Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

evet sabah öğle akşam 3 kere bana doktorum ilk hamileliğimdede bunu vermişti

zorx sen çalışmalara devam ediyormusun tatlım valla ben regl tarihine kadar bırakmadım,bol bol çalış tatlım:)))))

kız porti söledim ya ben tatlım...
14-15 tl arası bişey,ben günde 1 adet alıyorum canım sen üçmü alıyosunnnn??? benimki üç aydan fazla gidiyor..

Kuzum ben gecikiyorum sanırım yazmakta o yüzden görmedim yazdığını özür diler,

teşekkür ederim ,mujaks :)

bende yakında folik asiit patlaması olcak zaten iki yıl oldu valla hiç bırakmadan devam.:)))heralde keser yakında....

iyi bari şimdide değişir başka bişeyler verir öyle dedi ama,bakalım cmt öğrenicem bide görsem içim çok rahatlıycak yaaa...

bende folıc plus yazıo cnm plastik şişede bişi ama fiyatı hatırlamıyoum 8 gibi bişidi sanırım

100e doğru gidiyoruz sanırsam.
Bu arada ozmos bebeğinin cinsiyetini öğrenecekti cuma günü ama geçtiğimiz cuma mı gelecek cuma mı bilmiyorum.denk gelip de öğrenen var mı aranızda.
Ay bir de bu var değil mi hamile kalana kadar,oldu mu olacak mı diye merak ederiz.kalınca keseyi bi görelim,keseyi görünce cinsiyeti ne acaba,cinsiyeti öğrenince,ne zaman doğacak,az zaman kala hadi doğsun stresi,doğar,adını ne koydunuz?Hep merak,hep merak..
Sonra hadi ikinci yok mu soruları....
anammm bitmez...

evet canım ya kilo yaptı bende,çünkü ben hiç kilo almazdım bu ilaçtan beri aldım..tabi arada duphastonlar,klomenler hormon depoladndı..neyseki çok değil ama dikkat etmeye çalıştım..bakalım bundan sonra ne kadar alıcam 10 alsam idealdir diyorum ama bakalımmm...

kaç kiloyla hamile kaldın

hihoyyyt Aramıza katılmak isteyenler olursa listemiz budur arkadaşlar sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…