- Konu Sahibi portakal_suyu
aaaaaaa bakmadim tabiii cok sevindimmmmmmmmmm tebrik ederim ayseeeeeeeeeeeeehihoyyytsagliklica kucagina almak nasip olsun insallah
amin cnm saolasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaa bakmadim tabiii cok sevindimmmmmmmmmm tebrik ederim ayseeeeeeeeeeeeehihoyyytsagliklica kucagina almak nasip olsun insallah
kızlar ben kaçıyorum
baktım resimlerine cnm oğluşunda sende süpersinizz
portakal nereye kactin kizzz
yettim gali skorpicim
Nasılsın?
cnm konuya balıklama daldım ama merak ettim yumurta olgunlaşırken belirti verirmi
iyiyim seker evimizdeyiz kisin tatil zor oluyo:))evim gibisi yok.calismaya basladim dün iste bir yandan ev topla camasir var bir sürü ugrasiyorum iste sen naptin
Oof neler yapmadım ki...Doktora gittim dün yumurtam hala olgunlaşmamış.Şuana kadar yaptığım çalışmalar boşa.Yarın tekrar gideceğim doktor yarına kadar da çalışma yapmama gerek olmadığını söyledi bende saldım.Üstüne üstlük bir de mantar oldum.Eğer bir problem yoksa ben de şimdiye kadar hep böyle oluyorsa yumurtlama benim 1 yıldır çalışmalar boşunaymış onu da anlamış olacağım.Bakalı yarın da gideyim de ne diyecek doktor?Bu ay olmazsa zaten önümüzdeki ay bir sürü şeyden gececeğim inşallah gerek kalamaz ..
bu kasık ağrısı önce yumurtlamada olur,sonra regl geleceği zamanlarda bir de hamilelik belirtilerinde Ben ilk denediğim aylarda 18.20 günden sonra çalışma yapmadığım için bu batmaları hamilelik belirtisine yormuştum.Yanılmışım ağrı bugün başladı hafif hafif,gelişiyor mu ki?cnm konuya balıklama daldım ama merak ettim yumurta olgunlaşırken belirti verirmi
bende bugün d,ğer sayfaları gezerken yumurtanın çatlıycağı günü testini çözdüm bugünmüş benim yalan doğru artık bilemem
bence iyiye haber yumurta olusuyo yada olustu cünkü bazi aylarda bende hissediyorum öyle kesin yumurtaaa:)) bos gecme her gece dene ben egeyi öyle yaptim:)araliksiz sperm kaliteside düsmedi ege oldu
insallah gerek kalmaz canim ama yumurtani olgunlastirip catlamasi icin birsey yapamiyo mu doktor ki sorsaydin yaa öyle birsey varsa yapsin