Ya insan inanamıyor o kadar çok hüsran yaşadık ki,bu gerçekten büyük sevinç oluyor.
Allah vereceği zamanı gerçekten biliyor,senin için ne kadar doğru bi zamanda geldi.
6 ay az bir zaman değil.
Tüğlerim diken diken oldu ya daha akşam konuşmuştuk,çok sevindim.
ay ne güzel bebeklerini aylardır bekleyen arkadaşlarımız hamile listemize giriyor yavaş yavaş zemuszemus
evet şimdi günü gününe belirtilerini ve çalışma taktiklerini alalım ama şöyle güzel bi liste şeklinde bekliyorum senden kısacık yazmak yok ![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
lmaz:
CANIM BENDE BELİRTİ DİYE MİLLETİN KAFASINI ÜTÜLEDİM şimdi ayrıntarla anlatıyorum
şimdi o bildik 28-14 14 diye hesap vrya o bende pek tutmadı bende 10. günden başlayıp 17 18. güne kadar hergün diye plam yaptım ama 10 11 12 de oldu sonra eşim pes etti hatta sırf bu yüzden takıştık ama olmuş işte geldi meleği
ben bu ay b tç yaptım kendime öle çok düzenli yemedim aklıma geldikçe adetimin 2. gününde 13.gününe kadr yeidm arada ada çayı içtim
öle ayağımı havaya filan dikmedim sadece 10 dkk uzandım sonra tuvalete gittim
neyse bende yumurtlama günümden 2 gün sonra göğüslerde ağrı başladı şişmedi ama sızlıyodu özellikle geceleri
ben yumurtlamadandır dedim ama geçmedi
bide akıntı inanlımaz akıntım vardı böle su gibi çamaşırım o kadar ıslanıyorduki altıma mı kaçırdım diyodum ve rengide beyazdı
bide son 2 3 gündü tam bikini çizgisinin orda batmalr hissettim
inanılmaz ama 3 sabahtırda kalkınca mide ağrısıyla karışık bulantım oldu
halada var
aklıma geldikçe daha yazrım ama ben bu ay pek umursamadım acaba ondan mı yoksa b tç vesilemi oldu bilemm
çünkü ben bu aya sanırım yumurtlamadım diye düşünüyodum biliyosun
sende dene derim önümüzdeki ay