- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.441
Slm kızlar burda çok güzel kar yağıyor
slm zorx cum bideğişme yok valla geçmişi okudumda yeni hamişimiz yok malesefslm kızlarrr netim yoktu giremedim neler var neler yokkk?
Mrb
İyi akşamlar arkadaşlar.
Sabah doktordaydım,sonrasında da işlerden dolayı fırsatım olmadı giremedim.
Klomen verdi doktor.
10 gün sonra kontrolüm var.
Bu şekilde de olmazsa bu ay sebepsizler grubuna giriyoruz.
ınşallah bu ay ona güveniyorum,ona inanıyorum bakalım göreceğiz.insallah olacak canim.inanmak basarmanin yarisidir unutma.ben olacagna inaniyorum.hakkinda hayirlisi insallah.
olur cnm ben düğer topiclerde klomen kullanıp hamile kalan çok msj okudum
cnm çok geçmiş olsun dikket et kendine bütün gün yat dinlen 2 ayıda atlat ondan sonra düşük tehliken kalmaz inş..kızlar nasılsınz
dün gece 2 daöla kan geldi benden sonrda kasığıma bi ağrı saplandı bütün gece uyumadım sabah ezanını duydum sonra uyumuşum
kalktığımda saat 1 di yine 1 2 damla kanamam olmuş
hemen eşimi aradım dr a gittik aklım çıktı giderken her yerde tipi şeklinde kar var
neyse dr düşük tehliken var ama korkma içerden bi kanama yok
parça yada pıhtı düşerse o zaman hemen gel dedi
progestan ve bir de iğne verdi iğnemi oldum
ağır iş ilişki yasak
fazla aykta durmamam dinlenmem gerekiyormuş
çok korktum meleğime bişey olacak diye neyseki şimdi iyiyiz
bu arada kabi henüz atmıyor ama normal daha çok küçük dedi 15 gün sona hem kontrol hemde kalbini dinlemeye çağırdı
sat la uyumlu 6 haftalık görünüyor dedi
çok şükür Allahıma
cnm çok geçmiş olsun dikket et kendine bütün gün yat dinlen 2 ayıda atlat ondan sonra düşük tehliken kalmaz inş..
bu ay olabildiğince soğuk kanlı ol cnm kafandan hamilelik fikrinide at tedavi olmak için ilaç kullandığını düşün ve hamişi düşünerek ilişkiye girme kocişinle bu fikri kafadan atınca daha kolay hamile kalınıyomuş hemde kalmazsanda ben tedavi gördüm zaten bu ay hamiş olmazdımki dersinİnşallah bu ay ona güveniyorum,ona inanıyorum bakalım göreceğiz.
bu arada avatarın için teşekkür ederim :)) değiştirmişsin,çok sempatik ya bakınca insanın yüzünde hafif bi gülümseme oluyor.iyi geliyor
İnşallah klomenle olacak bişeydir de faydası olur.
Yoksa her geçen gün biraz daha yıpranıyorum ne kadar bekleyeceğini bilmeden beklemek her ay hüsran yaşamak çok zor.
Mrb
İyi akşamlar arkadaşlar.
Sabah doktordaydım,sonrasında da işlerden dolayı fırsatım olmadı giremedim.
Klomen verdi doktor.
10 gün sonra kontrolüm var.
Bu şekilde de olmazsa bu ay sebepsizler grubuna giriyoruz.
yani bende yaşadım malesef 1 2 damla kanamam oldu düşükle sonuçlandı tuvalet ihtiyacından başka kalkma ayağayatıyorum cnm 3. ay sonuna kadarda yatıcam zaten çok korktum bugün
kızlar nasılsınz
dün gece 2 daöla kan geldi benden sonrda kasığıma bi ağrı saplandı bütün gece uyumadım sabah ezanını duydum sonra uyumuşum
kalktığımda saat 1 di yine 1 2 damla kanamam olmuş
hemen eşimi aradım dr a gittik aklım çıktı giderken her yerde tipi şeklinde kar var
neyse dr düşük tehliken var ama korkma içerden bi kanama yok
parça yada pıhtı düşerse o zaman hemen gel dedi
progestan ve bir de iğne verdi iğnemi oldum
ağır iş ilişki yasak
fazla aykta durmamam dinlenmem gerekiyormuş
çok korktum meleğime bişey olacak diye neyseki şimdi iyiyiz
bu arada kabi henüz atmıyor ama normal daha çok küçük dedi 15 gün sona hem kontrol hemde kalbini dinlemeye çağırdı
sat la uyumlu 6 haftalık görünüyor dedi
çok şükür Allahıma
tebrikler cnm hamiş kalanlara plaket takıcaz artık:ecrin_bebek:merhaba kızlar portakalcım benıde hamıslere yazarmısın adet tarıhmı vermıstım sana hamıleyım bende allah herkeze nasıp atsın ınsallh
Ya alkol kulllanmıyorum ama içsem içsem sarhoş mu olsam ne çalışma günlerinde leyla olsam faydası olur mu acep :roflol:bu ay olabildiğince soğuk kanlı ol cnm kafandan hamilelik fikrinide at tedavi olmak için ilaç kullandığını düşün ve hamişi düşünerek ilişkiye girme kocişinle bu fikri kafadan atınca daha kolay hamile kalınıyomuş hemde kalmazsanda ben tedavi gördüm zaten bu ay hamiş olmazdımki dersin
inşallah canım sağol :1hug:İnşallah olur canım yaa.Sıkma kendini ,stres yapma...
merhaba kızlar portakalcım benıde hamıslere yazarmısın adet tarıhmı vermıstım sana hamıleyım bende allah herkeze nasıp atsın ınsallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?