Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Mrb

İyi akşamlar arkadaşlar.

Sabah doktordaydım,sonrasında da işlerden dolayı fırsatım olmadı giremedim.

Klomen verdi doktor.

10 gün sonra kontrolüm var.

Bu şekilde de olmazsa bu ay sebepsizler grubuna giriyoruz.

insallah olacak canim.inanmak basarmanin yarisidir unutma.ben olacagna inaniyorum.hakkinda hayirlisi insallah.

kızlar nasılsınz
dün gece 2 daöla kan geldi benden sonrda kasığıma bi ağrı saplandı bütün gece uyumadım sabah ezanını duydum sonra uyumuşum
kalktığımda saat 1 di yine 1 2 damla kanamam olmuş
hemen eşimi aradım dr a gittik aklım çıktı giderken her yerde tipi şeklinde kar var
neyse dr düşük tehliken var ama korkma içerden bi kanama yok
parça yada pıhtı düşerse o zaman hemen gel dedi
progestan ve bir de iğne verdi iğnemi oldum
ağır iş ilişki yasak
fazla aykta durmamam dinlenmem gerekiyormuş
çok korktum meleğime bişey olacak diye neyseki şimdi iyiyiz
bu arada kabi henüz atmıyor ama normal daha çok küçük dedi 15 gün sona hem kontrol hemde kalbini dinlemeye çağırdı
sat la uyumlu 6 haftalık görünüyor dedi
çok şükür Allahıma

insallah olacak canim.inanmak basarmanin yarisidir unutma.ben olacagna inaniyorum.hakkinda hayirlisi insallah.
ınşallah bu ay ona güveniyorum,ona inanıyorum bakalım göreceğiz.
bu arada avatarın için teşekkür ederim :)) değiştirmişsin,çok sempatik ya bakınca insanın yüzünde hafif bi gülümseme oluyor.iyi geliyor

olur cnm ben düğer topiclerde klomen kullanıp hamile kalan çok msj okudum

ınşallah klomenle olacak bişeydir de faydası olur.
Yoksa her geçen gün biraz daha yıpranıyorum ne kadar bekleyeceğini bilmeden beklemek her ay hüsran yaşamak çok zor.

cnm çok geçmiş olsun dikket et kendine bütün gün yat dinlen 2 ayıda atlat ondan sonra düşük tehliken kalmaz inş..

bu ay olabildiğince soğuk kanlı ol cnm kafandan hamilelik fikrinide at tedavi olmak için ilaç kullandığını düşün ve hamişi düşünerek ilişkiye girme kocişinle bu fikri kafadan atınca daha kolay hamile kalınıyomuş hemde kalmazsanda ben tedavi gördüm zaten bu ay hamiş olmazdımki dersin

merhaba kızlar portakalcım benıde hamıslere yazarmısın adet tarıhmı vermıstım sana hamıleyım bende allah herkeze nasıp atsın ınsallh

Ya nedir bu kanama ya yeni hamile birinde okuyunca çok korkuyorum.Sanırım genelde oluyor bir çok arkadaş yazmıştı.
Senin ne kadar dikkatli olduğunu bebeğini düşündüğünü biliyorum.Allah yardımcın olsun bebeğini korusun,kucağına almayı nasip etsin cnm.

inşallah 2 hafta sonra gittiğinde de kalp atışını duyacaksınız.

Ya alkol kulllanmıyorum ama içsem içsem sarhoş mu olsam ne çalışma günlerinde leyla olsam faydası olur mu acep :roflol:
İnşallah olur canım yaa.Sıkma kendini ,stres yapma...
inşallah canım sağol :1hug:

merhaba kızlar portakalcım benıde hamıslere yazarmısın adet tarıhmı vermıstım sana hamıleyım bende allah herkeze nasıp atsın ınsallh

:teytey: hamile misin akannehir :teytey:

Ne zaman öğrendin ay aşk olsun bu sanki herhangi bir habermiş gibi mi verilir delikafadulden

Harika bi haber alkisalkisalkis Tebrik ederim çok sevindim.Bi anda ne kadar çok hamilemiz oldu kızlarrr hihoyyyt

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim cnm. :CüvCüv:

Taktik ve Belirtileri rica edelim :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…