• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hımm kelebek ve dilemma bun arkadaşlar bizi bir an önce bilgilendirin merak ettikk sizi

hadi ya o kadar alınıyorumu.ben 56 yım canım şu an.internette 12 kilo almak idealdir falan diyor ama.ya almak sorun değil benim için boşyere gereksiz kilo almak istemiyorum.bebişime yararı olacak kadar olsa yeter..

benim kociş geldi çıkıyorum kızlar yemek hazırlıycam gece müsait olursam girerim hepinize iyigeceler öpüldünüzz

kızlarrrrrrrrrrrrr gittinizmi yaaa ben yemek ye topla derken anca geldimmmmm

portakalım gel ya sen topiğmize huzurlu huzrulu laflaşalım şurda:)

aman kızım boşver zaten o çok konuşanın belli hali sarcak yer arıyo boşver bende neler yazıo die baktımda boşver evt ya seni dövceklerdi az kalsın ama ben gelirdim merak etme yardımakaydirigubbakcemile4

aman kızım boşver zaten o çok konuşanın belli hali sarcak yer arıyo boşver bende neler yazıo die baktımda boşver evt ya seni dövceklerdi az kalsın ama ben gelirdim merak etme yardımakaydirigubbakcemile4

Ay kuzum zaten daha evlenmemiş bile ötüyo öyle... evlilik muessesesinin ne kadar kutsal ve özel olduğunu bilmiyor.Ben eşimi seviyorum,onun için canımı veririm,tırnağım kırılsın istemez.Ailesinin yerini de benim yerimi de çok iyi biliyor.tek sorunumuz bebek :)) Allaha şükür sevgimiz de saygımız da bir birimize karşı tam. Ama eşim birgün kalkıp da bana tokat attı diyelim,durduk yere insanın eşini dövmesi için psikopat olması lazım.bilmiyorum eşin sana ya da diğer arkadaşlara eşleri şu vakte kadar vurdu mu eğer cevabınız hayırsa demek ki doğru duranı kimse durduk yere dövmez ama karılarda böyle çene olursa dır dırrr dırrr erkek olayım tokat manyağı yaparım :)) alsanaalsanasmile

cnm ya Allah korusun tabiki olmadı böyle bişi olmasında tabiki dayağa herzaman karşıyım aman boşver cnm ya tabiki karşıyım ama çevremdede öyle insanlar varki inan çileden çıkartıolar insanı aman kadına bak bizi gerdi boşver cnm boşverrr

tımam değmez zaten boşver... o yırtınsın orada saldırılarına devam etsin. Var bi kuyruk acısı ama anlamadım

Zorxx bacım sıra sende kuşum reglin gelene kadar senin için dua edeceğim ama nolur nolmaz çalışmaları bırakma olur mu hergün olmasa da bi gün dinlenerek devam et bence

ay cnmsın sen benim saol cnm bende senin için herkes için ediyorum hayatım inşallah cnm ya ya evt baksana sleepyde dedi aynısını bırakma çalışmayı die zaten buay 10 18 arası hergün çalıştık cnm olmazsa yapıcak bişi yok artık hayırlısı bakalım ama sabır sabır nerye kadar offf umarım yarın seninde yumurtan çatlamıştır cnm

ay cnmsın sen benim saol cnm bende senin için herkes için ediyorum hayatım inşallah cnm ya ya evt baksana sleepyde dedi aynısını bırakma çalışmayı die zaten buay 10 18 arası hergün çalıştık cnm olmazsa yapıcak bişi yok artık hayırlısı bakalım ama sabır sabır nerye kadar offf umarım yarın seninde yumurtan çatlamıştır cnm

:1hug: sen de benim canım.

Az kaldı senin büyüğüm olarak sıra senin :)

Benim kafam bi açıdan rahat hani çatlamadığını biliyorum ya daha olmadığını yani henüz bekleme moduna girmedim oldu mu olmadı mı acaba diye.Şimdilik derdim çatlamasını beklemek.
Eskiden olsa 10 gün kaldı mı çalışma falan olmaz belirti aramaya başlar,3-4 gün varken de test yapmaya başlardım.Neyse ki şu bi kaç aydır o manyaklıkları bıraktım.
Ya çok zor bişey ya hani derler ya düşmanıma bile vermesin Allahım diye aynen öyle

evt cnm geçtik o dönemleri beklemiyorum artık zaten gelceği varsa gelicek artık of sıkıldım belirti aramaktan herşeyden amannn :umursamaz: evt ablan olarak sıra bende:) aman ne sırası kız gelsinde hangimize gelirse gelsin

Hadi hayal kuralım.Bu ay hamile kalırsan enişteye sen nasıl söylemeyi düşünüyorsun?
Aysenin hasar yaratmış şaşırtarak :)

sezencim hoşgeldin tam zamanında geldin bak.Sen eren de nasıl söylemiştin eşine ve şimdi olursa nasıl söylemeyi düşünüyorsun?
Bu konuda değişik fikirleri olan arkadaşlar varsa bizimle paylaşsın lütfeeeen..

Back