Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hoşbulduk çok tşklr canım beklenen tarih 19

porti canim üzülme ya simdi doktora gidince bence sorun neyse cözülücek ve bir kac aya kalmaz hamile kalacaksin bence.yeterki problem nerde bulunsun ve caresine bakilsin.

canım allah rahmet eylesin ağlamak için zor tutum kendimi allah kimseye yaşatmasın kardeşinede sabır versin çok üzücü çaresiz bir durum şükür halimize

sağol porticim....acı işte insanoglu tadıyo...biz,yani kardeşim cok erken tanıstı en buyuk acıyla....daha 25 yasında ve yasama dair hiç bir umudu yok artık..ben ve ailem üzülmesin diye yasamaya calısıyo işte....ewet bizim en azından ümidimiz var.allah sevdiklerimize uzun ömür versin...

sende sagol güzelim..napalım ne derler kader işte...caresiz birsey..elden birsey gelmiyor...
kızlar zten cok üzgündük dahada üzdüm sizleri:sinifsinif:

canim Allah rahmet eylesin.Basiniz sagolsun.cok aci bir durum kardesine sabirlar diliyorum.

kızlarrr cok tesekkur ederımmm ınsallah allah butun ısteyenlere nasıp etsın kucaklarımızı bos bırakmasın ınsallahhh...hamıle olmama ragmen hala korkuyorum ya test yanlıs cıkmıssa ya kesenın ıcıne gıremesse psıkıoljık manyak oldum ıyıcene valla:gitme: yarın doktora gıdıem kısmetse bakalım ne dıyecekler artık rahatlarım heralde yarından sonra...hepınızı opuyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…