• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ya acil derken ben ilk doktora gittim kontrol için bana ilk verdiği odu cnm çoğu doktorunda ilk yaptığı şey hemen dedisem yarında olur cnmm:)

2 çeşit varmış ben bu ay eczaneden alırken hangisi diye sordu pempe renkli olanı al

canım boşa olmaz zaten biz yetişkinlerinde ihtiyacı var yediğimiz birçok besinde folik asit var zaten.ben doğal bir markanınkini kullanıyorum hani şu s ile başlayan:))) hiç bir yan etkisi yok..doktorum şimdilik kullan dedi bu hafta gidince daha kapsamlı bir vitamin başlıycak sanırım...

benim şişede 100 adet var epeyde gidiyor yanii.günde bir adet alıyorum ben..

sleepy cnm senin göğüslerde bişi olmuşmuydu araştırma yapıorum şimdi bende yokta buayda fos demek benim birinci belirti göğüs demek kızlarr

2 çeşit varmış ben bu ay eczaneden alırken hangisi diye sordu pempe renkli olanı al
teşekkür ederim sezencim.

canım boşa olmaz zaten biz yetişkinlerinde ihtiyacı var yediğimiz birçok besinde folik asit var zaten.ben doğal bir markanınkini kullanıyorum hani şu s ile başlayan:))) hiç bir yan etkisi yok..doktorum şimdilik kullan dedi bu hafta gidince daha kapsamlı bir vitamin başlıycak sanırım...
kız ne o şimdi s ile başlayan doğal bir marka?
Bulmaca gibi oldu kaç harf :))

benim şişede 100 adet var epeyde gidiyor yanii.günde bir adet alıyorum ben..

Demek bir de şişeli CADIARZU

ya marka veriliyormu bilmiyorum ama birsürü ilaç adı söyleniyor nasılsa solgar canım evet şişede,uygunda fiyatı...

zorx canım ben zaten göğüslerden anladım,çok şiştiler ve damarlar vardı.birde uçları beyazlaşmıştı..
halada şişkinlikleri ve acısı devam ediyor...ama herkeste olurmu bilmem tatlım

valla cnm az kaldıda heyecan yok çünkü umudum yok:) belirti desen sıfır hamile kalırsam mucize olur herhalde cnm
hiç belli olmaz herkezin belirti olucak diye birşey yok tatlım bende olmamıştı günüm geçince anlamıştım ben karamsarlık yapma

ya marka veriliyormu bilmiyorum ama birsürü ilaç adı söyleniyor nasılsa solgar canım evet şişede,uygunda fiyatı...

zorx canım ben zaten göğüslerden anladım,çok şiştiler ve damarlar vardı.birde uçları beyazlaşmıştı..
halada şişkinlikleri ve acısı devam ediyor...ama herkeste olurmu bilmem tatlım
hımm bu şişem bitince onumu denesem fiatı ne kadar günde 3 keremi oda

bakalım görces cts günü artık ne olucak neyse napalım buay olmazsa öbür ay inşallah bizede gelir bebeklerimizz

kız porti söledim ya ben tatlım...
14-15 tl arası bişey,ben günde 1 adet alıyorum canım sen üçmü alıyosunnnn??? benimki üç aydan fazla gidiyor..

Back