Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hb duk cnmmm,,,,ins ins ins olur yarin ,,,bende iyiyim dun cok kotuydum basvurusunu yaptigim meslek okulunun mulakatini gecememisim cok uzuldum aglamakdan gozlerim acciyodu dun ,,,sabaha kadar uyuyamadim 4 de yattim ama done done sabahi ettim,,,,ama bugun toparladim kendimi ve gittim bu seferde baska bi bolum icin basvuru yaptim pes etmicem mutlaka kendime bi meslek bulucam,,,evet ben erteledim yada tamamen sildim kafamdan iksinden biri ama suanda istemiyorum sonuc bu yani cnm,,,ve okadar rahatimki anlatamam hatta bu ay hastalandim diye sevindim bile diyebilirim,,,umarim isteyen herkese versin rabbim ins ins ins,,,

saol cnm cevabın için bizde hamile kalsakta kurtulsak artık şu hesap kitap işinden biranönce.:sinifsinif:

inş saanslıcım inş olur hepimizin üzüldüm olmamasına ama olsun madem kararlısın bukadar olucak elbet istediğin bir bölüm.hem daha iyi ertelemen bir düzen kurup istemek daha mantıklı hayırlısı diyelim cnm

ins cnm ,,,bende cok uzuldum ama sonucu degistirmiyecegini bildigim icin hemen toparladim kendimi ve baska bi bolumde sansimi denemeye karar verdim dedigim gibi,,,kararliyim gercekten cunku yurtdisinda eger bi meslegin varsa rahat oluyosun eger bi meslegin yoksa ya temizlik isine gidiosun buro tualet yada okul gibi binalarda temizlik yapiosun yada bahce isleri denen cicek ayiklama patates domates toplama gecesi gunduzu belli olmayan islerde calisiosun(sakin yanlis anlasilmasin oda bi meslek ama yorucu ve yipratici oyuzden diyorum yanlis anlasilmasin)sonucta benim esiminde bi diplomasi almamis burda ve insaatlarda calisio kimseyi kucumsemek istemiyorum bu cumlelerimde ama esimin nasil yorulup yiprandigini goruyorum bu konuda oda cok israr edio sen imkanin yasin musayitken imkanini kullan iyi rahat bi meslek yap dio,,,oyuzden kararliyim allahim izin verirse mutlaka bi meslek yapicam,,,yani simdiye kadar hep hislerimle icimden gecen sekilde davraniyorum cok bebek istedim her bebek gorduugmde aynen boynumu egip ayy cnm yaa ne seker deyip gulucukler atiyodum bebislere onlarda bana guluyodu deli oluyodum opup kucaklayasim geliodu ama simdi tamamen tam tersi bi his geldi icime kesinlikle istemiyorum cocuk neden bilemem ama biliyorumki bu hissimde de var bi hayir,,,hakkimizda hayirlisi olsun hakkimda hayirlisi ne zamansa ozaman olsun ama simdi korunuyorum tekrardan,,,,

umarım güzel haberler veririsn saanslıcım ama iş açısından güzel haberler alalım senden bebek sonra inşallah zemuszemus

evet bende oyle dusunuyorum suanda sadece sizlerden bebis haberleri duymayi istiyorum diliyorum,,,bende okul acisindan guzel haberler vereyim size,,,saol cnm guzel dilegin icin,,,allah razi olsun,,,

evet bende oyle dusunuyorum suanda sadece sizlerden bebis haberleri duymayi istiyorum diliyorum,,,bende okul acisindan guzel haberler vereyim size,,,saol cnm guzel dilegin icin,,,allah razi olsun,,,

başlamış iş bitmiş iştir canım senazmet yeterki inş.güzel sonuçlar alırsın :Saruboceq:

saol cnm yaa allah razi olsun demi ben azmettikden pes etmedikden sonra benim icin hayirli olan kapiya geldigimde elbet rabbimde yardimcim olur inaniyorum,,,saol tatlim guzel dilegin icin,,,,

saol cnm yaa allah razi olsun demi ben azmettikden pes etmedikden sonra benim icin hayirli olan kapiya geldigimde elbet rabbimde yardimcim olur inaniyorum,,,saol tatlim guzel dilegin icin,,,,
cnm sınavı kazanamadığını çok üzüldüm tatlım yaa neyse bu kaybediş seni dahada hırslandırır ve diğer seçiceğin bölümde kazanmanı sağlar cnm üzme kendini

Daha kımsecıkler yok canım portı bıŞı sorcam Şu Çızelgeyı nerden yapıyosunuz ya bende yapmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…