• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

biz bişey yapmıyoz canım ya hep CASPER karıştırıyo TUTTURDU Bİ FİFFİK yoksa biz öle bişey yaparmıyız bilmem ben öle şeyler hem :roflol:

ne fiksiz olur ne fikle yaaa ne olacak bu halimizz kıslar yaff.....

bana bakın erkeklerin aklı hep ordadır siz de onlara döndünüz hee... dünya tersine mi dönüyor ne? adamlar mesi düşünür para iş düşünür bizde fikfik falan :oklava: :oklava: :oklava:

ne fiksiz olur ne fikle yaaa ne olacak bu halimizz kıslar yaff.....

bana bakın erkeklerin aklı hep ordadır siz de onlara döndünüz hee... dünya tersine mi dönüyor ne? adamlar mesi düşünür para iş düşünür bizde fikfik falan :oklava: :oklava: :oklava:

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

kısss ne yapalım 10 dk yeterrr kaydirigubbakcemile3
az la yetinmeyen çoğunu hiç bulamazmış :roflol::roflol:

kıss demet ne kızıyon bakemm tabi bebiş geldi unututn fikfiki :dilcikar:
bizde senin gibi olunca daha mütevazi oluruz canımm kızmaa bize :icecream::icecream:

casper en küçüklerisin ama topiği yoldan çıkartma kısss döverim bak seni heee :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: kaydirigubbakcemile

:kedi:kıs aslında o daha küçük bişey bilmiyo bizde ona öğretiyorduk gözünü açıyorduk tam o arada sen gelince korktum bende suçu casper in üstüne attım SUÇLU BENİM :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt delikafadulden

ay haktan koptum ha:)buda bi başvuru sayılır bacım:))

evet ama biliyosnki hiçbi başvuru bu kadar çabuk bitmiyokaydirigubbakcemile3

kız bişeye bakıp çıkıcak hemen ne varki 10 dakka yeter

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bak bak nereye kadar artık öğrendi oaralrı biraz daha dolansın falankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa ben bişi yapmıyorumm kızardım ekranın başında yaa ben uslu uslu duruyodum bunlar başlattıı

aaa utanma ayol herkesın yaptıgı bişey doğanın dengesı böle
doğa bizi böle yaptı bizde suç yok:lepi:

:kedi:kıs aslında o daha küçük bişey bilmiyo bizde ona öğretiyorduk gözünü açıyorduk tam o arada sen gelince korktum bende suçu casper in üstüne attım SUÇLU BENİM :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

evt suçlu suçunu itiraf ettii
artık suç neyse he he he:sm_cool:

Back