- Konu Sahibi portakal_suyu
-
sezencim hoşgeldin tam zamanında geldin bak.Sen eren de nasıl söylemiştin eşine ve şimdi olursa nasıl söylemeyi düşünüyorsun?
Bu konuda değişik fikirleri olan arkadaşlar varsa bizimle paylaşsın lütfeeeen..
canımcım ben erene korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım artık heveslenmek istemiyodum 4 ay olmayınca kocişede günümün geçtiğini söylemedim benim ümidim yoktu aslında günüm geçince annemin ısrarı üzerine test yaptım çift çizgi kocişe msj attım işdeydi baba oluyosun aşkım yazdım sadece adam yarım saat kapsama alanı dışına çıkmış şoktan ayılınca beni aradı dalga geçiyorum sanmış doğruluğu teyit edince işyerindeki bütün arkadaşlarına birer paket sigara almışş bi tepside baklava
:roflol: delikafaduldenbana yarım saat önce biz aybaşına kadar hergünmü yapsak acaba diyodu azdı bu adam azdı:umursamaz:
şimdi de yapar bence bir oğlu var kız olması onu daha çok sevindirir.evet oğlan olduğunu duyunca tekrar talı ısmarlamış erkeklik içgüdüsü bunkardaki kız olsa ısmarlamazmıydın dediğimdede o zaman da alırdım dedi ama ben yemedim
siz nasıl söylemeyi düşünüyosunuz kızlar varmı planlarınızz
hiç kolay bir şey değil.Allah bir daha yaşatmasın inşallah.evet o daha kötü ilk hamileliğim sorunsuz olduğu için aklımın ucundan bile geçirmedim karnımda ölüceğini ama insan başına gelince anlıyo tam bulantım tiksintim az kaldı geçicek derken kürtaj yaşadım doktor malesef ölmüş dediği anda kafamdan aşağı kaynar su döküldü gözleri doldu ama ağlamamak için zor tuttum kendimi ne ben ne sizlere allah yaşatmasın yine bi ümitle çıktık yola bakalım bu sefer nelerle karşılaşıcaz
bu akşam niye kimse yok bilmiyorumkismile
iyiyim cnm sendensezen nbr cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?