- Konu Sahibi portakal_suyu
-
evet kızlar öyleymiş ilk üç ay vücut atmaya çalışıyormuş bende bunu geçen ay düşük yaptıktan sonra öğrendim bebek ve vücut adeta savaş içerişinde olurmuş ve zencefil vücuttaki yabancı maddeleri (ödem vb..)gibi atmasına yardımcı olduğu için ilk üç ayda çayının içilmemesi önerilir ben gripken eşim bana aktardan zencefil adaçayı ıhlamur karışımı almıştı ben bilmiyodum içtim ama bunu öğrendikten sonra acaba düşük bundan oldumu diye düşünmedende edemedim
Sağol canım Darısı size size sizeeeeeee hep dua ediyorum ..Allah isteyen herkese versin...
evet doğal bitki deniyordu bu güne kadar hep zararı olucağını hiç tahmin etmezdim her hastalığa şifa derlerdi ama onunda zararı varmış geçte olsa öğrendim bunu ama bebişimi belkide o yüzden kaybettim bunun vicdan azabınıda duymuyo değilim yaniYa evet ben tv de duymuştum doktorlardan.İnsanın her duyduğunu yapmaması gerekiyor. Bu bitkileri de yaparken dikkat edilmesi gereken şeyler varmış.Yani bişeyleri onarayım derken ,başka bişeyleri bozabilirsiniz vucudunuz da
evet doğal bitki deniyordu bu güne kadar hep zararı olucağını hiç tahmin etmezdim her hastalığa şifa derlerdi ama onunda zararı varmış geçte olsa öğrendim bunu ama bebişimi belkide o yüzden kaybettim bunun vicdan azabınıda duymuyo değilim yani
porticim naber kuşum beni sormuşunn iki gündür gelmiyo die
canım dün biraz canım sıkkındı sonrada annemde kaldım işte hala annemdeyim eve gidicem ama hiç gidesimde yokkk
tek başıma kalınca aklıma olmadık sorular geliyoo
resmen kendimle cebelleşiyorummm :sm_confused::çok üzgünüm:
ya durcamda canım burdada duramıyorum böle bi acayipim canım senin yumoşlar ne alemde acepp merak ettim bende hafta içi doktora gidip konuşmayı düşünüyorum
yumurta takibi yapması için
ya da doktorumumu değiştirsem diyorum yaaaaaa
glokofene başladım ama ne bilim takip yapılsa iii diye geçiyo srekli aklımdan
kırmızılarda hala gelmedi
bugün aktara gidip civanperçemi ve hayıt tohumu alayımda gelsin şu adet diyorum artıkkkk
ne kadar ot varsa alcam içççem yaaaaaaaaaa
ruhum daraldııııııııııııııııııııııııı :bbo:senağlama
ya canım benim kırmızılar gecikeceği kadar gecikti zatenn zorxx in kardeşininde reglisi gecikmiş kaç gün içmiş gelmiş reglisi bende alam içem diyorum e tabi içmeden önce yine bi test yaparım belki içimde şüphe kalmasın die
ben geçen ay soğan suyu içtim bi hafta sonra bıraktım acaba o mu geciktirdi diede düşünmedne edemiyorum zati...bal çrek otunuda yapmadım düzeni bozmasın die ama bozuldu bozulcağı kadar
evet canım gidicem de nereye hangi hastnaye hangi doktora gideceğim konusunda kararsızım iiceee
senin yumoşlarda büyümüştür inşlhh da bu ay tutur gelir senin minişde inşlhh vcanımm
neyse porti ben çıkıyorum canımm
belki biraz sonra dışarı çıkar bi hava alırımmm
şu bunalım takılmakdan kurtulurum bişeyler yapmam lazım yoksa bu durumum hiçç ii değilll
hadi canım öptümm allaha emanet ol opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?