- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.381
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZ
hayat_77 :CüvCüv:
berrakada :CüvCüv:
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv:
pembehera :CüvCüv:
zeyneparzu :CüvCüv:
madeofhonor :CüvCüv:
justing76 :CüvCüv:
eliftanerbektas :CüvCüv:
Ocak Listemiz
kerem34gul ________ 9 Ocak
A&S _______________12 Ocak
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
madeofhonor ______ 14 Ocak
demetnur__________14 Ocak
zeyneparzu_________16 Ocak
gabril16____________18 Ocak
mhtpblnt___________20 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
Tancredi__________25 Ocak
integral0027_______27 Ocak
azize1____________30 Ocak
nazz81 ___________31 Ocak
mirage1983________31 Ocak
Şubat Listemiz
qusel ______________1 Şubat
hatunsultan ________2 Şubat
ayceece____________2 Şubat
eren sezen _________3 Şubat
haksever __________3 Şubat
cicvir41____________9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
skorpion74 ________14 Şubat
dilemma__________14 Şubat
zorxx____________ 16 Şubat
portakal_suyu _____21 Şubat
günaydın kıslarr opuyorumnanaktan
günaydın kıslarr opuyorumnanaktan
portakım inş. en kısa zamanda opuyorumnanaktan meleğin gelir canım dualarımız seninle
hamile jimlastiği var sanırım duymuştum öyle bişiler internetten bi araştır tatlımkızlar beni hamilelik çok etkilemedi sanırım iştah artması dışında sanırım 59 kikodan 80 kilolara gideceğim hamile jimlastiği varmıki
hamile jimlastiği var sanırım duymuştum öyle bişiler internetten bi araştır tatlım
Her ay aynı hayal kırıklığını yaşamaktan bıktım,usandım.
Kendimi çok çaresiz,çıkmazda hissediyorum.
Elimden gelen hiç birşey yok.
Ne desem kendimi teselli edemiyorum.
Bu ay yumurtamın istenilen olgunluğa ulaşmamasından dolayı zaten çok inancım yoktu ama bu genel bi birikim oldu.
Yarın doktora gidiyorum
göbişin belli olmaya başladımı kıssbana uyan tek spor yürüyüş canım ama hava çok soğuk şimdiden başlamak istiyorum hafif belirgin göbeğim hamilelikte iyice yağ dolmadandelikafadulden
göbişin belli olmaya başladımı kıss
sen bide hayırlısıyla bunu doğur bak bakalım o zaman göbişşş nasıl kalıcak ama değer ya :roflol:yok bacım azcık göbiş varda bende sinir oluyorum yağ yani eyvahedigeldismilediğer bebişden kalma o zamn daha da iştahlıydım göbiş yaptım 4 kilo alınca
porticim inanki ben kendim için ne kadar istiyosam burda okudugum bebiş isteyyen arkadaslareında okadar istediğini tahmin ediyorum..kendim kadar sizin içinde istiyor ve dua ediyorum.aksam bakamamıstım.şimdi okudum dün okuyamadıklarımıda.aksamki yazdıklarını okurken sabırsızlıkla bugun seninkilerin gelmemiş olmasını okumak istiyordum ama nasip işte güzelim.nekadarlık evlisin bilemiyorum ama ben 3 yılı gectim aynı hayal kırıklıkları bendede oluyo.napalım güzelim kısmet rabbimin bi bildiği var demekki...hasta olcana yada saglıksız olucagana zamanını beklemek daha iyi...doktora gitmeyi ihmal etme ve calısmalara devam güzelim...allahtan ümit kesilmiyo......moralde cok önemli biliyosun...[ı]her ay aynı hayal kırıklığını yaşamaktan bıktım,usandım.
Bu ay yumurtamın istenilen olgunluğa ulaşmamasından dolayı zaten çok inancım yoktu ama bu genel bi birikim oldu.[/ı]
[ı]yarın doktora gidiyorum [/ı]
ben evlendiğimde eltim bir yıl olmamıstı evleneli bendende kucuk ben 30 yasındayım o 22.yasında.evlendim hamileydi dogurdu...şimdi ikincisini dogurdu....görümcem gecen sene evlendi 4 ay önce dogurdu.4 aylık şimdi bebeği...onlar cevremde en yakınlarım....onların adına seviniyor kendi adıma üzülüyorum ama napalım olmuyo...ama olucak diye hissediyorum ne zaman onu bilmiyorum...[ı]her ay aynı hayal kırıklığını yaşamaktan bıktım,usandım.
Bu ay yumurtamın istenilen olgunluğa ulaşmamasından dolayı zaten çok inancım yoktu ama bu genel bi birikim oldu.[/ı]
[ı]yarın doktora gidiyorum [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?