- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.821
hayırdır ınsallah gece gece ne işin var burda ayol :hulya:
kıss sonra bir sene hep fikfik nasıl dayanıcaz hep fikfik :sm_confused:
tmm karar verdim aysen ben fikfik yapıcam yılbaşı gecesi inşallah zaten eve başbaşa olucaz senden de bu performansı bekliyorum bak vaz geçmek yok ondan sonra bir yıl boyunca hep fikfik :kedi::kedi:
kızlar 2010 kk ya giremiycez artık aysenle ben fikfik yapmaktan zamanımız olmıycak ta :kedi::roflol::roflol::roflol:
tmm karar verdim aysen ben fikfik yapıcam yılbaşı gecesi inşallah zaten eve başbaşa olucaz senden de bu performansı bekliyorum bak vaz geçmek yok ondan sonra bir yıl boyunca hep fikfik :kedi::kedi:
kızlar 2010 kk ya giremiycez artık aysenle ben fikfik yapmaktan zamanımız olmıycak ta :kedi::roflol::roflol::roflol:
bu sene inşallah hepimiz bebişli oluruz:)
yeşill o zaman canmm :)
ayy allah sizi diom fikfik ne yaa
sizi soran olursa öle derizkaydirigubbakcemile3
evet canım söylersin artık ama daha yılbaşına kadar burdayız kız karıştırıp ta şimdi de öle deme utanırım heeee:kedi::kedi::roflol:
kıss o hamile ya yapcak işi olmayınca artık burda zaman geçiriyo yapacağını yaptı zati geçen ay fazla mesaiş ama sonuç çok şeker bişey yaaaaaaaaa :roflol:
ooooooooooooooo cnm bu fiki süper. ben büyük ihtimal uyuyarak girceğim canlarım yaabütün sene de uyurum:lepi:
olsunnnnn sarılsın kocasına o sevgiyi hissetsin
ayyyy ben dokunmayı çok sevıyorum kocama yaa uykum olmasa bıle hatta 7 aydır uykum olmadıgı halde onla beraber yatıyorum
harç bitti yapı paydos olmaaaaaaaaaaaaz
şu 3 ay geçsin mesaiye devam edecek sonuçtakaydirigubbakcemile3
kıss merak etmem bişi olmaz bbeiş gelsin sonra bırakırız zatikaydirigubbakcemile3
canım kociş nöbete denk gelmezse performansı gösterri tabi ne demek :lepi:
canım ilginç yada farklı bişey değil sene yapıyosun onu kocişinle :kedi::roflol:
misafir akınını bertaraf edersek bizde o gece antin kuntin işler çeviricez:asigim::CüvCüv:
misafir akınını bertaraf edersek bizde o gece antin kuntin işler çeviricez:asigim::CüvCüv:
Kocişimin yanındaydım zaten, yatağın içinden nete giriyodum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?