Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Hamilelerimiz :nazar:

hayat_77 :CüvCüv:

berrakada :CüvCüv:

sleepy80 :CüvCüv:

A&S :CüvCüv:

Ocak Listemiz

kerem34gul ________ 9 Ocak
dilemma____________11 Ocak
A&S _______________12 Ocak
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
madeofhonor ______ 14 Ocak
zorxx _____________ 16 Ocak
skorpion74 ________ 19 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
portakal_suyu _____ 23 Ocak

bekleyis __________ 24 Ocak
azize1____________30 Ocak
nazz81 ___________31 Ocak

Şubat Listemiz
qusel _________1 Şubat
hatunsultan ___ 2 Şubat
eren sezen ____ 3 Şubat
haksever _____ 3 Şubat

yazdım canım opuyorumnanaktan

evet kızlar öyleymiş ilk üç ay vücut atmaya çalışıyormuş bende bunu geçen ay düşük yaptıktan sonra öğrendim bebek ve vücut adeta savaş içerişinde olurmuş ve zencefil vücuttaki yabancı maddeleri (ödem vb..)gibi atmasına yardımcı olduğu için ilk üç ayda çayının içilmemesi önerilir ben gripken eşim bana aktardan zencefil adaçayı ıhlamur karışımı almıştı ben bilmiyodum içtim ama bunu öğrendikten sonra acaba düşük bundan oldumu diye düşünmedende edemedim

Ya evet ben tv de duymuştum doktorlardan.İnsanın her duyduğunu yapmaması gerekiyor. Bu bitkileri de yaparken dikkat edilmesi gereken şeyler varmış.Yani bişeyleri onarayım derken ,başka bişeyleri bozabilirsiniz vucudunuz da

Ya evet ben tv de duymuştum doktorlardan.İnsanın her duyduğunu yapmaması gerekiyor. Bu bitkileri de yaparken dikkat edilmesi gereken şeyler varmış.Yani bişeyleri onarayım derken ,başka bişeyleri bozabilirsiniz vucudunuz da
evet doğal bitki deniyordu bu güne kadar hep zararı olucağını hiç tahmin etmezdim her hastalığa şifa derlerdi ama onunda zararı varmış geçte olsa öğrendim bunu ama bebişimi belkide o yüzden kaybettim bunun vicdan azabınıda duymuyo değilim yani

selam kıslar nasılsınız bakalımmmm
bugünde hamişimiz varrr

ayyyy adaşımmm sana mendil sallim bi heleeeeeee :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

inşlhhhhhhhhhhhhh tez zamanda bizde arkandan geliriz canımcımmm :teytey::teytey::teytey:
emniyet teşkilatımıza bir üye daha geldiii
bir üyede benden gelir inşlhhhhhhhhhhhhhhh:dance::hooray:

evet doğal bitki deniyordu bu güne kadar hep zararı olucağını hiç tahmin etmezdim her hastalığa şifa derlerdi ama onunda zararı varmış geçte olsa öğrendim bunu ama bebişimi belkide o yüzden kaybettim bunun vicdan azabınıda duymuyo değilim yani

Bilemezdin ki hem her şey Allahtan.
Öylesini uygun görmüş demek ki...
Dikkatli olmak gerekiyor ama bazı şeyler bizim elimizde değil sezencim ne yaparsak yapalım kaderin önüne geçemiyoruz.
Kaderimizin ne olduğunu bilmiyoruz çünkü !

porticim naber kuşum beni sormuşunn iki gündür gelmiyo die
canım dün biraz canım sıkkındı sonrada annemde kaldım işte hala annemdeyim eve gidicem ama hiç gidesimde yokkk
tek başıma kalınca aklıma olmadık sorular geliyoo
resmen kendimle cebelleşiyorummm :sm_confused::çok üzgünüm:

porticim naber kuşum beni sormuşunn iki gündür gelmiyo die
canım dün biraz canım sıkkındı sonrada annemde kaldım işte hala annemdeyim eve gidicem ama hiç gidesimde yokkk
tek başıma kalınca aklıma olmadık sorular geliyoo
resmen kendimle cebelleşiyorummm :sm_confused::çok üzgünüm:

Hoşgeldin canım,merak ettim ya göremeyince.Annen de de internet varmış bak dur işte orada ne güzel,sıkılmazsın.

ya durcamda canım burdada duramıyorum böle bi acayipim canım senin yumoşlar ne alemde acepp merak ettim bende hafta içi doktora gidip konuşmayı düşünüyorum
yumurta takibi yapması için
ya da doktorumumu değiştirsem diyorum yaaaaaa
glokofene başladım ama ne bilim takip yapılsa iii diye geçiyo srekli aklımdan

kırmızılarda hala gelmedi
bugün aktara gidip civanperçemi ve hayıt tohumu alayımda gelsin şu adet diyorum artıkkkk
ne kadar ot varsa alcam içççem yaaaaaaaaaa
ruhum daraldııııııııııııııııııııııııı :bbo:senağlama

ya durcamda canım burdada duramıyorum böle bi acayipim canım senin yumoşlar ne alemde acepp merak ettim bende hafta içi doktora gidip konuşmayı düşünüyorum
yumurta takibi yapması için
ya da doktorumumu değiştirsem diyorum yaaaaaa
glokofene başladım ama ne bilim takip yapılsa iii diye geçiyo srekli aklımdan

kırmızılarda hala gelmedi
bugün aktara gidip civanperçemi ve hayıt tohumu alayımda gelsin şu adet diyorum artıkkkk
ne kadar ot varsa alcam içççem yaaaaaaaaaa
ruhum daraldııııııııııııııııııııııııı :bbo:senağlama

ay dur bak biz ne konuşuyoruz yukarıda okusana öyle her duyduğun otu içme.Her duyduğunu yapma.Şu bal taçın bile yumurtaları geliştirirken adet düzenliliği olan birininde düzensizlik yapabiliyormuş.Bişeyi yaparken çok iyi düşünmek lazım ve ölçüyü kaçırmamak lazım.
Beni hiç sorma ya olgunlaşmadı gitti yumurtam.yarın yine gidiyorum takip için.Bnece sende hiç durma takip yaptır.Eline yapışmayacak doktorun alt tarafı ultrasonda bakacak,olmaz falan derse başka bi doktora git vakit kaybetme.Başka doktora gidersen de ne var ne yok şimdiye kadar tahlillerinizi yanında mutlaka götür.

ya canım benim kırmızılar gecikeceği kadar gecikti zatenn zorxx in kardeşininde reglisi gecikmiş kaç gün içmiş gelmiş reglisi bende alam içem diyorum e tabi içmeden önce yine bi test yaparım belki içimde şüphe kalmasın die
ben geçen ay soğan suyu içtim bi hafta sonra bıraktım acaba o mu geciktirdi diede düşünmedne edemiyorum zati...bal çrek otunuda yapmadım düzeni bozmasın die ama bozuldu bozulcağı kadar

evet canım gidicem de nereye hangi hastnaye hangi doktora gideceğim konusunda kararsızım iiceee

senin yumoşlarda büyümüştür inşlhh da bu ay tutur gelir senin minişde inşlhh vcanımm:emir_bebek:

neyse porti ben çıkıyorum canımm
belki biraz sonra dışarı çıkar bi hava alırımmm
şu bunalım takılmakdan kurtulurum bişeyler yapmam lazım yoksa bu durumum hiçç ii değilll

hadi canım öptümm allaha emanet ol opuyorumnanaktan

ya canım benim kırmızılar gecikeceği kadar gecikti zatenn zorxx in kardeşininde reglisi gecikmiş kaç gün içmiş gelmiş reglisi bende alam içem diyorum e tabi içmeden önce yine bi test yaparım belki içimde şüphe kalmasın die
ben geçen ay soğan suyu içtim bi hafta sonra bıraktım acaba o mu geciktirdi diede düşünmedne edemiyorum zati...bal çrek otunuda yapmadım düzeni bozmasın die ama bozuldu bozulcağı kadar

evet canım gidicem de nereye hangi hastnaye hangi doktora gideceğim konusunda kararsızım iiceee

senin yumoşlarda büyümüştür inşlhh da bu ay tutur gelir senin minişde inşlhh vcanımm:emir_bebek:

soğan suyu mu yaptı acaba yani bünye alışmadığı için olabilir mi bilmiyorumkismile

ilaca rağmen neden gelmedi ya hala,hayret bişey.

Bak hiç doktor araştırma,tavsiye ile gidince beklentin oluyor tavsiye edenlerin anlattıklarına göre.Özel hastanelerden birinin sitesine gir.Bak kadın doğumcuların listesine randevunu al.

Ben bi ümitleniyorum bi ümitsizliğe kapılıyorum bakalım sonumuz hayır olsun inşallah

Zorxx nerede bu arada haberin var mı msn açık değil mi?

neyse porti ben çıkıyorum canımm
belki biraz sonra dışarı çıkar bi hava alırımmm
şu bunalım takılmakdan kurtulurum bişeyler yapmam lazım yoksa bu durumum hiçç ii değilll

hadi canım öptümm allaha emanet ol opuyorumnanaktan

Güle güle aysencim,bozma moralini gez dolaş,biraz para harca kendine gelirsin :))

canım evet bende bulcam bi tane gitcem bakalım bu doktoruma alışmıştım yani postu hep ona serdim başkası tuhafıma gidecek kaydirigubbakcemile3 yani bu doktorum ii kadıncaz güleryüzlü insanın moralini bozmuyo..gidip konuşucam yumurta takibi yapalım dicem bakalım ne dicek ona göre değiştitim artık
valla canımm allah sonumuzu hayretsin inşlhhh
zorxx msn açık değil canım bende en son dün konuştum

evet canım birz para harcıyim kendime geleyim
bi de şu kırmızılar gelse moralim yerine gelcek yeni ay yeni umutlar dicem ama gelemedi gitti körolasıca kaydirigubbakcemile3
hadi canım ben kaçtımm opuyorumnanaktan

porticim nerdesin bidenem kıs bak ben markete gittim geldim dolandım daha iki laf eden olmamışşş

birazdanda eşimi uyandırıp gezmeye gidicem sinemaya gidecektik ama herhalde o yarın kalır bakalımmm boshayallersmile

Back