Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canım çok sağol inan ağlıyorum bu kadr sevinçle karşılanmak süper eşimden sonra size söyledim hemen burda paylaşmak süper bişeymiş
öğleden sonra kan testine gidiyoruz ondan sonra ailelere söylicezz
o kadar zor zamnada geldiki ilaç gibi oldu inan
kendimi yormayacam naz yapacam ben 6 aydır bekliyorum acısı çıkacak elbet

Ya insan inanamıyor o kadar çok hüsran yaşadık ki,bu gerçekten büyük sevinç oluyor.
Allah vereceği zamanı gerçekten biliyor,senin için ne kadar doğru bi zamanda geldi.
6 ay az bir zaman değil.
Tüğlerim diken diken oldu ya daha akşam konuşmuştuk,çok sevindim.

ay ne güzel bebeklerini aylardır bekleyen arkadaşlarımız hamile listemize giriyor yavaş yavaş
zemuszemus

evet şimdi günü gününe belirtilerini ve çalışma taktiklerini alalım ama şöyle güzel bi liste şeklinde bekliyorum senden kısacık yazmak yok lmaz:

günaydın porti nasılsın?haftasonu giremedim modem
m arızalandı nihayet bugün burdayım 2.hamilemizde geldi hayırlısı olsun listemizde kerem34 var 9 ocak ondan haber yokmu?hamilemi değilmi günü 3 gün geçmiş

CANIM BENDE BELİRTİ DİYE MİLLETİN KAFASINI ÜTÜLEDİM şimdi ayrıntarla anlatıyorum
şimdi o bildik 28-14 14 diye hesap vrya o bende pek tutmadı bende 10. günden başlayıp 17 18. güne kadar hergün diye plam yaptım ama 10 11 12 de oldu sonra eşim pes etti hatta sırf bu yüzden takıştık ama olmuş işte geldi meleği
ben bu ay b tç yaptım kendime öle çok düzenli yemedim aklıma geldikçe adetimin 2. gününde 13.gününe kadr yeidm arada ada çayı içtim
öle ayağımı havaya filan dikmedim sadece 10 dkk uzandım sonra tuvalete gittim
neyse bende yumurtlama günümden 2 gün sonra göğüslerde ağrı başladı şişmedi ama sızlıyodu özellikle geceleri
ben yumurtlamadandır dedim ama geçmedi
bide akıntı inanlımaz akıntım vardı böle su gibi çamaşırım o kadar ıslanıyorduki altıma mı kaçırdım diyodum ve rengide beyazdı
bide son 2 3 gündü tam bikini çizgisinin orda batmalr hissettim
inanılmaz ama 3 sabahtırda kalkınca mide ağrısıyla karışık bulantım oldu
halada var
aklıma geldikçe daha yazrım ama ben bu ay pek umursamadım acaba ondan mı yoksa b tç vesilemi oldu bilemm
çünkü ben bu aya sanırım yumurtlamadım diye düşünüyodum biliyosun

sende dene derim önümüzdeki ay

Günaydın sezencim.Teşekkürler güne çok güzel bir haberle başladık,iyiyim çok şükür.
2. hamilemiz de geldi,topiğimiz uğurlu geliyor galiba.Aylardır beraberiz biliyoruz artık birbirimizin yaşadığı üzüntüleri o yüzden çok seviniyor insan.
Keremgül 40 gün daha aramızda olmayacak,memleketine gittiği için.Hamileyse ne yapar eder haber verir,bakalım haber gelene kadar bir ümit hep vardır.
Sen nasılsın sezencim?

cnm 10 11 12 derken adet gününden saymaya başladın ve 10 11 12.günlermi çalıştınız bundan sonraki günler yapmadınızmı?

iyiyim cnm ne olsun işte yuvarlanıp gidiyoruz benimde adetim biteli 3 gün oldu ama daha tık yok bizdesırnaşık şey3 gündür hep bi sorun çıkıyor anlamadım bi uğursuzluk var ama çok çalışıcam derken tam tersi oldu bu ayı uyuyarak geçiricem heralde bende hiçbirşey yok anlıycağınız sen ne yaptın doktor yumurta çatlamadı demiş çatlama zamanı ne zamanmış söyledimi tatlıma.s.

Biz de göğüs ağrısı hiç olmadığı için tabi nasıl birşey olduğunu bilmiyoruz demek ki hissettiriyor hamile olunca herkesin söylediği bu olduğuna göre hamile kalınca...
Bal tarçını denemeyi düşünüyordum zaten yumurtamın geç olgunlaştığını öğrendiğimden beri,böyle şeylere de pek inanmam aslında kürler falan filan.
ya sende bi hoşsun kıs valla 10 dk yatıp tuvalete kalkmışsın ya nasıl cesaret ettin :))
buna rağmen olması da söylenenlerin doğruluğunu kanıtlıyor. Olacaksa oluyor demek ki.

Eşin nasıl karşıladı?İzmire gidecek misin yine de?

aman zaten baksana biz çalıştık da ne oldu bugün 18.günüm hala olgunlaşmamış.Yarın tekrar kontrole gideceğim ne kadar olduğuna bakacak doktor,bu ay gitti zaten ya ümidim yok.çatlama olursa eğer ilk defa yakalamış olacağız çünkü ben yaptığım hesaplara göre 20. güne pek bırakmıyordum çalışmaları.eğer geç olgunlaşma varsa şu ana kadar olmamasının sebebi buysa,bu ay yakalama ihtimalimiz yüksek olacak.
Sen de çalışma olmuyor diye kafana takma ama 4günden sonra ölü sperm sayısı artıyormuş ona da dikkat etmeni öneririm.

canım evt olacaksaoluyor gerçekten
ben normalde göğüs ağrısı nedir bilemm öle adete yakın şişme filanda olmaz o yüzden bana belli etti kendini sıpam

canım benim eşim 7 45 te kalkar 8 de işe gider ben tesi 6 da yaptım zaman geçmiyor bide hemen söyledikten sonra işe gitmesini istemedim eşimin telindeki saati 1 saat ileri aldım neyse bu zavallı kalktı ben gece sakın sorma eğer varsa ben sana derim dedim oda bişey sormadı kalktı giyindi
kapıya geldim uğurlucam beni öptü
bişey unutmadın mı dedim tekrar öptü
bişey unutmadığına eminmisin dedim
yok unutmadım dedi
bebişimizi öpmeyi unuttun babası dedim cebimdeki testi gösterdim
önce afalladı sonra doğrumu söylüyon dedi
evt dedim bana sarılmak istedi elini kapıya çarptı biraz yaraladı
sonra ben telin saatini ileri aldığımı itiraf ettim
beraber yatağ uzanıp hayal kurdukk
işte böyle

izmire şimdi gitmem artık nisan gibi filan gider alışveriş yaprım inş sıpama

umutsuzluğa kapılma eğer yarın doktor olgunlaşmış derse süper dua edelim olur inşş.cnmm baksana olduktan sonra tek gece bile çalışmak yetiyor aQs arkadaşımız ne güzel örnek sadece 3 günde olmuş bebişi

ay çok hoşsun valla, duygulandım okurken.çok.seninki de değişik olmuş yazık adam sabah sabah uyku sersemliğine neye uğradığını şaşırmıştır:))

Bizim kızlar hala uyanmadı heralde,okuduklarında çok sevinecekler

İnşallah canım sağol.
Şimdiye kadar bi yerderde hata yapıyormuşuz demek ki.
Allah sağlık versin de inşallah hepimize nasip eder.

evt sevinirler ayşene sabah mesaj attım aradı konuştuk
ama diğerleri bilmiyor daha

hemde ne şok adam bana sarılacam diye elini kapıya çarptı baya bi hasar var

evt sevinirler ayşene sabah mesaj attım aradı konuştuk
ama diğerleri bilmiyor daha

hemde ne şok adam bana sarılacam diye elini kapıya çarptı baya bi hasar var

Tebrikler canım.Hamileler git gide çoğalmaya başladı.Hadi hayırlısı. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…