Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Merhaba,

Nasılsın şekerim.Sonunda buldun bizi :))

Bugün iyi başladık,iyi gider inşallah...

Senin keyifler nasıl?

Ya süper olmuş Topic Portakalcımm,eskiler yine birarada ...öbür tarafta bölündük resmen :))))
Eh işte canım iyi olmaya çalışıyor keyifler..Yüksek tansiyon çıktı, canım sııldı biraz..vücut hala bebeği kabullenmeye çalışıyor sanırım..Kalp doktoruna yönlendirdi kadın doğumcum...Bakalım..

evt sevinirler ayşene sabah mesaj attım aradı konuştuk
ama diğerleri bilmiyor daha

hemde ne şok adam bana sarılacam diye elini kapıya çarptı baya bi hasar var

aysen neden gelmiyor söylemedi mi 2 gündür yok :((

o hasar onu kendine getirmiştir merak etme :)) acı macı hissetmez şimdilik

Ya süper olmuş Topic Portakalcımm,eskiler yine birarada ...öbür tarafta bölündük resmen :))))
Eh işte canım iyi olmaya çalışıyor keyifler..Yüksek tansiyon çıktı, canım sııldı biraz..vücut hala bebeği kabullenmeye çalışıyor sanırım..Kalp doktoruna yönlendirdi kadın doğumcum...Bakalım..
cnm öncelikle sağlıkla al bebişini kucağına kaç aylık hamilesin vücut kabullenmeye çalışıyor yazmışın da

A&S çokkkkkkk sevindim tebrik ediyorum :))))) harika bir haber bu canımmm..

çok saol bitanem gerçekten harika mucize bişey bu

Tebrikler canım.Hamileler git gide çoğalmaya başladı.Hadi hayırlısı. opuyorumnanaktan

evt çoalıyoruz yakında hepimiz hamiş olcaz sadece bebişlerden konuşcaz inş

aysen neden gelmiyor söylemedi mi 2 gündür yok :((

o hasar onu kendine getirmiştir merak etme :)) acı macı hissetmez şimdilik

getirdi getirdi uyandı bu sayede
aysenin gelmediğini bilmiyodum annesinde filan kalmış olabilir canım bana bişey demedi

Portakalcım ben 2009 hamilesiyim diye mi listede yokum kız. hııııııı . :oklava: Nasılsın bu arada canım ? kaydirigubbakcemile3

eyvahedigeldismile ay kuşum ya aslında sende o listede olmayı hakediyorsun.iki arada dolaşırken hamile kaldın ya ondan yapıp yazmamakta kararsız kaldım bak hele listeyi doldurmaya çalışıyor demesin diğer topikler diye yazmamıştım :)) senden de talep gelmedi ki anacım.Yazıyorum hemen kuzum,özür dilerim :sinifsinif:

sizler gelince daha da süper oluyor bana göre yani bir arada olmak güzel.
geçmiş olsun canım,inşallah yükselmez bundan sonraki zamanlarda ama hamilelikte oluyormuş heralde.Kalp doktoru ne diyecek bakalım,bizi habersiz bırakma sakın

cnm öncelikle sağlıkla al bebişini kucağına kaç aylık hamilesin vücut kabullenmeye çalışıyor yazmışın da

Aşağıdakine bakmayın orda 11 haftalık görünüyor ama 10+3 günlük hamileyim ..Doktor ilk başlarda tansiyon değişimleri olcak demişti ama şimdide yüksek gidiyor dedi..Bilemiyorum bu hafta gidiecem artık doktora ne diycek görcez..

Aşağıdakine bakmayın orda 11 haftalık görünüyor ama 10+3 günlük hamileyim ..Doktor ilk başlarda tansiyon değişimleri olcak demişti ama şimdide yüksek gidiyor dedi..Bilemiyorum bu hafta gidiecem artık doktora ne diycek görcez..
2 haftan kalmış cnm 12 haftalık olduktan sonra vücut bebişi dışlamayı bırakıp tam tersi koruma kalkanına alıyormuş 2 haftayıda hayırlısıyla atlat hamililiğin zevkini çıkarmaya bak:enbuyukkk:

tamam tatlım yorma kendini ilk zamanlar önemli...
aç da bırakma kendini beslenmene dikkat et hepsi bebişin için.
vaktin oldukca burayı da ihmal etme :))

kızlar toplanınca sana soracakları olabilir :)

canım gelmezmiyim gelirim tabi
evt haklısın adam akıllı beslenmem lazım normalde bu konuda pek ii değilim ama bebişim için dikkat edicem artık çok öpüyorum sizi

Herkese merhaba,

Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.

Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
kaydirigubbakcemile4

Hamilelerimiz :nazar:

berrakada :CüvCüv:

sleepy80 :CüvCüv:

A&S :CüvCüv:

Ocak Listemiz

kerem34gul ________ 9 Ocak
dilemma____________11 Ocak
A&S _______________12 Ocak
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
madeofhonor ______ 14 Ocak
zorxx _____________ 16 Ocak
skorpion74 ________ 19 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
portakal_suyu _____ 23 Ocak

bekleyis __________ 24 Ocak
azize1____________30 Ocak
nazz81 ___________31 Ocak

Şubat Listemiz
qusel _________1 Şubat
hatunsultan ___ 2 Şubat
eren sezen ____ 3 Şubat
haksever _____ 3 Şubat

işte listemiz opuyorumnanaktan

2 haftan kalmış cnm 12 haftalık olduktan sonra vücut bebişi dışlamayı bırakıp tam tersi koruma kalkanına alıyormuş 2 haftayıda hayırlısıyla atlat hamililiğin zevkini çıkarmaya bak:enbuyukkk:

aa bak bunu bilmiyordum,yeni bişey daha öğrendim.Ne kadar enterasan değil mi ya şu bebek olayı tam bir mucize

evet kızlar öyleymiş ilk üç ay vücut atmaya çalışıyormuş bende bunu geçen ay düşük yaptıktan sonra öğrendim bebek ve vücut adeta savaş içerişinde olurmuş ve zencefil vücuttaki yabancı maddeleri (ödem vb..)gibi atmasına yardımcı olduğu için ilk üç ayda çayının içilmemesi önerilir ben gripken eşim bana aktardan zencefil adaçayı ıhlamur karışımı almıştı ben bilmiyodum içtim ama bunu öğrendikten sonra acaba düşük bundan oldumu diye düşünmedende edemedim

Back