• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

kıss sonra bir sene hep fikfik nasıl dayanıcaz hep fikfik :sm_confused:
tmm karar verdim aysen ben fikfik yapıcam yılbaşı gecesi inşallah zaten eve başbaşa olucaz senden de bu performansı bekliyorum bak vaz geçmek yok ondan sonra bir yıl boyunca hep fikfik :kedi::kedi:
kızlar 2010 kk ya giremiycez artık aysenle ben fikfik yapmaktan zamanımız olmıycak ta :kedi::roflol::roflol::roflol:

ooooooooooooooo cnm bu fiki süper. ben büyük ihtimal uyuyarak girceğim canlarım yaa :( bütün sene de uyurum:lepi:

tmm karar verdim aysen ben fikfik yapıcam yılbaşı gecesi inşallah zaten eve başbaşa olucaz senden de bu performansı bekliyorum bak vaz geçmek yok ondan sonra bir yıl boyunca hep fikfik :kedi::kedi:
kızlar 2010 kk ya giremiycez artık aysenle ben fikfik yapmaktan zamanımız olmıycak ta :kedi::roflol::roflol::roflol:

ayy allah sizi diom fikfik ne yaa

sizi soran olursa öle derizkaydirigubbakcemile3

bu sene inşallah hepimiz bebişli oluruz:)

inşallah her isteyen olur canım ama beni saf dışı bırakın şimdilik:olmaz:

kıss o hamile ya yapcak işi olmayınca artık burda zaman geçiriyo yapacağını yaptı zati geçen ay fazla mesaiş ama sonuç çok şeker bişey yaaaaaaaaa :roflol::emir_bebek:

olsunnnnn sarılsın kocasına o sevgiyi hissetsin
ayyyy ben dokunmayı çok sevıyorum kocama yaa uykum olmasa bıle hatta 7 aydır uykum olmadıgı halde onla beraber yatıyorum
harç bitti yapı paydos olmaaaaaaaaaaaaz
şu 3 ay geçsin mesaiye devam edecek sonuçtakaydirigubbakcemile3

kıss merak etmem bişi olmaz bbeiş gelsin sonra bırakırız zatikaydirigubbakcemile3
canım kociş nöbete denk gelmezse performansı gösterri tabi ne demek :lepi:

olsunnnnn sarılsın kocasına o sevgiyi hissetsin
ayyyy ben dokunmayı çok sevıyorum kocama yaa uykum olmasa bıle hatta 7 aydır uykum olmadıgı halde onla beraber yatıyorum
harç bitti yapı paydos olmaaaaaaaaaaaaz
şu 3 ay geçsin mesaiye devam edecek sonuçtakaydirigubbakcemile3

Kocişimin yanındaydım zaten, yatağın içinden nete giriyodum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

kıss merak etmem bişi olmaz bbeiş gelsin sonra bırakırız zatikaydirigubbakcemile3
canım kociş nöbete denk gelmezse performansı gösterri tabi ne demek :lepi:

yok allahtan hem yılbaşı tatili var benimkinin hemde nöbetine denk gelmiyo çok şükür
eğer senin eşinin nöbeti olursa biz sizin niyetinize de fikfik yaparız iki defa biri sizin için biri bizim için olurmu :roflol::roflol:

misafir akınını bertaraf edersek bizde o gece antin kuntin işler çeviricez:asigim::CüvCüv:

anaammm kıss desene sende 2010 hep fikfik kk ya bile gelemiyceksin ii düşün bak bir yıl boyunca fikfiki dayanabilecekmisin sonradan pişman olma :kedi::roflol:

haktan made yi de soran olursa söylersin o da bizden
:roflol::roflol:

misafir akınını bertaraf edersek bizde o gece antin kuntin işler çeviricez:asigim::CüvCüv:

boşver misafırleri sen antin kuntine devam et
sen içir içir sızsın misafirlerkaydirigubbakcemile3

Kocişimin yanındaydım zaten, yatağın içinden nete giriyodum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

ayyyyy maşallah maşallah
allah ayırmasın bebişim aman hep yanyana olun

Back