• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

artık öle yaptım zaten birde araştıracak bişey kalmadı canım ya :roflol::roflol::roflol:

araştırma zaten ne kadar çok bilirsen o kadar çok gerilirsin sen rahat ol yeter

selam kızlar,acayip sinirim bozuk ve gerginim..salak borçlunun biri geldi bağırdı çağırdı gitti,güvenlik yok bişey yok...

hoşgeldin canım
gerilme boşver adam borçlu bağırmayıp naspsın boşvermeye çalış
onun dışında nasılsın???

ayy almadm yaa :)
kocacm yanmdaydı alacaksam süpriz olsn dedim yalnz gidersm o zaman alırım bendee

hımmm evet mutlaka al alamazsanda üzülme ha olmuş ha olmamış fark yok zaten onu gorduklerı zaman dılımı 5 sn biliyosunkaydirigubbakcemile3

yok kıss ben ona inanmıyom valla yalan bundan önce çok denedim ama işe yaramadı yada ben beceremedim :roflol::roflol:

sen niyet et öle devam et yeni yıla girerken yap yine yapacagını
bu sefer işe yaricak de niyet ettimallahım diye başla senkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslar herkese benden güzel bier kırmısı donnn

güle güle giyin bakalımm

http://img705.imageshack.us/img705/9912/georgekirmizidantelliku.jpg[/IMG]

hoşbulduk canımm

ohh kaynatın bakalımm

şu yılbaşı gecesine bende katılıyorum
nasıl olursa öle gidiyo
ben bi sene ders çalışarak girdim vizem vardı
o sene derslerden başımı kaldırmadım bunlaıma girmiştim

bi sene uyuyodum hep uyudum gerçekten kaydirigubbakcemile3

kıss gül biz senle fikfik yaparakmı girsek acepp
belki kocişlerin nöbeti az olur bizde bebek yapmaya müsait oluruz bütün sene fikfikle geçer :roflol::roflol::roflol:

georgekirmizidantelliku.th.jpg
[/URL][/IMG]

bende burdayımm bi uğrim dedim a.s.

Hoş geldin canım . Hatta hepiniz hoş geldiniz . kaydirigubbakcemile3 Ben dün geceden beri burdaydım, sonra sitede problem oldu, giremedim.Uyuz oldum valla.Gece de hiç biriniz yoktunuz.Nerdeydiniz bakiim ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

ayy cidden ya süslen püslen giyin üstünde durmasn :)

evet yaaaa
o yüzden süslenmicem kat kat giyincenki işe yarasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslar herkese benden güzel bier kırmısı donnn

güle güle giyin bakalımm

http://img705.imageshack.us/img705/9912/georgekirmizidantelliku.jpg[/IMG]

saol bebişim çok işimize yaricak bu

hoşbulduk canımm

ohh kaynatın bakalımm

şu yılbaşı gecesine bende katılıyorum
nasıl olursa öle gidiyo
ben bi sene ders çalışarak girdim vizem vardı
o sene derslerden başımı kaldırmadım bunlaıma girmiştim

bi sene uyuyodum hep uyudum gerçekten kaydirigubbakcemile3

kıss gül biz senle fikfik yaparakmı girsek acepp
belki kocişlerin nöbeti az olur bizde bebek yapmaya müsait oluruz bütün sene fikfikle geçer :roflol::roflol::roflol:

kıss sonra bir sene hep fikfik nasıl dayanıcaz hep fikfik :sm_confused:
tmm karar verdim aysen ben fikfik yapıcam yılbaşı gecesi inşallah zaten eve başbaşa olucaz senden de bu performansı bekliyorum bak vaz geçmek yok ondan sonra bir yıl boyunca hep fikfik :kedi::kedi:
kızlar 2010 kk ya giremiycez artık aysenle ben fikfik yapmaktan zamanımız olmıycak ta :kedi::roflol::roflol::roflol:

Hoş geldin canım . Hatta hepiniz hoş geldiniz . kaydirigubbakcemile3 Ben dün geceden beri burdaydım, sonra sitede problem oldu, giremedim.Uyuz oldum valla.Gece de hiç biriniz yoktunuz.Nerdeydiniz bakiim ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

hayırdır ınsallah gece gece ne işin var burda ayol :hulya:

valla ben :kedi::kedi::kedi::kedi:
işim vardı da giremedim bu günde sorun vardı zaten

Back