• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canımcım ben erene korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım artık heveslenmek istemiyodum 4 ay olmayınca kocişede günümün geçtiğini söylemedim benim ümidim yoktu aslında günüm geçince annemin ısrarı üzerine test yaptım çift çizgi kocişe msj attım işdeydi baba oluyosun aşkım yazdım sadece adam yarım saat kapsama alanı dışına çıkmış şoktan ayılınca beni aradı dalga geçiyorum sanmış doğruluğu teyit edince işyerindeki bütün arkadaşlarına birer paket sigara almışş bi tepside baklava

şimdi nasıl söylerim bilmiyorumki adet günümü benden çok o takip ediyo günüm geçince heralde testide alıp yanındamı bakarız sonuca bu gidişle öyle gözüküyor

canımcım ben erene korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım artık heveslenmek istemiyodum 4 ay olmayınca kocişede günümün geçtiğini söylemedim benim ümidim yoktu aslında günüm geçince annemin ısrarı üzerine test yaptım çift çizgi kocişe msj attım işdeydi baba oluyosun aşkım yazdım sadece adam yarım saat kapsama alanı dışına çıkmış şoktan ayılınca beni aradı dalga geçiyorum sanmış doğruluğu teyit edince işyerindeki bütün arkadaşlarına birer paket sigara almışş bi tepside baklava

Oh kendi sevindiğinle kalmamış etrafındakileri de sevinmiş :)) Bakalım bunda nasıl olacak?

bana yarım saat önce biz aybaşına kadar hergünmü yapsak acaba diyodu azdı bu adam azdı:umursamaz:

evet oğlan olduğunu duyunca tekrar talı ısmarlamış erkeklik içgüdüsü bunkardaki kız olsa ısmarlamazmıydın dediğimdede o zaman da alırdım dedi ama ben yemedim

bana yarım saat önce biz aybaşına kadar hergünmü yapsak acaba diyodu azdı bu adam azdı:umursamaz:
:roflol: delikafadulden
evet oğlan olduğunu duyunca tekrar talı ısmarlamış erkeklik içgüdüsü bunkardaki kız olsa ısmarlamazmıydın dediğimdede o zaman da alırdım dedi ama ben yemedim
şimdi de yapar bence bir oğlu var kız olması onu daha çok sevindirir.
Ay Allah mı söyletti ne sanki hamileymişsin de kızmış gibi yorum yaptım bilmeden.

siz nasıl söylemeyi düşünüyosunuz kızlar varmı planlarınızz

ınşallah Allah nasip eder de...
Günüm geçerde test yaparsam...
Çift çizgiyi görürsem....
Eşimde evde olamzsa...
Olursa kendimi tutabilirsem...
Testi hediye paketi yapıp içine de onu duygulandıran ve mutlu edecek şeyler yazıp kargoyla iş yerine göndermeyi düşünüyorum...
Bakalım o zamana kadar daha güzel bir fikir edinirsem onu da yapabilirim.

şuana kadar hamile olmadığım kesin daha tık yok hayırlısı olsun düşük olmasında bu sefer isterse 1 yıl sonra olsun napıyım beklerimm önce sevinip sonra kaybetmek daha acı

Haklısın canım öylesi de çok zor olmalı diye düşünüyorum.Seviniyorsun ama canından can gidiyor.Allah korusun.Hayırlısıyla nasip etsin inşallah sağ sağlim kucaklarımıza versin yavrularımızı.

evet o daha kötü ilk hamileliğim sorunsuz olduğu için aklımın ucundan bile geçirmedim karnımda ölüceğini ama insan başına gelince anlıyo tam bulantım tiksintim az kaldı geçicek derken kürtaj yaşadım doktor malesef ölmüş dediği anda kafamdan aşağı kaynar su döküldü gözleri doldu ama ağlamamak için zor tuttum kendimi ne ben ne sizlere allah yaşatmasın yine bi ümitle çıktık yola bakalım bu sefer nelerle karşılaşıcaz

evet o daha kötü ilk hamileliğim sorunsuz olduğu için aklımın ucundan bile geçirmedim karnımda ölüceğini ama insan başına gelince anlıyo tam bulantım tiksintim az kaldı geçicek derken kürtaj yaşadım doktor malesef ölmüş dediği anda kafamdan aşağı kaynar su döküldü gözleri doldu ama ağlamamak için zor tuttum kendimi ne ben ne sizlere allah yaşatmasın yine bi ümitle çıktık yola bakalım bu sefer nelerle karşılaşıcaz
hiç kolay bir şey değil.Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

bu akşam niye kimse yok bilmiyorumkismile

Bilmiyorum ki sezencim, bir gün diğerini tutmuyor.Bende çıkmak zorundayım.Öpüyorum seni,yarın sabah erken gelirsen görüşürüz yine :)

iyi akşamlar

iyiym cnm napim mısır patlattım felan tam oturayım pcye dedim dağılmış herkes sende çıkıomuşn tutmim ozaman ii akşamlar cnm öptüm

Back