• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

cnm folik asit verdimi doktor korunmayıp çocuk yapmaya karar veren çiftlerin kullanması gerekiyomuş
Doktor henüz hiç ilaç vermedi.yumurtada sorun yoksa geç olgunlaşıyorsa ilaça başlayacak ve yumurtaya bakmadan önce de rahim filmi demişti.bilmiyorum 1 ay da hepsini yapıyorlar mı?

bu arada yeni avatar resmim nasıl 3 tane dünyanın en güzel hediyesiiiiiiiii

avatarın çok güzel.3 tane ağır olur aynı anda ama ikizlerim olmasını çok isterim aslında.

bir kaç yıl sonra 1tane daha yapardım.3 tane olurlardı.Allah vermedikçe ben daha çok çocuk istemeye başladım.Bekarken 1 tane derdim

ay geçmişe bakıp öyle geleyim dedim ayşe hamilemiş ya çok sevindim ayşecim hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağına al inşallah cnm darısı bize inşallah dua et bizede demekki 10 dk yatsan bile olcağı varsa oluyo zamanı gelince ay çok sevindim yaaaa

folik asit anne vücudundaki calsiyum miktarını düzenliyo hamişde olunca bebeğin kemik yapısı için yardımcı ben kullanıyorumda o yüzden sordum tatlım

slm kızlar buarada hamile görünce daldım konuya hemen darısı başımıza hatunlar gelicek inşallah bebekler 2010 uğurlu geldi bizee

folik asit anne vücudundaki calsiyum miktarını düzenliyo hamişde olunca bebeğin kemik yapısı için yardımcı ben kullanıyorumda o yüzden sordum tatlım

Evet canım da ben şimdi kalsiyumluk durumdan biraz uzağım ya doktor o bakıma gerek görmedi heralde.olup olmayacağı bile belli değil baksana bakalım yarın ne diyecek? :(

Zorxx hoşgeldin cnm

hoşbulduk canlar valla önce benim mucizem sonrada devamı geliyor..2010 nede güzel geldiya..

bu arada porticim ben 1,5 yıldır kullanıyorum folik asit,korunmayı bıraktığımdan beri bennce sende başla tatlım önceden başlamak çok önemliymiş...

hoşbulduk kızlarr ay ne sevindim ya bizde böle sevinsek artıkk portakalım ben bugün gezdim yine cnm daha yeni geldim ohh

hoşbulduk canlar valla önce benim mucizem sonrada devamı geliyor..2010 nede güzel geldiya..

bu arada porticim ben 1,5 yıldır kullanıyorum folik asit,korunmayı bıraktığımdan beri bennce sende başla tatlım önceden başlamak çok önemliymiş...
evet benimde çevremde çok var korunmayı bırakıpta folik asite başlayan

skorpion buarada elbisen süper sen ve oğluşun çok tatlı olmuşsunuz cnm

portakalım sen kullanmıyomnu cnm folic asit mutlaka başla bende bayadır kullanıyorum unutsamda arada içiorum

evet tatlım folik aside başlamak lazım onu biliyorum da şimdi ben 1 yıl oluyor korunmayı bırakalı eğer o zamanda başlasaydım 1 yıl öyle içmiş olacaktım.Şuan da olacağı belli değil ki,doktor vermiyor,şimdi kafama göre başlamam uygun olur mu?

hoşbulduk kızlarr ay ne sevindim ya bizde böle sevinsek artıkk portakalım ben bugün gezdim yine cnm daha yeni geldim ohh

Sende iyi geziyorsun valla canım.Kıskanıyorum hani seni bazen :)

Eşin ne zaman gelecek o gelenee kadar bari rahat rahat takıl yine vermez pc yi enişte.

Yemeğinde yoktur senin şimdi

canım başla tabi sen ne zaman olcağı bellimi vücutta depolanıyomuş zaten o alman gerekiyo mutlaka hemen iş çıkışı al ve başla

Sende iyi geziyorsun valla canım.Kıskanıyorum hani seni bazen :)

Eşin ne zaman gelecek o gelenee kadar bari rahat rahat takıl yine vermez pc yi enişte.

Yemeğinde yoktur senin şimdi

var yemeğim cnm ondan rahatım bugün ayrıca vercem ben onun eline ps3 ü oynasın onlakaydirigubbakcemile3 kandırırım öyle valla cnm başka türlü zaman geçmio ve evde çok takıorum bebek olayını böyle kuzenlerim felan çok onlarla gezip duruyorus ii oluyo

kıs iş çıkışı mı o kadar acil yani :))

doktora yarın bi kızayım da görsün foliğimden neden ihmal etmiş

Back