- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.421
Aramıza hoşgeldin cnm.
Regl in 10.gününde başlayıp 20. güne kadar çalışma yapmak gerekiyor normal şartlarda hamile kalmak için ama herkesde aynı olmadığının bi örneği benim.yumurtlamam normalde 14.15.gün olması gerekirken bu ay benim regle 3-4 gün kala hala tam olgunluk yoktu çatlama için,doktor takibinde öğrendim bunu.O yüzden sen de reglin bittikten sonra bi başla çalışmalara gelene kadar 1 gün ara vererek dene canım.daha fazla vakit kaybetmemiş olursun benim gibi ben normalde 18.gün bırakıyordum çalışmaları 1 yıldır bir sorun olmadığı halde bekliyorum.Yumurtayı yakalayamadık bi türlü.
İnşallah sen fazla beklemeden bebeğine kavuşacaksın.Listemizin uğurlu olduğuna inanıyoruz.Umarım sana da şans getirir.
Beklenen regl tarihini verirsen listeye ekliyim seni de.
selam millet nasilsiniz
bende biraz daha iyiyim canim
iyi olmana sevindim cnm.
ben çıkıyorum kayınvalidem börek yapmış aradı gelin diye oraya gidiyoruz.
Kızlar yine ortada yok.
iyi akşamlar cnm öptüm
seninle bir acımı daha paylasıyım niyetim üzmek degil....ama bunları görünce cokda fazla kahretmiyorum kendimi.2 sene önce kızkardesim cok sevdiği sözlüsüne,babam ablanı daha yeni verdik seneye yapalım düğünü demesine kactı sevdiğine...1 yıl 4 ay sonra bir sabah tanısma yıl dönümlerinde sabah eşini işe uyandırmak için yanına gittiğinde onu uyandıramadı...cok gencti kalp krizi dediler.abla onu uyandıramadım....parmak ucları morarmıstı dedi.ve hala kendine gelemedi.1 sene 3 ay oldu damadımızı kaybedeli.eşinin cok bebek istemesine karsın calıstıkları için biraz ara vermişlerdi.korundular son 4 ay istiyolardı ama olmadı..şimdi uzuldüğümde kardeşimin dediğide abla üzülme..umudun var eşin yanında herseyi denersiniz allah vbuyuktür olur dedi...keske benim aşkımda yanımda olsaydıda yıllarca ugrassaydım dedi.paylaşmak istedimki lütfen umudunuzu yitirmeyin.......... şimdilik cıkıyorum aksam acmaya calısıcam..saglıkla kalın.....
ay canım ya başınız sağolsun,kardeşine allah sabır versin.çok acı...
herşeyden kendimize pay çıkarmamız lazım.
bizim en azından umudumuz var.Allah sağlık versin hepimize..
ne söyleyeceğimi bilemiyorum,çok üzüldüm mafoldumben
teşekkürler zeynep.....dostlar sağolsun ne diyelim..amiiin allah kimseye yasatmasın gercekten cok acı..canım allah rahmet eylesin ağlamak için zor tutum kendimi allah kimseye yaşatmasın kardeşinede sabır versin çok üzücü çaresiz bir durum şükür halimize
sende sagol güzelim..napalım ne derler kader işte...caresiz birsey..elden birsey gelmiyor...Çok üzüldüm okurken,içim garip oldu.Allah gani gani rahmet eylesin.
Şükretmemiz lazım ..Ben de üzüldüğüm anlarda şükrediyorum eşim de ben de sağlıklıyız diye.Nasıl olsa olacak birgün diyorum
seninle bir acımı daha paylasıyım niyetim üzmek degil....ama bunları görünce cokda fazla kahretmiyorum kendimi.2 sene önce kızkardesim cok sevdiği sözlüsüne,babam ablanı daha yeni verdik seneye yapalım düğünü demesine kactı sevdiğine...1 yıl 4 ay sonra bir sabah tanısma yıl dönümlerinde sabah eşini işe uyandırmak için yanına gittiğinde onu uyandıramadı...cok gencti kalp krizi dediler.abla onu uyandıramadım....parmak ucları morarmıstı dedi.ve hala kendine gelemedi.1 sene 3 ay oldu damadımızı kaybedeli.eşinin cok bebek istemesine karsın calıstıkları için biraz ara vermişlerdi.korundular son 4 ay istiyolardı ama olmadı..şimdi uzuldüğümde kardeşimin dediğide abla üzülme..umudun var eşin yanında herseyi denersiniz allah vbuyuktür olur dedi...keske benim aşkımda yanımda olsaydıda yıllarca ugrassaydım dedi.paylaşmak istedimki lütfen umudunuzu yitirmeyin.......... şimdilik cıkıyorum aksam acmaya calısıcam..saglıkla kalın.....
canim Allah rahmet eylesin.Basiniz sagolsun.cok aci bir durum kardesine sabirlar diliyorum.
kızlarrr cok tesekkur ederımmm ınsallah allah butun ısteyenlere nasıp etsın kucaklarımızı bos bırakmasın ınsallahhh...hamıle olmama ragmen hala korkuyorum ya test yanlıs cıkmıssa ya kesenın ıcıne gıremesse psıkıoljık manyak oldum ıyıcene valla:gitme: yarın doktora gıdıem kısmetse bakalım ne dıyecekler artık rahatlarım heralde yarından sonra...hepınızı opuyorumm...Aramıza hoşgeldin elif. a.s.
Tebrikler alkisalkisalkis Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,uzun ömür versin bebeğine
Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah,hepimiz o kutsallığı yaşarız
canim Allah rahmet eylesin.Basiniz sagolsun.cok aci bir durum kardesine sabirlar diliyorum.
selam
skorpi yaa neden değiştirdin avatarını? süperdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?