• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

birazdan çıkıcam daha burdayım kimse yok bu akşam bende diğer topiklere gözgezdiriyorum

aynen cnm bende baktım kkda kimse yok desen yeri çalışma zamanı herkesin herhalde:kedi:

:roflol:ay olabilir herkez harıl harıl iş başında bizde üç dönüm bostan yan gel yat osman rahat rahat oturuyoruz

kızlar aralık,ocak,şubat topikine beklerim tekrar ordayız...

herkeze slm arkadaslar benım 14 ocak eklersenız sevınırım bende artık u dusunceyı kafamdan atmak ıstırorum

sezencim başla zaten ihmal etme çalışmaları hatta şimdiden eşine türk kahvesi içir spermler haraketlensin çok faydası varmışş

hoşgeldin demetçim aramıza portakal arkadaşımız yazıo listeye görünce yazar sen ne zamandır istiyosun cnm

sezencim 2 saat önce içirmek gerekiomuş öle dedilerr

sezencim 2 saat önce içirmek gerekiomuş öle dedilerr
hımm geç olur şimdi yapsam 12 15 de etkili oluyor o saate kadar benim uykum gelir dayanamam uyurum hareketli spermciklerde boşa gider bir sonraki sefere öğrenmem iyi oldu aklımda bulunsunn

ben çıkıyorum zorxx cim yarın görüşürüz (malum bu gece çalışmam var ) iyigeceler hepinizehihoyyyt

Back