceğim mesaileri bitmeden yetişeceğim.Ben de işteyim ya o bakıma.

MALESEF BEBEĞıMı KAYBETTıM bölümünde 1 senede 5 bebeğimi kaybettim yazılı topic açılmış onu okudum sabah sabah içim daraldı ayyy beterin beteri varmış

franchising bir işletmede çalışıyorum canım.

Ama evde olmayı çok isterdim şimdi :)) Oh al sigaranı kahveni,geç tv nin başına

MALESEF BEBEĞİMİ KAYBETTİM bölümünde 1 senede 5 bebeğimi kaybettim yazılı topic açılmış onu okudum sabah sabah içim daraldı ayyy beterin beteri varmış

Beterin beteri var tabiki ama bence herşeyden bir hayır çıkartmak lazım bence..
En azından hamile kalabiliyor istediği zaman o arkadaş.1 yılda 5 hamilelik yani ne diyebilirim her düşük sonrası hamile kalmış.Çok acı birşey kaybetmesi ama bununla ilgili hiç mi bişey yapmamış doktorlar?
Allah korusun ya

evdede ev işleri var maleseff yap yap bitmiyolar popomu bi kaldırabilsem oturduğum yerden toz alıcam ama pc yi bırakamıyorum

Back