Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Bu da güncellenmiş listemiz arkadaşlar.

kızlar beni hamilelik çok etkilemedi sanırım iştah artması dışında sanırım 59 kikodan 80 kilolara gideceğim hamile jimlastiği varmıki

Her ay aynı hayal kırıklığını yaşamaktan bıktım,usandım.
Kendimi çok çaresiz,çıkmazda hissediyorum.
Elimden gelen hiç birşey yok.
Ne desem kendimi teselli edemiyorum.
Bu ay yumurtamın istenilen olgunluğa ulaşmamasından dolayı zaten çok inancım yoktu ama bu genel bi birikim oldu.

Yarın doktora gidiyorum

canım üzülme inş. olacak belki biraz çaba ile ama inş. olacak

porticim inanki ben kendim için ne kadar istiyosam burda okudugum bebiş isteyyen arkadaslareında okadar istediğini tahmin ediyorum..kendim kadar sizin içinde istiyor ve dua ediyorum.aksam bakamamıstım.şimdi okudum dün okuyamadıklarımıda.aksamki yazdıklarını okurken sabırsızlıkla bugun seninkilerin gelmemiş olmasını okumak istiyordum ama nasip işte güzelim.nekadarlık evlisin bilemiyorum ama ben 3 yılı gectim aynı hayal kırıklıkları bendede oluyo.napalım güzelim kısmet rabbimin bi bildiği var demekki...hasta olcana yada saglıksız olucagana zamanını beklemek daha iyi...doktora gitmeyi ihmal etme ve calısmalara devam güzelim...allahtan ümit kesilmiyo......moralde cok önemli biliyosun...

ben evlendiğimde eltim bir yıl olmamıstı evleneli bendende kucuk ben 30 yasındayım o 22.yasında.evlendim hamileydi dogurdu...şimdi ikincisini dogurdu....görümcem gecen sene evlendi 4 ay önce dogurdu.4 aylık şimdi bebeği...onlar cevremde en yakınlarım....onların adına seviniyor kendi adıma üzülüyorum ama napalım olmuyo...ama olucak diye hissediyorum ne zaman onu bilmiyorum...

portakalım üzülme ne olur inş. dualarımız seninle inş. canım en kısa zamanda gelsin meleğin ne desek boş dua etmekten başka canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…