Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portakalcım yumurta takibinde adetin 5.gününden başlıyarak klomen adlı bir ilaç kullanılıyor.(başka ilaçlarda var tabi)10.günden itibarenden sık sık ultrasonla bakıp yumurtalar takip ediliyor.ilaç yumurta sayısını arttırıyor,bende 3 tane olmuştu mesela.sonrada 20 ml gibi olduğunda iğneyi vuruyor.sanırım senin doktor sadece takip ediyor çatlamasını.yani herhangi bir müdahele yok.
üzme tatlım kendini bende bak 1,5 yıl neler yaşadım.iyi olucak inşallah dermansız dert olmadıkça herşey çözülür canım benim...

portakalım üzülme stres yaparsan herşey daha ters gider gecikmeler yaşarsın
belki geç yumurtluyosundur canım

canım benim nasıl da sıkmışsın kendini inan bana güleceğiz bu günlerimize

Malesef evet madeceim sana da ben öğretmiştim.Klavuzu karga olanın misali....olmaz inşallah.

ama hepimizin bildiği ve bütün doktorların söylediği,hesaplama cetvellerinde kullanılan formül o ne yazık ki..

iyiki öğrenememişim:)anacıım ben o hesaplamayı yapabilsem kpss den 90 alırım zaten:)amaaaan boşver porti keyfi bilir valla bu sıpaların,çok şey kaçırıyolar çooooooook:delphin:ben bundan kelli hepimize köylü zehra stylini öneriyorum:hulya:

portakalcım yumurta takibinde adetin 5.gününden başlıyarak klomen adlı bir ilaç kullanılıyor.(başka ilaçlarda var tabi)10.günden itibarenden sık sık ultrasonla bakıp yumurtalar takip ediliyor.ilaç yumurta sayısını arttırıyor,bende 3 tane olmuştu mesela.sonrada 20 ml gibi olduğunda iğneyi vuruyor.sanırım senin doktor sadece takip ediyor çatlamasını.yani herhangi bir müdahele yok.
üzme tatlım kendini bende bak 1,5 yıl neler yaşadım.iyi olucak inşallah dermansız dert olmadıkça herşey çözülür canım benim...

Doktor öncelikle şuana kadar neden olmadığı anlamaya çalışıyor sanırım.Kendi halinde yumurtayı izliyor.

benim dr um sadece 3 ay deneyin bu formülü demişti olmuyorsa bi prb olabilir demiştiki nitekimde öyle oldu
yani oyalamamıştı bizi

canım belki bu ay bi terslik olmuştur,ama düzenli adet olan birinin yumurtlamaları o günlerde oluyor belki bir iki gün atıyor ama genelde doğru..benim mesela 28 günde birdir hiç şaşmaz,ve o yüzden ben hep 13,14,15 şanslı günler derdim hep.

canım benim moralini yüksek tut yeter bizler burdayız dertlerimizi paylaşmak için...yakında bebişlerimizi konuşucaz hep beraber...

Back