- Konu Sahibi portakal_suyu
ya acil derken ben ilk doktora gittim kontrol için bana ilk verdiği odu cnm çoğu doktorunda ilk yaptığı şey hemen dedisem yarında olur cnmm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet al cnm bu ay hamile kalsan bari son hafta içmiş olursun
teşekkür ederim sezencim.2 çeşit varmış ben bu ay eczaneden alırken hangisi diye sordu pempe renkli olanı al
kız ne o şimdi s ile başlayan doğal bir marka?canım boşa olmaz zaten biz yetişkinlerinde ihtiyacı var yediğimiz birçok besinde folik asit var zaten.ben doğal bir markanınkini kullanıyorum hani şu s ile başlayan:))) hiç bir yan etkisi yok..doktorum şimdilik kullan dedi bu hafta gidince daha kapsamlı bir vitamin başlıycak sanırım...
benim şişede 100 adet var epeyde gidiyor yanii.günde bir adet alıyorum ben..
seninde az günün kalmış zorxx heyecan varmı?
hiç belli olmaz herkezin belirti olucak diye birşey yok tatlım bende olmamıştı günüm geçince anlamıştım ben karamsarlık yapmavalla cnm az kaldıda heyecan yok çünkü umudum yok:) belirti desen sıfır hamile kalırsam mucize olur herhalde cnm
hımm bu şişem bitince onumu denesem fiatı ne kadar günde 3 keremi odaya marka veriliyormu bilmiyorum ama birsürü ilaç adı söyleniyor nasılsa solgar canım evet şişede,uygunda fiyatı...
zorx canım ben zaten göğüslerden anladım,çok şiştiler ve damarlar vardı.birde uçları beyazlaşmıştı..
halada şişkinlikleri ve acısı devam ediyor...ama herkeste olurmu bilmem tatlım
ben ithalatçı firmayı bilmiyorum dışındaki kutuyu attım ama yabancı yazılar yazıyor bebiş resmi var üstünde pempe logolu 8.5 ytlvalla ben söyledim markayı sezencim:)))
zorxx sen ne kullanıyosun bide ona soralımkızlaaaaaaar :uhm:klava:
Ben nerden bilem işkence etmeyin bana yahu kafamçokkarıştı