- Konu Sahibi portakal_suyu
- #1.781
oh oh maşallah nerde hareket orda bereket[/QUOTE]
inşş bereket olur canmm
inşş bereket olur canmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
show tv de kadın doğum uzmanı var kızlar dıkkatını çeken varsa seyredebılır
casper ve haktan nasılsınız kızlar
keremgüll iyiyim canmm benmm bi kaç gündür bi karşılaşıp uzun uzun sohbet edemedik yaa
sen nasılsın en son kocacına mantı yapcaktın :)
canım artık o konuları araştırmaktan bıktım ben kendi adıma
valla artık gücüm kalmadı
canım artık o konuları araştırmaktan bıktım ben kendi adıma
valla artık gücüm kalmadı
ben iim canım allaha şükür dersaneye gittim geldım iyi geldi bana:)) sen nasılsın
evet canım ya bende çok özledim burda hep beraber sohbet etmeyi valla fırfırlı don muhabbetini bile özledim o kadar yani
canım mantıyı yaptım ondan sonra misafirim felan geldi o yüzden görüşemedik neyse bu gün telafi ederiz artıkın
ayy kızlarr ben geçen çarşıda o fırfırlı dondan gördüm kırmızı hemde :)
ellerine sağlık canmmm
canm yaa negatif olmak sana hiç yakışmıo ama yaa:sinifsinif:
canım yaa araştırmicaksın boşverceksin
salcaksın çayıra mevlam kayıra
ohoooo daha yaşımız kaç başımız kaç:icecream:
ayyyy almadınmı yoksa
yılbaşı gelıyo bak
yeni yıla nasıl girersen öyle geçermişya bütün senekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyyy almadınmı yoksa
yılbaşı gelıyo bak
yeni yıla nasıl girersen öyle geçermişya bütün senekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kızlar,acayip sinirim bozuk ve gerginim..salak borçlunun biri geldi bağırdı çağırdı gitti,güvenlik yok bişey yok...
selam kızlar,acayip sinirim bozuk ve gerginim..salak borçlunun biri geldi bağırdı çağırdı gitti,güvenlik yok bişey yok...
yok kıss ben ona inanmıyom valla yalan bundan önce çok denedim ama işe yaramadı yada ben beceremedim :roflol::roflol:
bigün haberlerde vurulmuş bi avukat görürseniz kesin benimdir