• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam kızlar, ben geldim.Doktora gittim bugün.Kahverengi akıntım devam ediyo dedim, düşük tehdidi var dedi.Bu 1 ayı atlatmam gerekiyo.Atlatır gibi gözüküyo dedi.Ultrasonla pek bakmıyoruz ama sana bakiim dedi.Baktı baktı, kalp atışını sonradan gördü.Eşimde ordaydı, bende gördüm dedi.Ben ilk başta baktım da ,geç görünce korktum bakmadım.İnşallah allah'ın izniyle atlatıcaz 1 ayı. :Saruboceq:
korkma cnm hiç bi sorun olmaz allahın izniyle benim çok arkadaşım var düşük tehditi altında bi sorun olmadan doğuran sen stres yapma bol bol dinlen 1 ay sık dişini istanbulda oturuyosun bende istanbuldayım doktora nereye gidiyosun iyimi menunmusun ben kendime iyi bi doktor arıyorumda

korkma cnm hiç bi sorun olmaz allahın izniyle benim çok arkadaşım var düşük tehditi altında bi sorun olmadan doğuran sen stres yapma bol bol dinlen 1 ay sık dişini istanbulda oturuyosun bende istanbuldayım doktora nereye gidiyosun iyimi menunmusun ben kendime iyi bi doktor arıyorumda

İstanbuldayım ama biraz uzaklarda kalıyorum.Sİlivrideyim ben . Önceden beyoğluunda oturuyodum.Burda Silivri devlet hastanesine gidiyorum, doktor iyi.Çapadan gelmiş zaten buraya. Ablam özel çapaya gitmişti hamileyken, orası da çok iyi.Ama bana uzak kalıyo maalesef.

aa ne güzel cnm selimpaşada yazlığımız var bizimde yazın 4 ay ordayız bayılıyorum o tarafa ben

evet yazın sahili gece pazarı süper ama ben çok seviyorum o tarafları silivriyide çok iyi biliyorum yazlıktayken çok sık geliyoruz banka fatura yatırma gibi işler için

Sleeepy tebrikler cnm cok sevindim senin adına.bu arada sizi buldum. Eski linkin adını unuttuğum için giremememiştim. Herkese merhaba.

selam fıstıklar...sağol ayşecim sonunda meleğim geldi darısı başına tatlım ve tüm kızların başına....

berrak canım moralini yüksek tut tatlım herşey yolunda gidicek inşallah bol bol dinlen tatlımm..ne zaman başaladı akıntı sende?

berrak canım moralini yüksek tut tatlım herşey yolunda gidicek inşallah bol bol dinlen tatlımm..ne zaman başaladı akıntı sende?

6+2 de kanamam oldu benim, kısa süreli.Hastaneye gittik.Kalp atışı keseye baktı, normaldi.Progestana devam et dedi.O günden beri kahverengi akıntı devam ediyodu.

kimse yokmu yaaaa nerdesiniz ben yemek yedim sofrayın toparladım aldım pc yi ama kimsecikler yok nerdesinizz huuuuu

Back