- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
Merhaba,
Nasılsın şekerim.Sonunda buldun bizi :))
Bugün iyi başladık,iyi gider inşallah...
Senin keyifler nasıl?
Portakalcım ben 2009 hamilesiyim diye mi listede yokum kız. hııııııı .
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Senin keyifler nasıl?
Merhaba,
Senin keyifler nasıl?
evt sevinirler ayşene sabah mesaj attım aradı konuştuk
ama diğerleri bilmiyor daha
hemde ne şok adam bana sarılacam diye elini kapıya çarptı baya bi hasar var
cnm öncelikle sağlıkla al bebişini kucağına kaç aylık hamilesin vücut kabullenmeye çalışıyor yazmışın daYa süper olmuş Topic Portakalcımm,eskiler yine birarada ...öbür tarafta bölündük resmen :))))
Eh işte canım iyi olmaya çalışıyor keyifler..Yüksek tansiyon çıktı, canım sııldı biraz..vücut hala bebeği kabullenmeye çalışıyor sanırım..Kalp doktoruna yönlendirdi kadın doğumcum...Bakalım..
A&S çokkkkkkk sevindim tebrik ediyorum :))))) harika bir haber bu canımmm..
Tebrikler canım.Hamileler git gide çoğalmaya başladı.Hadi hayırlısı. opuyorumnanaktan
aysen neden gelmiyor söylemedi mi 2 gündür yok(
o hasar onu kendine getirmiştir merak etme :)) acı macı hissetmez şimdilik
Portakalcım ben 2009 hamilesiyim diye mi listede yokum kız. hııııııı .klava: Nasılsın bu arada canım ? kaydirigubbakcemile3
Ya süper olmuş Topic Portakalcımm,eskiler yine birarada ...öbür tarafta bölündük resmen :))))
Eh işte canım iyi olmaya çalışıyor keyifler..Yüksek tansiyon çıktı, canım sııldı biraz..vücut hala bebeği kabullenmeye çalışıyor sanırım..Kalp doktoruna yönlendirdi kadın doğumcum...Bakalım..
cnm öncelikle sağlıkla al bebişini kucağına kaç aylık hamilesin vücut kabullenmeye çalışıyor yazmışın da
kızlar ben kaçyım acık dinleneyim malum 6 da kaldktım öpüyorum sizleri
2 haftan kalmış cnm 12 haftalık olduktan sonra vücut bebişi dışlamayı bırakıp tam tersi koruma kalkanına alıyormuş 2 haftayıda hayırlısıyla atlat hamililiğin zevkini çıkarmaya bak:enbuyukkk:Aşağıdakine bakmayın orda 11 haftalık görünüyor ama 10+3 günlük hamileyim ..Doktor ilk başlarda tansiyon değişimleri olcak demişti ama şimdide yüksek gidiyor dedi..Bilemiyorum bu hafta gidiecem artık doktora ne diycek görcez..
tamam tatlım yorma kendini ilk zamanlar önemli...
aç da bırakma kendini beslenmene dikkat et hepsi bebişin için.
vaktin oldukca burayı da ihmal etme :))
kızlar toplanınca sana soracakları olabilir :)
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
Hamilelerimiz
berrakada :CüvCüv:
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv:
Ocak Listemiz
kerem34gul ________ 9 Ocak
dilemma____________11 Ocak
A&S _______________12 Ocak
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
madeofhonor ______ 14 Ocak
zorxx _____________ 16 Ocak
skorpion74 ________ 19 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
portakal_suyu _____ 23 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
azize1____________30 Ocak
nazz81 ___________31 Ocak
Şubat Listemiz
qusel _________1 Şubat
hatunsultan ___ 2 Şubat
eren sezen ____ 3 Şubat
haksever _____ 3 Şubat
işte listemiz opuyorumnanaktan
2 haftan kalmış cnm 12 haftalık olduktan sonra vücut bebişi dışlamayı bırakıp tam tersi koruma kalkanına alıyormuş 2 haftayıda hayırlısıyla atlat hamililiğin zevkini çıkarmaya bak:enbuyukkk:
aa bak bunu bilmiyordum,yeni bişey daha öğrendim.Ne kadar enterasan değil mi ya şu bebek olayı tam bir mucize
Heheheh , teşekkürler portakalcımmm. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Yaaa evet eren sezen çok teşekkür ederim acayip rahatlattın beni :)) çok sağol..
Portakalım ben senin hamile listende neden yokummmmmmmmmmm kabul et beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))))))))
Gel anam gellllll :)) Sende gel :)
Sende yabancı değilsin beraber beklemişliğimiz var dime :))